|  24-05-2005, 16:01 | #42 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 02 2005 Lokacja: Łuków/Jungle Wiek: 37 Posty: 439 Imię: Elveth Profesja: Elite Knight Świat: Askara Poziom: 108 Skille: 86/83 Poziom mag.: 7 |   Ja mam mały problem z rejestracją... Wypełniam wszystkie wymagane pola, a gdy kilkam <Confirm> pojawia się komunikat o błędzie "Error occurred during the registration process". Może ktoś wie jak na to zaradzić? 
				__________________ "I ain't happy I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on" www.mangacity.go.pl | 
|   |   | 
|  25-05-2005, 17:39 | #43 | 
| Guest Posty: n/a |   Pomocy !!! Zciągnołem sobie KO z serwera, instalacja, konto.. ,- wszystko wyglądało ok Odpaliłem launchera, gra się zaktualizowała - ok Problem zaczął się pojawiać w momencie ekranu logowania - komp nie wyświetla tego trola czy cotojest? w tle widać tylko jakiś kontur rogów i topora - sam komp zaczął chodzić wolniej jak ATARI, a sprzęt mam bardziej wypasiony niż zalecany na http://www.knightonlineworld.com/ ale jeszcze wszystko ok - logowanie, połączenie z serwerem - ok! a tu znowu jazda - mam włączyć tworzenie nowej postaci a tu na ekranie widać tylko buttony, a na środku białą plamę - i z tym sobie poradziłem szukając po omacku   wkońcu gra zaczeła się ładować a tu - alert za mało pamięci wirtualnej !! (komp chodzi coraz wolnieJ) zmiana rozmiaru pliku stronnicowania nic nie dała tylko pużniej w trakcie ładowania wyskakuje alert!! A na dodatek zaraz po alercie następuje reset kompa!! (ma zaktualizowanego Direct X i nic) SORKI ZA PRZYNUDZANIE ALE CHCIAŁBYM SIĘ PRZYŁĄCZYĆ DO SZCZĘŚLIWCÓW GRAJĄCYCH W KO!! - a pomysłu co robić dalej niemam! ZA WSZELKĄ POMOC W ROZWIĄZANIU PROBLEMU DZIĘKUJE !!!!! | 
|   | 
|  26-05-2005, 21:43 | #44 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 02 2005 Lokacja: Łuków/Jungle Wiek: 37 Posty: 439 Imię: Elveth Profesja: Elite Knight Świat: Askara Poziom: 108 Skille: 86/83 Poziom mag.: 7 |   Już rozgryzłem, dlaczego nie mogłem się zarejestrować... Problem ustąpił, gdy w rybryce kraj, zamiast Poland wybrałem inny..... Swoją drogą dziwne..., ale gierka jest spoko. 
				__________________ "I ain't happy I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on" www.mangacity.go.pl | 
|   |   | 
|  27-05-2005, 13:34 | #45 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 06 2004 Posty: 203 |   Mi KO nie chce dzialac Jak mi sie gra laduje to wyskakuje tekst ze za malo pamieci wirtualnej chociarz na dwoch partycjach mam po 3GB wolnego miejsca a na trzeciej 50GB A nawet jak sie juz zaladuje to mi sie komp restartuje Co robic??? @Kani_mani Tez mialem ten problem Jak sie rejestrujesz to wpisz w polu "zip number" (czy cos takiego) kilka cyfr - jak nie napiszesz cyfr to takie cos ci wyskakuje Widze ze tu sie kilka osob zastanawia jak karusem dojsc do piana - chyba nie dojdziecie w zadnej elmoradzkiej wiosce nie widzialem karusa Gavolty sa w okolicy wszystkich wiosek, i karusowych i elmoradzkich 
				__________________ Kliknij TUTAJ Nowa tibimc, tibigg, tibiaid i inne bajery Ostatnio edytowany przez Punish - 27-05-2005 o 13:37. | 
|   |   | 
|  27-05-2005, 14:28 | #46 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 11 2004 Lokacja: Jastrzębie Zdrój Wiek: 35 Posty: 86   |   jak masz xpka to odinstaluj sp2. Powinno pomóc. btw. odpowiedz juz jest w temacie "Knight online - opinie, sugestie, pytania(or smth like that) | 
