![]() |
#41 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Kołobrzeg
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Pharaun: Jezeli masz ta swoja srednia 5.2 to powinienes zrozumiec, ze sa rozne czynniki wplywajace na niezdanie do nastepnej klasy (np. patologia w domu) skoro tak sie cieszysz swoja srednia, lepiej zrob cos by pomodz kolezanka lub kolega w uzyskaniu promocji do nastepnej klasy zamiast nazywac ich kretynami. Pamietaj te slowa ktore moze i sa trywialne ale jakze adekwatne do tej sytuacji: "Wraz z wielką siła przychodzi wielka odpowiedzialnosc". Zastanow sie nad tym. @down: Dziekuje @down down: Ech... no coment Ostatnio edytowany przez Szpicel - 05-06-2005 o 20:57. |
|||
![]() |
|
![]() |
#42 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @up
Brawo. Nareszcie coś logicznego. @Topic Średnia w dużej mierze zależy od poziomu szkoły? Można mieć 5,2 tak jak reszta osób w szkole, albo 5,2 jako jedyny... Widać różnicę?
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Bełchatów
|
![]() JAk tu se czytam to az mnie w dupie cisnie 3 z W-f ? HAHAHA (ja mam 5 żban) xD religia 3 ? rozumiem rozumiem Centkowska Sux (oby tego nie czytala) no ja sie pogorszylem zawsze mialem 4.0+ a teraz ~3.5 prawdo podobnie 3 dwoje ale jutro poprawie xD Pozdrooo
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
Lokacja: Sk-ce
|
![]() Mam 1 z matmy, bo wole liczyc ile mi brakuje do lvl.
Mam 1 z polaka i niemca, bo myla mi sie z angielskim. Mam 1 z biologi, bo wole poznawac przyrode w tibi. Mam 1 z histy, bo interesuje mnie tylko historia tibi. Mam 1 z infy, bo umiem tylko grac w tibie nic wiecej. Mam 1 z plasty, bo wole robic screeny niz jakies rzezby czy rysunki. Mam 1 z W-f, bo cwiczyc umiem tylko skille w tibi. Mam 1 z geografi, bo znam tylko mape tibi. Mam 1 z WOS, bo znam sie tylko na tibijskim spoleczenstwie. <joke> Tak na serio to mysle ze tibia to ma najmniejszy wplyw na nasze oceny (jednak sa osoby ktore wola grac niz uczyc sie). Wszystko zalezy od charakteru (czyt.lenistwo) i sytuacji w srodowisku w ktorym zyjemy. |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
|
![]() No a zachowanie xD w sumie ujemnych (-) 80 xD dodatnich (+) okolo 100 co potrafia gazety pood drzwiami...
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() to teraz licytujemy kto ma najgorszą...
ja mam 3,0 zawsze miałem 3,8 ale nie chce mi się uczyć, prawie nigdy się nie ucze bo mi się nie chce. Jak bym się uczył to kto wie... może bym był dobry w szkole? @topic propo, mój kolega sprzedał postać i odrazu jest lepszy w nauce... |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Heh... Ja w 6 klasie miałem średnią 5.0.... A w 1 Gimn. mam 3.83 i na koniec może być gorzej...
![]() 1 Czerwiec... Sala gimnastyczna... Apel.... Moja klasa miała zaśpiewać piosenke o "zdrowiu". I cytuje:"...najważniejsze w życiu jest..."-a koleś przy mikrofonie (nasza klasa(nie było to umówione ani w piosence))-CO?- i dodał- G*W*O.... Teraz mam w środe wywiadówke o tym że: "Nasza klasa jest najbardziej hamską klasą w szkole...". Trudno sie uczyć w takiej klasie itp. ale ja to lubie i nie zamierzam nic zmieniać... Dużo osób wyznaje teorie 1-2 klasa, można sobie pobimbać, ale 3 klasa to uczą sie na maxa. Może u niektórych ich średnie wynikają właśnie z takiiego stosunku do nauki (ja). Tibia nie wypływa w znaczącym stopniu na oceny, tylko lenistwo... ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() 4 klasa- 4,6
5 klasa - 4,7 6 klasa - 4,9 1 gim - 4,3 2 gim - 4,5 3 gim - 4,76 Jak widać ucze się wtedy kiedy trzeba, jakoś mnie te cyferki na świadectwie nie rajcują, ale do jakiegoś dobrego liceum wypadało by iść ![]()
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Śrem <kolo Poznania>
![]() |
![]() ja gram po 7h dziennie w tibia..(czasami dluzej) i nee jestem z zadnego przedmiotu zagrozony i nee mam zadnej 2 na koniec :> me evul
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2005
|
![]() Z żadnego przedmiotu nie jestem zagrożony...
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() @Xzonixek
hmm jestem za tym że mimo iż duzo gramw tibie największym powodem jest lenistwo.... moja facia z niemca gadała, że jestem zagrozony a mam 3 ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
|
![]() Cóż, przez Tibie "troche" mi średnia spadła, ale nie jestem zagrorzona i z tego się ciesze. Musze troche odpocząć od Tibii i poprawić oceny... ale to w sumie nie tylko przez Tibie mam gorsze oceny, ale też przez lenistwo
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2005
|
![]() Nie no spoko. Ja zdam. A u mnie w kasie lolki nie graja w tibie ( za tępi )
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi jakoś dziwnie w czasie grania w tibie ( od zeszlorocznych wakacji) wzrosła o dużo średnia chociaż wogule się nie uczyłem, tylko grałem.....
Lecz u mnie w klasie sa osoby kture przez tibie niezdadza....( jest ich wielu) ![]()
#55 |
Użytkownik forum
|
![]() Błedom mówimy wyraźnie NIE @up to ja nie wiem ze masz takie oceny... a z kumpli sie lepiej niezlewac, lecz im pomóc mastachu
|
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
Powód do dumy :> Ja jakbym miał z czegoś zagrożenie to bym do domu nei wrócił ![]() |
|
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Aleś ty ****a dowciapny Jeszcze raz powtarzam kazdy mówi że ma średnią 4 i 5 to dlaczego jest tyle n00bów??? |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak sobie teraz pomyslalem, ze ZADNA osoba nie zda do nastepnej klasy przez Tibie. Nie zdzadza najwyzej przez wlasna glupote i slepe zapatrywanie sie w monitor.
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Hmm... Odpowiadam na pytanie w temacie. Dokładnie 352053 osób. Temat chyba już do zamknięcia?
|
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Em...pomyliłeś się... 352054, zapomniałeś o Zdzisławie Moczygembie, to ten co gra w Tibie na kartce bo kompa nie ma ... na lekcjach non-stop gra więc jak może zdać ? Topic: Tylko mózgi nie zdają ....bo tylko mózgi grają w Tibie (Mózg, tutaj w sens tego słowa to : Super Hyper Dyper Idiota). |
![]() |