Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-05-2005, 15:47   #41
Level
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
NIestety wiekszosc takich 15-17 latkow z Polski sie szybko zniecheca.
My mielismy to podjescie ze z poł roku bedziemy ich gnębic a potem zmiana serwera. A Ci młodzi Polacy jednak wola grac - expic, huntowac potworki itp a nie sie czac tygodniami w PZ.
bingo ...do tego dodałbym powody, które napisalem i mamy odpowiedź.

Fakt...zauważyłem,ze większośc Polaków w Tibi to 12-17 lat,a wiadomo,ze niewiele trzeba,żeby na starcie tacy gracze juz przegrali psychicznie. Po 2 deadach sie zalamuja.
Level jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-06-2005, 17:02   #42
Elysian Warior
Użytkownik Forum

Elysian Warior's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Mars

Profesja: Elite Knight
Poziom: 99
Domyślny tak

Polecam
Słuchajcie sie mondrzejszych

Ostatnio edytowany przez Elysian Warior - 03-06-2005 o 17:04.
Elysian Warior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 17:03   #43
Elysian Warior
Użytkownik Forum

Elysian Warior's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Mars

Poziom: 99
Domyślny ;]

Zrozumieliście?
Tak więc nie bać sie swe i br tylko chu*e do góry i idziemy .......
Elysian Warior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 17:12   #44
PalAnonim
Użytkownik Forum

PalAnonim's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elysian Warior
Polecam
Słuchajcie sie mondrzejszych
Polecam- kup sobie słownik, naucz sie edytowac posty.

Top. Szwedzi sa zgrani i tyle. Nie ma tam zadnych cfaniaków, ktorzy by brali cala armie na klate
OWN3D
PalAnonim jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 17:38   #45
Grah Amek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 02 2005

Stan: Na emeryturze
Grah Amek ma numer GG 4813383
Domyślny

Ale jak sie Polacy wqrwia to potrafia zdzialac cuda !! czemu nie jestesmy pod zaborami ?? bo sie zjednoczylismy , czemu nie ma u nas komuny ???czemu pozbylismy sie swe z naszego kraju podczas potopu ?? BO SIE QRWA ZJEDNOCZYLISMY !!!!! I tak powinnismy sie zjednoczyc zeby wszystkie servy byly nasze a wiec DO ROBOTY I SIE ZJEDNOCZYC I ZGNIESC SWE AND BR ;]

Mar 06 2005, 09:31:44 CET Killed at Level 72 by Orquio Berserquio

<><><>Orquio Berserquio<><><>4ever in my heart<><><>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bedi
Prosze napisz mi dokladnie jak wam wyslac kase jesli mieszkam w Szwecji
Grah Amek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 17:50   #46
Jacko
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 09 2004

Domyślny

Powód edycji:

Ostatnio edytowany przez Jacko - 11-01-2012 o 01:53.
Jacko jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 17:58   #47
Royal Drizt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Stolica

Imię: Scorpione
Świat: Amera
Poziom: 62
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
Royal Drizt ma numer GG 3801027
Domyślny

Bo:
1. Szwedzi zwykle mają lidera którego się słuchaja.
2. U polaków każdy chce być liderem.
3. Polacy biją się gorszymi postaciami niż tymi którymi grają ciągle.
4. Polacy są pazerni i kiedy masz reda to cie rodak dobije.
5. Jak przegrywamy wojne polacy zaczynają ubierać Szwedzkie stroje zamiast dalej walczyć.
6. Wogóle niemamy organizacji...
stary 03-06-2005, 18:04   #48
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Adolphus Elbragol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
Adolphus Elbragol ma numer GG 3877615
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Dramat Polaczkow polega ze to sa 15-17 latkowie. zrobia oni duzy lvl, zaczyna sie wojna, zgina raz, zgina dwa, posiedzia 2 tyg w depo i zaczyna sie płacenie. Bo porzychodzi taki kolo ze szkoły i nagle z jego ulubionej gry której poswiecił tyle czasu nie zostało mu nic... stanie w depo i pisanie na pm.
raz na tydzien moze jakas cicha akcja bedzie planowana - ale to juz nie ta sama tibia co wczesniej. i tacy goscie odpadaja. Zaczyna sie sprzedawanie charów- bo sadza ze juz nie maja szans grac na tym serwerze, albo płacenie po 200k+ po 300k+ za swoja wolnosc szwedom.
Zgadzam sie z jedynym sensownym i nie spamowanym argumentem tutaj. Tak, mosci 16-17 latki, trzeba spojrzec prawdzie w oczy i wziasc sie za siebie.
Przegrane wojny mozna podpiac tez pod odwieczny, polski mesjanizm - pokladanie nadzei w Bozej pomocy. Usmiechacie sie ironicznie? A jak skwitowal Wiktorie Wiedenska Jan III Sobieski? Veni, vidi, deus vincit. Jak nazywa sie wspala karta w historii nowozytnej wojskowosci? Czy nie aby Cud nad Wisla? A obrona Czestochowy?