|   |   | 
|  29-05-2005, 20:00 | #48 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 26 02 2005 Posty: 6 |  co to... co to Account ID? Edit1 już wiem Ostatnio edytowany przez Sorccerer of Celesta - 29-05-2005 o 20:03. | 
|   |   | 
|  29-05-2005, 20:12 | #49 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 02 2005 Lokacja: Legnica Wiek: 36 Posty: 44   |   WEsss tam sie nawet zarejestrowac nie da.... wpisalem wszystkie rzeczy i daje confirm a wyskakuje jakis błąd cos w stylu error ocurred on registration process 
				__________________ We Ride Together, We Die Together, Bad Boys For Life!!   | 
|   |   | 
|  29-05-2005, 22:25 | #50 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 02 2005 Lokacja: Łuków/Jungle Wiek: 37 Posty: 439 Imię: Elveth Profesja: Elite Knight Świat: Askara Poziom: 108 Skille: 86/83 Poziom mag.: 7 |   Cytuj: 
  . W polu "country" nie wybieraj Polski, tylko jakieś inne państwo (ja wybrałem Grecję) i o dziwo błąd ustąpił... 
				__________________ "I ain't happy I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on" www.mangacity.go.pl | |
|   |   | 
|  29-05-2005, 23:32 | #51 | |
| Guest Posty: n/a |   Cytuj: 
 mój kumpel też ma problem z ilością pamięci wirtualnej... aktualnie próbuje mu pomóc, ale nic sie nie udaje (nawet nie myslcie o zmianie wartosci pamieci wirtualnej, tez nic) osobiście polecam oficjalne forum gry lub www.forumko.prv.pl | |
|   | 
|  29-05-2005, 23:48 | #52 | 
| Użytkownik Forum |   Odinstaluj Sp2 _start-panet sterowania- dodaj usun programy_ pomaga na 100 % wiem bo sam to zrobilem. Jesli boisz sie ze wlamia ci sie na kompa zaisntaluj sp 1 Ko chodzi na nim, albo dobrego firewalla. 
				__________________ Nie mam potrzeby zbyt wiele wiedzieć Nie mam potrzeby wiedzieć zbyt wiele Gdy wszystko skonczy się jak myślałem Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem | 
|   |   | 
|  08-06-2005, 21:51 | #53 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 04 2005 Lokacja: .:unkn0wn:. [err666]           SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/ Wiek: 35 Posty: 277 Stan: Na emeryturze   |   Włączam grę.. te przerywniki (twórci i logo) i nagle... Całe czarne tło i komunikat:  O co chodzi?? | 
|   |   | 
|  19-08-2006, 13:38 | #54 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 10 2004 Lokacja: Bydgoszcz Wiek: 33 Posty: 198 Stan: Aktywny Gracz Imię: Befavaza Profesja: Knight Świat: Harmonia   |   Kim gracie i jakie lvle? Ja mam 47 Roque-Assasin/Archer 42 Mage -Flame/Glacier  35 Priest -Healer/Buffer (nudziło mi się xP) Gram na xydonis (najczęsciej 2), rasa El Morad Ps. Buy chitin roque set +4/+5 ! Sell Iron Bow +2 18m! @up Sciągnij jeszcze raz klienta, powinno pomóc albo powyłanczaj programy typu Deamon i inne virtualne dyski. Ostatnio edytowany przez befavaza - 19-08-2006 o 13:42. Powód: @up | 
|   |   | 
|  20-08-2006, 12:28 | #56 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 05 2005 Posty: 42 Imię: Xardosan Profesja: Elder Druid Gildia: Memento Mori Świat: Celesta Poziom: 63 Skille: 21\25 Poziom mag.: 59 |   Jak moglby ktos zalozyc mi konto, ostatecznie powiedziec co zrobic zeby nie wyskakiwalo Cytuj: 

__________________ Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. Bullshit. | |
|   |   |