|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() co do sztyleta..... OMG WTF IS THAT ?!
Widziałeś kiedy kolwiek taki sztylet ??? Człowieku -.- , ja uwielbiam zawód mordercy w grach MMORPG , RPG , cRPG i innych grach podobnych.... a tym sztyletem oszpeciłeś ten jakże doskonały zawód ! Ten sztylet ma chyba 3 ostrza..... Co do tego że robisz grafiki dla siebie..... widze że masz nie duże potrzeby... ale żeby czymś zabłysnąc nie wystarczy robić byle czego i byle jak ... Postaw dla siebie poprzeczkę wyżej, bo jak masz zamiar dalej tak rysować , to lepiej daj sobie spokój (mówię ci szczerzę, dobrze ci rzyczę ale widzisz.... takie coś to jest szpetne... nawet hańbi trochę zawód grafika - tego co rysuje itemki do tibii i podobnych gierek czy tam czego woli). |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
mam kilka skojarzen (nie odpowiadające temu co to miało być) 1) Cukierek na patyku 2) Tampon na patyku 3) Papierek uniwersalny na patyku 4) Fasolka z Harry Pottera na patyku Ale za ni ch nie przypomina mi to HAMMER'a ... Ostatnio edytowany przez Raul - 19-05-2005 o 19:34. |
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
A nie zapomniałeś o wizycie u psychologa? Chyba pokoje pomyliłeś... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Tak sie sklada ze On (czyt.Avager) ma racje... To w ogole nie przypomina hemmera, tylko lizaka o dziwacznym ksztalcie albo jakis kij do krykieta? ;/
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() El, specialnie nie chciałem dokończyć Ch....ale widze że cie to chyba jednak tak podkusiło że musiałeś dokończyć ?
Dodam jeszcze jedno (2) skojarzenie: 5- żółto-niebieska krecha nadziana na badyl 6- to coś do odbijania piłeczki w Pong'u nadziane na patyczek jakiś tam .... Aha, wierzyć możesz mi, że ja mam cholernie wybujałom wyobraźnie.. i potrafię sobie wyobrazić wszystko.... ale jak bym miał to coś dopasować do czegoś to napewno nie do Młota Mocy -.- . EDIT: No i kurde przez twój Power Hammer dostałem upomnienie -.- , zacytowałem ze zdjątkiem -.- (zapomniałem).... rany .... HAUNTED ! Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 19-05-2005 o 19:36. |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() ten hammer wymiata >.< omg -.-" NIENAWIDZE jak widac intensywne cieniowanie (tzn za szybkie pzrejscie kolorów :/). Może sobnie dasz spokój?
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: .:unkn0wn:. [err666] SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Już nie będę Cię bronić El'Coś'tam'dalej...
Robisz cholernie (czy to wulgaryzm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() nieeeeeeee...to nie to
grafiki sa troche (nie obraz sie) brzydkie jedynie podoba mi sie to "guwno w tubce" bo wyszlo juz najladniej z tego wszystkiego
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() być może to będzie wredne, ale... na razie oglądał ładne rysunki, potem rysuj..
|
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() Nono w tej różdżce klejnotem niepogardze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Ta różdżka czarodzieja przypomina mi trochę dwukolorowego "Kolorka na jęzorka"(chyba każdy wie o co chodzi). Radzę ci poczytać dużo poradników i popatrzeć jak inni rysują. Marnie widzę twoją przyszłość jako grafik, marnie.
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
|
![]() przeciez ten diament to chyba jakis gem z tibi tylko ze przekolorowany ;/ (o ile sie nie myle) i tak robisz beznadziejne grafiki, rozwaliles mnie tym hammerem... przypomina duzy dmuchany mloteczek dla dzieci ponizej ~5 roku zycia ;/ ehh... pocwicz troche
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
zaraz wyjdzie moja nowa wersja Guardian Shielda... tutaj to się postarałem Jak zrobie- dam edit. @poszukiwacz prawdy: Jak czopek? Maybe you mean CzOpKeRs?? ![]() @edit: No to mam guardian shielda ![]() Nawet niezły... ![]() Ostatnio edytowany przez El'Magnifico - 21-05-2005 o 13:19. |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Daj sobie lepiej spokój z tymi "grafikami" jak nawet najprostrzego miecza nie umiesz narysować. Te twoje miecze to albo wykałaczki, albo noże do obierania ryb. Masz tylko dwa modele które kolorujesz na różne plastikowe kolory i zmieniasz rękojeści aby były jeszcze bardziej niewygodne. O "różdżce" nawet nie będę nic mówił, tak samo jak o tym tamponie na patyku czy o tym czymś co przypomina klapę od sedesu (tarcza?!)
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Mówiłem- nie dam sobie spokoju, bo robie to dla siebie, a nie dla Was. Jak Ci się nie podoba- nie wchodź, nie komentuj, omijaj ten temat szerokim łukiem. Miłego dnia... |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() twoje grafiki sa tragiczne...
guardian shield jest fatalnie wycieniowany, nie wiadomo skad pada swiatlo... i kolor cieniowania nie przechodzi plynnie, tylko jakimis pionowymi baaardzo rozniacymi sie od siebie paskami... robisz je dla siebie? to nie wrzucaj ich tu i nie miej do ludzi pretensji ze im sie nie podoba.