|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() No coż, każdy chce się pochwalić jeśli dojdzie do czegoś dobrego =P
A więc przedstawiam wam także moje screeny. Narazie tylko kilka, ale obiecuje, że będe temat uaktualniał =P oczywiście jeśli będziecie tego chcieli =) Więc żeby zobaczyć wszystkie screeny musisz przejżeć wszystkie strony po pokolei (ponieważ co jakiś czas dodaje nowe). A więc zaczynamy =D Jak każdy z was, też przeżywałem katusze na rooku =P ![]() Ale wkońcu nadszedł upragniony advance i mogłem wyrwać się z tych tortur. ![]() Zaczeło się normalnie granie na mainie i przyszedł czas na trening... ![]() To były 3 stare i sentymentalne screeny które wygrzebałem gdzieś na dysku =P Ehhhh, a oto mój pierwszy milion expa =D ![]() Po dłuższej grze wbiłem wkońcu lvl 50... ![]() ...jednak zaraz ponim nastał smutny okres, banik i już miałem przestać grać w Tibie... ![]() ...jednak pozbierałem się do kupy, odbanowałem postać i odrazu nabijałem levele =) ![]() Tak wyglądała Catrishia na levelu 53: ![]() Później dużo, bardzo dużo czasu expiłem na cyclopolis. Jednak nie moge wogóle znaleźć screenów z tego okresu, więc tutaj narazie pozostawiam pustke... =P Może zamiast tego właduje tutaj 2 moje fotki z rl (może troche na siłe, ale coś trzeba wkleić =P ) Pierwsza (z mojej osiemnastki) =P ![]() i Jamaica, hehe =) ![]() Teraz nadszedł czas na trochę nowsze screeny =) Oto behe quest. Troszkę mało fotek, ale jakoś zapomniałem robić =P Szykujemy się do zejścia na dół (2 behe na klate): ![]() Oto sorc, który czyścił nam główną komnate: ![]() No i loocik z questa: ![]() Zdażały się jakieś hunty: ![]() Akurat na tym huncie z Boltanem, wyniosłem tylko crown armor i crown shielda: ![]() Troszkę expiłem na scarabach dla odmiany no i wadł shielding (86): ![]() Całkiem niedawno wybrałem się na demon huncik z którego niestety nie mam screenów =( ale obiecuje wkleić screeny z następnego =P Poszczęściło mi się z lootem no i oto skutek: ![]() Na jednym huncie zlootowałem magic plate armor i golden legi =D Czego chcieć więcej? (chyba tylko mms =P ) Żeby ładnie wyglądało, dragon lord solo i awans na lvl 82 w jednym =) ![]() Następny hero hunt, tym razem z Corlicem: ![]() Chłopak ma ładnego hotkeya ustawionego =P ![]() To był naprawde zły i niedobry hero, hit za 155! lol? =P ![]() Niestety na tym huncie mi się nie poszczęściło i po 3 godzinach nie wynieśliśmy nic =( ![]() Niedawno zaczeliśmy na galanie robić blue djinn questa. Oto ich ładna forteca: ![]() Pierwsze części moge robić sam =) ![]() Musiałem się wkraść do zielonych djinnów i wziąść raport od szpiega (to coś w backpacku, ładne nie?): ![]() Tam akurat niechciał bym się znaleźć =P ![]() A oto król i władca niebieskich djinnów =P ![]() Narazie zrobiłem 2 części tego questa, teraz czeka mnie spotkanie z królem orków któremu musze powiedzieć "Hi" ale to już z większą ekipą =P Tak oto przedstawia się moja postać na dzień dzisiejszy (odpoczywam w domku =P ): ![]() No to chyba wszystko narazie. Innych screenów nie mogłem znaleźć na dysku, a czasem poprostu ich nierobiłem. Już niedługo nowe screeny, postaram się zamieścić fotki z demon, behe, dl huntów lub jakieś inne ciekawe =) Pozdrawiam obywateli Galany i zachęcam do oceniania moich screenów =) <<<PAMIĘTAJ! JEŚLI CHCESZ OBEJŻEĆ WSZYSTKIE SCREENY TO PRZEGLĄDAJ STRONY POKOLEI, BO CO JAKIŚ CZAS DODAJE NOWE FOTKI!>>>
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 01-06-2005 o 19:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Transwestyta plx. Cluby się nieopłacają dla knighta.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() super zdjeciaxy i lvl fajny tez
>>>GRATZ OsIeMnAsTkI<<<
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Selena
Poziom: 18
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Bardzo,bardzo fajne SS'y ale powiedz czemu zgrzeszyłeś i walczysz clubem ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() najs ss
btw kiedy anni? btw2 tez gram na galanie ;p Diwafen |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Strzegom
Imię: Niedługo zdradze :]
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: :)
Skille: :)
Poziom mag.: :)
![]() ![]() |
![]() Bardzo fajne fotki i do tego z galanki
![]() ![]() Pozdrówka dla ludzi z galany ...Kongo Mike
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 05 2005
Świat: Kyra
|
![]() Zdjecia nawet fajne, ale lol... jak mozna grac outfitem kobiety, nie bedac nia?! Chcesz zmienic plec czy co ? Pozatym moze najwyzszy czas pomyslec o axe/sword? SSy nawet spox, ale ogolnie galana slaby serv i tyle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Zdjęcie spoko...tylko powiedz mi czego walczysz Clubami ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
|
![]() Za***iste Ss Dawaj Wiecej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: tu i tam
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() Najlepszego z okazji urodzin
![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Wypas ss'ki!!! gz lv'u, eq i skilli. Apropo, co wy macie do clubow? Jesli chlopak nimi wali to jego sprawa.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2005
