|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy legalne zdobycie 38 lvl w 5 dni jest możliwe?? | |||
| Jeśli się bardzo chce i wierzy... to tak! |
|
180 | 61.02% |
| Legalnie?? nigdy... przenigdy!! |
|
115 | 38.98% |
| Głosujących: 295. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#81 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2005
|
W ostatnim czasie poznałem aż tylu debili, że teraz wierze, iż można zrobić nawet 40 lvl samemu...
Są tacy co mogą poświęcić całego siebie na ten tydzień może 4 tygodnie... Czasem i więcej. Afff... Ja ostatnio tylko skilluje bo mam bardzo cieńkie skille... |
|
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
|
Jest to w pelni mozliwe wg mnie. Jezeli ciekawi jestescie ile czlowiek potrafi siedziec non-stop plackiem przed kompem grajac w tibie to poczytajcie sobie:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=795861
|
|
|
#83 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2005
|
Napewno wielu administratorów oglądało ten temat...
Ale żaden z nich nie wypowiedział się na ten temat... Chciałbym aby przynajmniej połowa administratorów napisała co o tym myśli A po 2 dniach zamknięcie tematu... (te 2 dni po to aby każdy użytkownik forum mógł skomentować wasze wypowiedzi) Ja uważam, że można. Chodź na początku wcale tak nie myślałem... (przekonaliście mnie) |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
|
@ up
A kto to jest administrator? Jest to osoba znajaca sie lepiej lub gorzej na tibii. Zreszta skoro ma czas zeby czytac to forum to niespedza calego wolnego czasu na graniu ie jest to jakis bóg. Poczytaj stare tematy to zobaczysz ze oni tez popelniaja bledy. @topic Jak masz wolne od szkoly, pracy to i mozliwosci grania ile ci sie chce to nie ma sprawy zebys nabil 40 lev w 5 dni. na trening i 20 level potrzeba 2 dni. potem po 6 leveli dzienie, czyli jeden na 3 godziny a to jest wykobnalne dla wprawionego gracza. |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Guest
|
Wiadoma rzecz, że jest to możliwe... podziel konto z bratem (ojcem, matką itd.) i jeśli chociaż trochę umiesz grać powinieneś tego dokonać. Zacząłem niedawno grać na Aurei i w 5 dni zrobiłem 28 lvl i 72 skilla w discie palladynem, ale to co innego bo to stary serwer.... Znajdź kolege, który pomoże ci sie wybić po 10 dniach kiedy będziesz w czołówce przestań dzielić z nim konto, później możesz się z nim umówić na pewne zrehabilitowanie się koledzę drobną sumką pieniężną lub eq.
|
|
|
|
#86 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rhodd
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 12
Skille: 50/48
Poziom mag.: 2
|
Cytuj:
|
|
|
|
#87 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
omg... Wychadzac szybko z rooka, masz wszystkie expowisa wolne, mozesz isc gdzie chceesz. btw. Mam kolege ktory po tygodniu (szkolnym -5 dni) mial 40, gdy ja dobijalem 45 on dobijal 54, a na 100% gra sam
|
|
|
#88 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
Ja w sprawie tej Katriny dziś jest 4 czerwca i ona ma 41 lvl |
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Żory
|
ja nie mam pojecia
|
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
|
Cytuj:
DDDDDDDDDD
|
|
|
|
#91 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Dębica
|
Gdyby poświęcić sie 100% tibi i spędzić 100% zcasu pzred nią, jest to możliwe. Jak dla mnie pzry 3 ownerach jet to do zrobienia.
Loguje się około 16 ja serw wyjdzie. Zanim zrobis ię tłok (17-18) juz pwninieb być 5lvl+, Znaim wszyscy wepchaą sie na dobre expowiska powinien być 6-7lvl. Jka dla mnie to max 3h. Dalej tzreba wbić 4.2k expa-2.6k expa= 1.6k expa. To jest tragedia, bo duuużo ludzi. Powino się udać all ponizej 10 godzin. @ktoś UP 4H rook na nowym serwie? Jak ci leci exp 150/h to na pewno. Jak dla mnie: pzreczytałeś, że ludzie czasem przechodzą poniżej 4h (na starych serwach, gdzie na rooku mało ludzi) i wydaje Ci sie , ze na nowykjets tak samo. MOja rada: zagraj kiedyś a się pzrekonasz. -Jest jeden sposób. Trzeba kilku osób. Należy zablokować wejsćie do jaksini trolli w pacc-arena. (Ktoś staje w wąskim pzrejściu i stawai kzresło za sobą) lub w innych miejscówach. MAIN: SKille 40+ broń atk: 20+ (najlepiej około 30) wjazd na larvy. BIjemy all i loot dajemy koledze, który trenuje na gurze. OG sprzedaje, kupuje to co trzeba (life fluid, mana fluid, jakieś runy). |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
zrobienie 8 levela od zera na forterze zajelo tyle samo czasu co wytrenowanie knighta w axe z 29 do 39 na swampach.
|
|
|
|
#93 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
|
To jest tak zwany "pieprzony archeolog", na przyszłość.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Guest
|
Wcale nie trzeba grac cały czas. Wystarczy po 5-6 godzin dziennie
![]() Na starych swiatach z rooka wychodze w 1,5 godziny a na nowych max 3. W jeden dzien ostrego grania tj ok 8 godzin mozna 20level wbic pozdro ![]() Niedowiarki niech sie ucza grac! Nigdy z zadnego bota nie korzystalem |
|