|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Wczoraj Niemiecka gazeta Das Wochenzeitung opublikowala szokujacy artykul.Pewien 17-latek, maniak tibii, zabil swojego kolege, ktory przyszedl go odwiedzic.gdy zaprosil kolege d srodka, spostrzegl, ze zabili mu postac.gral juz 7 godz.chlopak pobiegl po noz kuchenny i zaatakowal kolege.zadal mu 4 rany ciete klatki piersiowej.kolega zmarl na miejscu...... Naukowcy alarmuja, ze juz po 6 godzinach grania , gra moze powodowac zaburzenia swiadomosci Kraza pogloski, ze WSZYSTKIE serwery tibii zostana ZAMKNIETE!
P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Witam ...
Lechu kazda gra powoduje takie cos. Kiedys koles grajacy 12 godzin w counter strika zmarl. Cienias ... :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() hmmm nie moga zamknac tibii
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Lokacja: London
Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Świat: Pandoria
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
|
![]() Wątpie zeby to była prawda.........to niby skad wziely sie te demony z ktorymi koles chodzil sobie po calej mapie???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() Wszystkie servery powinny być Non PvP
CALAMERA RULEZZ
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może nawet to miało miejsce, ale raczej nie zamknął Tibii z tego powodu. Przecież jak były Pokemony to dzieci skakały z balkonów myśląc że latają i wcale nie zrezygnowali...
Cytuj:
-------------------------- edit By Magus Jak nie chcesz upomnienia to zacznij edytowac posty. Polaczylem Twoje dwa (o zgrozo jeden pod drugim) w jeden. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2003
|
![]() Fajnie sie sklada bo juz o tym pislaem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ye pogloski jush wchodza w zycie, przeciez wylaczyli serwery po rzekomym "wlamaniu" sie jakiegos hakero lub pewnego upgrade'a no nie? ale tibia moze jush nie wrocic <ROZPACZ> Jak ja to przezyje ??? A co do tych zaburzen to kazda gra przeciez moze zaszkodzic no nie??
TYLKO TIBIA MOZE NAS URATOWAC OD ZAGLADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fakt ;] Koles ktory gral w CS`a 12 godzin zmarl... ale nikt nie napisal ze koles bral amfetamine i byl na koksie.
Tak jak koles ktory zastrzelil paru uczniow w niemczech... tez gral w CS`a. Ale juz nikt nie napisal ze ziomek zabil by nawet wlasna matke gdyby mu dolara nie dala ![]() To jest naprawde roznie... media chcac niszczyc gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() 1)Z takiego powodu nie można zamknąć Tibii .
2)Że gostek był stuknięty , to nie wina Tibii 3)I want Tibia back!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Nie wiem jak mozna grac na serwerze bez pvp przeciez tam musi buc masa zlodzieji nie mozna sie zemscic na kims kto cie np zablokuuje a na innych serwerach mozna gosci z kumplami dorwac i bedzier wiedzial zeby nie podskakiwac
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Białystok
|
![]() Server non pvp moze jest dobry ale dla zlodzieji albo ludzi ktozy nie potrafia se dac rady z PK. Co do tego "zabujstwa" to debile zawsze byli i zawsze beda Tibia nie ma tu nic do zeczy (czas gry w sumie tez. zdazalo mi sie siedziec tibi 24h+ i jakos nikogo nie zabilem). Takze jak tylko zabezpiecza sie przed wlamami servery rusza i bedzie mozna spokojnie grac do nastempnego wlama
![]()
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hej!Wydaje mi sie że każda gra i każda bajeczka nawet te glupie pokemony po tylu godzinach może zrobić nam leciutkie pranie muzgu ale nie przesadzajmy ten chlopak z gazety to bujda inaczej jush by trąbili o tym w telewizji na wszystkich kanalach!!!!!Nie wierzcie w to!!!A servuv nie ma bo byl atak haker jesli chcecie wiedzieć dokladnie co się stalo to moja wypowiedź na ten temat jest na kturymś z postuw na temat awari!!!
Cytuj:
------------------------ edit By Magus Edytu posty, to nie czat. Nie pisz jedengo pod drugim!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie tam nie obchodzi żaden psychol. Ważne żeby Tibia działała . Jak narazie stracę chyba cały weekend , a i tak nie ma pewności , że se jutro pogram . A jeśli prawdą jest , że Tibia bedzie dopiero za 2 tygodnie???
Cytuj:
------------------- edit By Magus Edytuj posty!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Mój kumpel tez tak mial gral raz 24 h w niedziele,pózniej musial iśc do szkoly mys sie już spotykamy w szkole ja mówie "Cześc"a on mówi "i selll...","test hit"i zaczyna mnie z pięści naparzac.Albo na lekcji siedzi pani do tablicy go woła a ten mówi"i buy bp uh"dostaje jedyne jak nacpany gadał to normalne.
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Fallen Angel
|
![]() To nie jedyny przykład jak gry i tekleizja wpływają na świadomość. Już nie jeden po Pokemonach chciał latać.
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Tibię wyłączą? TO SUPER!
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() ludzie rozwalacie mnie przez to maja zamknac wszystkie servy ;p
dawniej pewien chlopczyk zabil sie w RPA przez pokemony i jakos nikt nie zabronil ich ogladac |
![]() |
![]() |