Coz.. jak widac, Boza pomoc nie obejmuje Tibii ( tu pomaga tylko upur i ciezka praca).

Dodatkowo, poniewarz ten temat na samym poczatku dotyczyl Irydii, osmiele sie zauwazyc, ze w Triad pozostal tylko jeden Del'Toro. I ze w czolowce poziomow tej gildii (jak i calego serwera) ciagle siedza polacy, wiec to zwyciestwo nie bylo absolutnie szwedzkie.
Adolphus Elbragol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 18:19   #49
matrach
Guest

Domyślny

ja widzialem na filmiku jak szwedy nawet +25lev nawalają polaka 120 lev ktory chodzi sam.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-06-2005, 21:54   #50
Rabanbar
Użytkownik Forum

Rabanbar's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2005

Rabanbar ma numer GG 3067062
Domyślny

A ja to powiem tak. Wszystko zalezy moim zdaniem od jednostki. I problem w tym ze polacy to male gildie przyjmujące byle kogo. A najlepsze i najbardziej zgrane są gildzie ludzi którzy się znają i lubią. Przykladowo: Triad w ogóle nie prowadzie rekrutacji z zewnątrz i dlatego jest niepokonana.

Poniedzialek: Otwieram tibia.com a tam keyloggery
Wtorek: Otwieram tibia.org.pl a tam keyloggery
Środa: Otwieram tibia.pl a tam keyloggery
Czwartek: Boje sie otworzyć puszke sardynek
Rabanbar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-06-2005, 11:28   #51
Vermyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Kathmandu, Nepal

Imię: Vermyn
Gildia: Core
Świat: Lunara
Poziom: 85
Domyślny

Wiekszosc polakow to nooby... no oprocz aldory i sa sa wyjatki.. jak nie ma organizacji to nie ma szans na wygraja wojne, easy?
Vermyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-06-2005, 11:41   #52
Tychanowicz
Użytkownik Forum

Tychanowicz's Avatar

Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337

Domyślny

Na Berylii tworzy się gildia Del'Toro.Były bitwy, przegrane i wygrane.Zobaczcie sobie na ich lvl-e
http://www.tibia.com/community/?subt...ame=Del%27Toro
Tychanowicz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-06-2005, 23:44   #53
Malenstfo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 02 2005

Malenstfo ma numer GG 3854609
Domyślny

Troche po czasie , ale ja mam jedno wytlumaczenie . A tak wogole nie WSZYSTKIE serwy sa opanowane przez swe ....

Polacy , a przynajmniej "cudowna" elita podziemii , czyli nooby ktore najwiecej pyskuja a nic o grze nie wiedza , sadza ze jesli sa polakami to za wszystkie skarby swiata beda bronic swojego patriotyzmu pffffff sorry ale do mnie to nie przemawia , dla mnie gra to gra a ludzie w niej to tibijczycy a nie polacy , swe , br czy inni . Pozatym polacy sa uwazani przez wiekszosc < rowniez przeze mnie > za jednych z najwiekszych noob w tibii . Nie umieja rozmawiac , kradna jak nikt inny , umieja wyzywac innych tylko i wylacznie w polskich jezyku stojac w depo lub swiatyni ... ludzie obudzcie sie . Walczylam na Isarze przeciwko DT , z paroma mam dobry kontakt do tej pory . Szwedzi maja napewno 1 wielki + , swietny internet , pozatym czesto robia cos na pozor lanow w domu , pvp mmm nie jest takie cudowne , moglabym powiedziec ze dosyc przecietne . Poprostu umieja myslec o tym co robia Wezcie kilku calkiem niezle myslacych polakow a zobaczycie roznice < popatrzcie na Solere , nie chcac sie chwalic , powinniscie zrozumiec >
Malenstfo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 00:20   #54
Grimp
Użytkownik Forum

Grimp's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005

Świat: Na emeryturze
Domyślny

Wg mnie to nie jest sprawa narodu.

Prawda jest taka, że w Tibi największą częśc graczy stanowią Polacy. I wcale nie jest więcej noobów, niż w innych narodowościach. Poprostu jest ich najwiecej ilościowo.

I teraz moja ulubiona część... W sumie nazwałbym to rasizmem, mnie nie obchodzi czy Pl, czy Swe. Dla mnie to człowiek i powiem, że na Nebuli walczyłem z nowo poznanymi przyjaciółmi z wielu krajów (Hiszpania, Brazylia, Szwecja, Niemcy, Polska...) przeciwko Polakom wspierającym Phyro~ (3 wojna), którzy wcześniej jak tylko expiłem byli moimi przyjaciółmi. A Pandoria? Dlaczgo była przegrana? Bo liderzy "Polaków" zapraszali all, a wiadomo co się dalej stało... (zabijanie każdego "Swe")

Na Nebuli w guildi wielo narodowościowej wielu nie słuchało lidera, "noobili" i to cecha charakterystyczna dla każdego narodu.