|
![]() Gratz spox fotki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Hehe. Widze, że się clubów czepieacie, no i macie racje =P Zgrzeszylem na początku wybierając je, no ale coż może wkońcu odkryjemy z kumplami jakiś queścik na dobrego cluba, a jeśli nie to biore Sca z annihilatora i przeżucam się na axe =) mam już 65 axe. Ale nad tym jeszcze pomyśle, może nie będzie mi się chciało tyle trenić... bo wiecie skila 86 knightem wbić to nie tak hop siup =P Narazie pozostaje przy clubach i poprostu wale z war hammera =)
@Anihilatora pranuje zrobić jeszcze w lipcu, jakoś na początku odrazu =P @patrikozzz Widze, że pan bardzo czepialski jest =P Tibia jest w pewnym sensie grą rpg, a w grach rpg przyjmuje się różne postacie i wciela się w role... A pozatym wszyscy na galanie wiedzą, żę jestem chlopakiem w rl... więc niewiem czego się tutaj czepiać. A galana może i słaby serv, ale gra się przyjemnie (przynajmniej mi). @Dzięki za życzenia =P Już dawno po czasie ale dzięx =)
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() Zarabiste ssy. jedne z najlepszych jakie widzialem, tylko te cluby -.- psuja wszystko :/
Ale dawaj more czlowieku-miriam ![]() ![]() gz e-plejta cos mialem jescze dopisac ale zapomnialem ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc postanowiłem dodać troszkę screenów. Może akurat te przekonają was, że cluby nie są, aż takie tragiczne jak wszyscy mówią... Wiadomo, że są trochę gorszę od axe czy sword, ale z nim też można pociskać, a zresztą zobaczcie sami =)
Chce wam przedstawić miejscówki w których aktualnie epxuje. 1. Scaraby na Ankrahmun. Tutaj bywam najrzadziej, tutaj przychodze praktycznie tylko wtedy kiedy wszystko inne jest zajęte. Największy plus tego miejsca to taki, że scaraby gubią różnorodne kamyczki (do ozdoby domku), a minus jest taki, że najwolniejszy exp... ![]() 2. Cyclopolis na Edron. Tutaj też już bywam rzadko, ale jeśli nie mam kasy na uhy i hmmki lub mam małe lagi to na cycach moge spokojnie poexpić. Jest to najbezpieczniejsza miejscówka. Kasy średnio, ale zawsze na uhy się uzbiera i exp średni, tak około 30k-35k expa na godzine... ![]() 3. Dragi w Venore. Tutaj chodzę teraz najczęściej bo jest szybki exp jak dla knighta (chyba najlepsze miejsca dla rycka na moim lvl) i to jest właśnie duży plusik bo wbijam jakieś 50k-55k expa na godzine, ale z kasą jest średnio, bo raczej się nie zwraca, czasami jak są smoczki miłe to się zwraca, ale bardzo rzadko. ![]() Tutaj walczyłem z dwoma dragami naraz, ale co to dla mnie =) ![]() Dosyć ładny hit wszedł, do najlepszego sporo brakuje, ale ten nie był zły... ![]() Od czasu do czasu ide na solo dla na wieży (może wkońcu się poszczęśći, bo dsmki albo rh to miłe niespodzianki). ![]() No myśle, że na tych screenach pokazałem chociaż trochę, że cluby nie są, aż takie złe jak o nich mówią =) Bo hity 100+ to już normalka. Najlepsze hity jakie mi dzisiaj weszły podczas expa to: 1. 150 + 110 w cyklopa ze skull staffa i padł na 2 hity =) 2. 210 (war hammer) + 72 (hmm) w draga, w sekunde ubyło mu dużo hp =) (Niestety nie udało mi się ich ująć na screenach =( [najlepsze hity wpadają nieoczekiwanie i nie zdąże zrobić ss'a =P]). A tak pozatym moje best hity to: 1. 179 ze skull staffa w cyklopa. 2. 228 z war hammera w draga. 3. 118 z war hammera w człowieka (palek). 3. 153 z exori w człowieka (noobki w carlin). A więc jak widać z cluba też można ładnie przyfasolić =) Niedługo kolejne screeny... <<<PAMIĘTAJ! JEŚLI CHCESZ OBEJŻEĆ WSZYSTKIE SCREENY TO PRZEGLĄDAJ STRONY POKOLEI, BO CO JAKIŚ CZAS DODAJE NOWE FOTKI!>>>
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 01-06-2005 o 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() jestem z toba!!!
ja tez wale z clubow bo jak zaczynalem to mi kumpel dal dragon hammera no powiedzial jak trenic -no i trenilem i trenilem az wpadlo 85//85 i 6 mlv i 22 lvl ;p i teraz dylemat --- zmieniac czy nie (sword()axe) ostatnio chcialem sie spytac o to wlasnie ciebie czy zmieniac a ze lookam na forum i twoj temat to pytam i czkekam na odpowiedz qzak |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Najlepszy jest ss z "***ANA GNIDA jest dostępna" xD
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 01-06-2005 o 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jeśli grasz na starym świecie i znikim się nie ścigasz i przedewszytkim masz czas to możesz zmienić (polecam axe) ale cluby nie sa tragiczne, więc jeśli chcesz sobie teraz normalnie trenić to graj normalnie. Z clubami da się rade przeżyć =) Może wkońcu trafi się thunder hammer, golden mace lub chociaż silver mace (nadzieje matką głupich) =P
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() dzieki catrishia.
zanim nabije 100lvl (anni ;p) to moze juz ktos odkryje qest na TH lub chociaz na golden//silver mace. a skillowalem bez macro zeby nie bylo bo pewnie wiele osob mi to zazuci ;/ jescze raz dzieki i paps qzak |
![]() |
![]() |