|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Fakt...zauważyłem,ze większośc Polaków w Tibi to 12-17 lat,a wiadomo,ze niewiele trzeba,żeby na starcie tacy gracze juz przegrali psychicznie. Po 2 deadach sie zalamuja. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Mars
Profesja: Elite Knight
Poziom: 99
|
![]() Polecam
Słuchajcie sie mondrzejszych Ostatnio edytowany przez Elysian Warior - 03-06-2005 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Mars
Poziom: 99
|
![]() Zrozumieliście?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc nie bać sie swe i br tylko chu*e do góry i idziemy ....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Top. Szwedzi sa zgrani i tyle. Nie ma tam zadnych cfaniaków, ktorzy by brali cala armie na klate
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ale jak sie Polacy wqrwia to potrafia zdzialac cuda !! czemu nie jestesmy pod zaborami ?? bo sie zjednoczylismy , czemu nie ma u nas komuny ???czemu pozbylismy sie swe z naszego kraju podczas potopu ?? BO SIE QRWA ZJEDNOCZYLISMY !!!!! I tak powinnismy sie zjednoczyc zeby wszystkie servy byly nasze a wiec DO ROBOTY I SIE ZJEDNOCZYC I ZGNIESC SWE AND BR ;]
HAIL KILER OF NARELI Mar 06 2005, 09:31:44 CET Killed at Level 72 by Orquio Berserquio ![]() ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Powód edycji:
Ostatnio edytowany przez Jacko - 11-01-2012 o 01:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Stolica
Imię: Scorpione
Gildia: Dynasty Warriors
Świat: Amera
Poziom: 62
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Bo:
1. Szwedzi zwykle mają lidera którego się słuchaja. 2. U polaków każdy chce być liderem. 3. Polacy biją się gorszymi postaciami niż tymi którymi grają ciągle. 4. Polacy są pazerni i kiedy masz reda to cie rodak dobije. 5. Jak przegrywamy wojne polacy zaczynają ubierać Szwedzkie stroje zamiast dalej walczyć. 6. Wogóle niemamy organizacji...
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Cytuj:
Przegrane wojny mozna podpiac tez pod odwieczny, polski mesjanizm - pokladanie nadzei w Bozej pomocy. Usmiechacie sie ironicznie? A jak skwitowal Wiktorie Wiedenska Jan III Sobieski? Veni, vidi, deus vincit. Jak nazywa sie wspala karta w historii nowozytnej wojskowosci? Czy nie aby Cud nad Wisla? A obrona Czestochowy? Coz.. jak widac, Boza pomoc nie obejmuje Tibii ( tu pomaga tylko upur i ciezka praca). Dodatkowo, poniewarz ten temat na samym poczatku dotyczyl Irydii, osmiele sie zauwazyc, ze w Triad pozostal tylko jeden Del'Toro. I ze w czolowce poziomow tej gildii (jak i calego serwera) ciagle siedza polacy, wiec to zwyciestwo nie bylo absolutnie szwedzkie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() ja widzialem na filmiku jak szwedy nawet +25lev nawalają polaka 120 lev ktory chodzi sam.
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
![]() |
![]() A ja to powiem tak. Wszystko zalezy moim zdaniem od jednostki. I problem w tym ze polacy to male gildie przyjmujące byle kogo. A najlepsze i najbardziej zgrane są gildzie ludzi którzy się znają i lubią. Przykladowo: Triad w ogóle nie prowadzie rekrutacji z zewnątrz i dlatego jest niepokonana.
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiekszosc polakow to nooby... no oprocz aldory i sa sa wyjatki.. jak nie ma organizacji to nie ma szans na wygraja wojne, easy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() Na Berylii tworzy się gildia Del'Toro.Były bitwy, przegrane i wygrane.Zobaczcie sobie na ich lvl-e
http://www.tibia.com/community/?subt...ame=Del%27Toro |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2005
![]() |
![]() Troche po czasie , ale ja mam jedno wytlumaczenie . A tak wogole nie WSZYSTKIE serwy sa opanowane przez swe ....
