|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
|
Mi ani razu... Choc pare razy bylo nie bezpiecznie
![]()
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
|
Ja raz czy dwa ale mogło by być więcej
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
Mi również sie nie zdarzyło, żeby zginąć przez missclick.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
Raz, kiedy ubijałem niedźwiadki koł Venore, to zdarzył mi się missclick. Pokrzywdzony/a mimo przeprosin walił/a
do mnie z runów. Udało mi się uciec do depo. Lawusix(bo chyba tak się zwał/a) chciała 200 gp okupu. Spławiłem ją, zrobiłem logout i już na mnie nie poluje. ![]()
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
Ani razu chociaz czasami... to inni gineli przez missclic a nie ja
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
Ja tak raz miałem. Byłem na pohu koło dzióry ze smokiem. Już kilka ich z blokerem zabiliśmy i teraz też szliśmy polować
. Ale obok dzióry zrespiły się dwa cyce, ja jak to mag jednego looroje i z HMMcó. Przez przypadek wpadłem do smoka bez blokera a smok na wstępie combo i you are dead. ![]()
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2003
|
Na moje szczescie ani razu.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
mnie tak tylko 2 razy ktos zabil
ale jak mnie ktos missclickuje to nie zabijam bo to troche hamskei ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
|
Nie zginalem, ale bylo goraco. Bylem palkiem na cyckach. Patrze, jest cycek, no to na battle w niego kilkam, ale mialem tak ustawione okno battle, ze bylo na rowni z oknem rozmow i kilknalem... w liste ignorowanych
. Zanim zorientowalem sie o co chodzi, to juz mialem 100 hp, zaczalem zwiewac, zostalo 50 hp, potem jakos mi sie udalo go zabic. Od tego momentu zmienilem sobie ustawienia, ze te dwa przyciski mam na dwoch koncach ekranu ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
|
z rego co pamietam to ani razu chociaz czasem bylo goraco8)
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
tylko raz - ale do tej pory dziwie sie dla typa - missclick z odleglosci co najmniej 6-7 pol - moim knightem - toporek mialem wiec nic nie stracil nawet - a mi sie dostalo - dobrze ze depot w thais jest ladnie umiejscowiony to zdazylem dobiec
) |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
|
Nie można zginąć przez missclick, jest to wymówka pk-erów a zresztą jak ktoś mnie missclickuje to mu zaraz między oczy wale z HMM, E-field. Prawdziwy missclick wygląda tak że osoba chce sprawdzic twoje dane i przez pomyłke nie ten guzik klika, wtedy dostaje skull i mówi "miss click", a pk-er klika na ciebie, mówi miss click i zaczyna za tobą latać mówi sry ale nadal w ciebie wali.
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2004
|
MI sie ani razu nie zdażyło.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
ja kilka razy na gs zly przycik i sie nie zuhowalem
![]()
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
ohohohoho kiedys chcialem sprawdzic jaki lvl i se klinełem <upss> i bilka gfb i swiatynia
|
|