|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() niedaleko thais jak się idzie na północ ciągle to wkońcu napotkamy na małe jezioro... to po jego prawej stronie jest bagienko... przechodzisz przez nie i na środku tego bagna są kamienie i po środku dziura... narazie spotkałem tam conajwięcej 2 beholdery
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Mapa respawnu wzywa [http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn]
Poradzisz sobie z pojedynczym Bh, z dwoma naraz pewnie też, jednak nie polecam tego. Przed kilkoma updatami beholdery były całkiem przyjemnymi stworzonkami, exp niezgorszy a i zarobić można było. Teraz skubaniec ssie mane i wogule jakiś taki strasznie upierdliwy sie zrobił (Widać CipSoft ustalil już zasade: potwór magiczny = kijowy exp, kijowy loot, odrobina nieuwagi na niskim lvlu i padasz, a beholder z niej odbiegał to go upgrejdneli)
#4 |
Guest
|
![]() Z takimi skilami powinieneś bez problemu dać sobie rade.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Dalbym rade dwom z backpackiem hmmkow ??
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmy sie przydadza ale o uhach niezapomnij ja dzis chwile nieuwagi mialem i padlem na 2 beholderach oba byly juz na redzie wiec odpuscilem z uhem a one puscily 2 comba razem 170 (o.O) i padlem, lepiej pojsc na cyce gdzie loot moze jest troche gorszy ale barddzo bezpieczny exp bo niewala na dystans ;]
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2005
|
![]() Cytuj:
Triangle tower. Tam masz spawn 1-2 max. Szybki respawn. Aaaaaa... i bierz UH ze sobą. I jeszcze- bij z boltów najlepiej, oraz leć na tego beholdera, a nie stój w oddali od niego. Ja tam solowałem je z 1 UH na 11 lvl'u ze skillami 40/23 |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() dasz rade na pewno... ale uważaj ja mam lepsze skille i level niż Ty a jednak wczoraj padłem od beho... potrafią walić nawet po 60, a szczególnie gdy masz mało HP
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2005
|
![]() Cytuj:
LOL!!!!!!! To ty newbie w takim razie jesteś... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() ALe jak bede podchodzil blisko to skeletony przywolane beda mnie walily
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2005
Lokacja: Elewacja? -.^
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Vielebny
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
|
![]() Szkielety to nic ale BH potrafi raz nie uderzać wcale, a raz wyłożyć 5-6 hitów naraz po 40 (tak nawet do 240!) i wtedy może być problem. Z nim jest jak z hunterem - nieprzewidywalny :/
Ostatnio edytowany przez Elernor - 19-05-2005 o 15:40. Powód: Bo tak :P |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|