Polacy , a przynajmniej "cudowna" elita podziemii , czyli nooby ktore najwiecej pyskuja a nic o grze nie wiedza , sadza ze jesli sa polakami to za wszystkie skarby swiata beda bronic swojego patriotyzmu pffffff sorry ale do mnie to nie przemawia , dla mnie gra to gra a ludzie w niej to tibijczycy a nie polacy , swe , br czy inni . Pozatym polacy sa uwazani przez wiekszosc < rowniez przeze mnie > za jednych z najwiekszych noob w tibii . Nie umieja rozmawiac , kradna jak nikt inny , umieja wyzywac innych tylko i wylacznie w polskich jezyku stojac w depo lub swiatyni ... ludzie obudzcie sie . Walczylam na Isarze przeciwko DT , z paroma mam dobry kontakt do tej pory . Szwedzi maja napewno 1 wielki + , swietny internet , pozatym czesto robia cos na pozor lanow w domu , pvp mmm nie jest takie cudowne , moglabym powiedziec ze dosyc przecietne . Poprostu umieja myslec o tym co robia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Świat: Na emeryturze
|
![]() Wg mnie to nie jest sprawa narodu.
Prawda jest taka, że w Tibi największą częśc graczy stanowią Polacy. I wcale nie jest więcej noobów, niż w innych narodowościach. Poprostu jest ich najwiecej ilościowo. I teraz moja ulubiona część... W sumie nazwałbym to rasizmem, mnie nie obchodzi czy Pl, czy Swe. Dla mnie to człowiek i powiem, że na Nebuli walczyłem z nowo poznanymi przyjaciółmi z wielu krajów (Hiszpania, Brazylia, Szwecja, Niemcy, Polska...) przeciwko Polakom wspierającym Phyro~ (3 wojna), którzy wcześniej jak tylko expiłem byli moimi przyjaciółmi. A Pandoria? Dlaczgo była przegrana? Bo liderzy "Polaków" zapraszali all, a wiadomo co się dalej stało... (zabijanie każdego "Swe") Na Nebuli w guildi wielo narodowościowej wielu nie słuchało lidera, "noobili" i to cecha charakterystyczna dla każdego narodu. A co do Swe to mają lepszy sprzet, tanie łącza, i zazwyczaj znają się bo grają na jednym LAN. Ale nie poddawajcie się, popatrzcie na historie Fenzy i Crutha z Pandori (walka o 100 lev), nie tylko low levelowi Polacy "noobią". Ur Aquo ![]() P.S. Na new serwer idzie także moja ekipa, ale nie jesteśmy agresywni ![]()
.....jak zaczynasz grać w Tibie to określ czy chcesz byc najlepszy czy słaby innej opcji nie ma... Ostatnio edytowany przez Grimp - 20-06-2005 o 00:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
|
![]() jak ktoś myśli że szwedzi wygrywają każdą wojnę to jest po*******ony
głębsze przemyślenie?wy nawet czytać nie umiecie ktoś wam podaje gdzie polacy wygrali a wy dalej swoje!zmieńcie sobie płyte bo wam się zacieła Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 20-06-2005 o 09:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() Przykładem serva gdzie szwedzi wygrali jest Nebula. Co z tego że w ekipie mieliśmy polaków z 50lvl+, np. Fajny Ludek ( mój sąsiad
![]() ![]() Pokaże kilka ss'ków z tej wojny: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() czy wy ludize innych problemów już nie macie, jak płaczecie o to że szwedzi zwycięzają w każdej wojnie to jest jeden prosty sposób żeby to zmienić, przestać robić wojny i tyle. Wojna to debilstwo a szczegulnie jak wojne robi polska gildja 15lvl graczy, żałosne
ps. no moze nie przez 15lvl ale tzreba umiec grac i sie złączyć w jednośc czego polacy nie potrafią Ostatnio edytowany przez Pacek - 20-06-2005 o 11:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() ja najberdziej nie lubie blokownia depo na xanterze jest to tak czeste ze jak ktos mnie bije wole biec dalej do swiatyni lub domku bo do depo nie d asie wejsc....
a czy te ss sa z filmu ktury ty robiles czy podczas wojny kreciles flm i ss robiles czy moze z filmu sciagnietego z jakiejs strony? ps ty walczyles czy przygladales sie mysle ze to 2
![]() Ostatnio edytowany przez Ojczul1 - 20-06-2005 o 14:09. |
![]() |
![]() |