|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ![]() nasz gottarek gadajacy z niewidzialnym i nieistniejacym juz npckiem. wiem tylko tyle ze to czesc jakiegos questu. wie ktos cos o tym wiecej? (jakby nie dzialalo to --> http://photobucket.com/albums/y78/Go...nt=greeny3.jpg ) <edit> ja nic nie mowie, ale to nie jest fake, tylko prawdopodobnie test server. ja tego screena nie zrobilem tylko znalazlem w galerii gottara (goethi mac'mannus, jak kto woli) ja sie zastanawiam czy ten temat zostal przeniesiony czy pomylilem dzial ![]()
|||||||||.................... (Trwa ładowanie podpisu) \m/, Ostatnio edytowany przez CzOpKeRs - 01-06-2005 o 16:48. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: gdzies w polsce
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Titania
Poziom: 7
![]() |
![]() jedno slowo : FAKE
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() To jest test server...ogladalem te sccreny i on potem sie pojawia,,,,,
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Gdybyś nie miał takiego eq to bym się zastanowił czy to możliwe. DSL. Golden boot... Jednym słowem fake
![]()
#5 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() To na 100% jest test server, bo gdy spojrzycie na mapę zorientujecie się, że nie ma takiego terenu na CIPsoft'owskim serverze. Poza tym ja właśnie widziałem u kolegi jak grał na OTSie właśnie z taką mapą. To po prostu nie jest Fake tylko screen z OTS'a
![]() |
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
A biorąc pod uwage stuff gościa, i to że jest na innym serwerze niż gość od któego otrzymuje prv, to chyba widac że to test server...( a tak BTW, nie wiem czy wiesz że test server a OTS to są całkiem różne rzeczy...) Ostatnio edytowany przez Dabek - 01-06-2005 o 17:18. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
|
![]() To jest dział z fejkami, więc nie komentujcie zdjęcia "to fake" bo takie jest założenie tego działu
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
został przeniesiony dzieki Dabek za znalezienie argumentu potwierdzajacego ze to test server Prosze zamknac temat ! niech będzie //Dwim
|||||||||.................... (Trwa ładowanie podpisu) \m/, Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 02-06-2005 o 08:30. |
|
![]() |