A co do Swe to mają lepszy sprzet, tanie łącza, i zazwyczaj znają się bo grają na jednym LAN.

Ale nie poddawajcie się, popatrzcie na historie Fenzy i Crutha z Pandori (walka o 100 lev), nie tylko low levelowi Polacy "noobią".

Ur Aquo

P.S. Na new serwer idzie także moja ekipa, ale nie jesteśmy agresywni

Ostatnio edytowany przez Grimp - 20-06-2005 o 00:24.
Grimp jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 09:48   #55
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

jak ktoś myśli że szwedzi wygrywają każdą wojnę to jest po*******ony
głębsze przemyślenie?wy nawet czytać nie umiecie ktoś wam podaje gdzie polacy wygrali a wy dalej swoje!zmieńcie sobie płyte bo wam się zacieła

Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 20-06-2005 o 09:58.
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 10:15   #56
Don Corleone
Guest

Domyślny

Przykładem serva gdzie szwedzi wygrali jest Nebula. Co z tego że w ekipie mieliśmy polaków z 50lvl+, np. Fajny Ludek ( mój sąsiad ), Knaak Skywalker, itp. Wojna jeszcze nadal trawa ( mała partyzantka ). W tej chwili na servie stanowczo dominują szwedzi ( Ferry, Sqeensy ). Uważam że szwedzi dlatego wygrywają ponieważ są zgrani ( przykładem Del'Toro ). Polacy mieli 50% większe siły niż szwedzi, ale szwedki i tak wygrywają
Pokaże kilka ss'ków z tej wojny:

Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 10:28   #57
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

@up:tibia suite wo0w.??poszłeś ja wojnę ze spirami niezły hardcore-.-to nie wojna pl vs swe w phyrexian znajduje się paru pls.szkoda że pa wygrało;/
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 11:41   #58
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

czy wy ludize innych problemów już nie macie, jak płaczecie o to że szwedzi zwycięzają w każdej wojnie to jest jeden prosty sposób żeby to zmienić, przestać robić wojny i tyle. Wojna to debilstwo a szczegulnie jak wojne robi polska gildja 15lvl graczy, żałosne
ps. no moze nie przez 15lvl ale tzreba umiec grac i sie złączyć w jednośc czego polacy nie potrafią

Ostatnio edytowany przez Pacek - 20-06-2005 o 11:43.
Pacek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 13:38   #59
gorgi
Użytkownik Forum

gorgi's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!

gorgi ma numer GG 3064753
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Malenstfo
Troche po czasie , ale ja mam jedno wytlumaczenie . A tak wogole nie WSZYSTKIE serwy sa opanowane przez swe ....

Polacy , a przynajmniej "cudowna" elita podziemii , czyli nooby ktore najwiecej pyskuja a nic o grze nie wiedza , sadza ze jesli sa polakami to za wszystkie skarby swiata beda bronic swojego patriotyzmu pffffff sorry ale do mnie to nie przemawia , dla mnie gra to gra a ludzie w niej to tibijczycy a nie polacy , swe , br czy inni . Pozatym polacy sa uwazani przez wiekszosc < rowniez przeze mnie > za jednych z najwiekszych noob w tibii . Nie umieja rozmawiac , kradna jak nikt inny , umieja wyzywac innych tylko i wylacznie w polskich jezyku stojac w depo lub swiatyni ... ludzie obudzcie sie . Walczylam na Isarze przeciwko DT , z paroma mam dobry kontakt do tej pory . Szwedzi maja napewno 1 wielki + , swietny internet , pozatym czesto robia cos na pozor lanow w domu , pvp mmm nie jest takie cudowne , moglabym powiedziec ze dosyc przecietne . Poprostu umieja myslec o tym co robia Wezcie kilku calkiem niezle myslacych polakow a zobaczycie roznice < popatrzcie na Solere , nie chcac sie chwalic , powinniscie zrozumiec >
Ja i malnestfo gramy na solerze, i mozna powiedzieć, że w ab od 8 rano ąz do 20 chyba nikt nie powie ci po portugalsku itp. gdyz wiadomo, że polacy tam rządzą, wiec nasz naród nie jest taki zły...Wygrywamy każdą wojne...Nawet jesli przegramy cieszymu sie a udział
gorgi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-06-2005, 14:04   #60
Ojczul1
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2005

Domyślny

ja najberdziej nie lubie blokownia depo na xanterze jest to tak czeste ze jak ktos mnie bije wole biec dalej do swiatyni lub domku bo do depo nie d asie wejsc....
a czy te ss sa z filmu ktury ty robiles czy podczas wojny kreciles flm i ss robiles czy moze z filmu sciagnietego z jakiejs strony?
ps ty walczyles czy przygladales sie mysle ze to 2

Ostatnio edytowany przez Ojczul1 - 20-06-2005 o 14:09.
Ojczul1 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania