![]() |
#161 |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Jestem za ... Sam walczyłem toporami. Na Iridii miałem Fire Axe ale przydałby się lepszy jednoręczny. POZDRO for ALL
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Policzyłem za Ciebie mądra głowo: 26,5KB Limit sygnatury został przekroczony To idź, i się powieś :/ Ostatnio edytowany przez Stonek - 10-06-2005 o 22:34. |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 70+
Skille: 82+/80+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#163 | |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Botrex
Gildia: Lost Warriors
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2005
|
![]() No nareeeeszcie, nie ma nowych serwow tylko update starych.
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() Dobrze że cipsoft ma swoja siedzibie na uniwersytecie w Reegensburgu wiec nie płaca za czynsz . Premium Accont jest po to żeby do końca cieszyć sie grą a facc to przedsmak tego co jest w grze !!! I nigdy tego niezmienisz !!! Co do ss-ów to fajne ale popatrzcie sobie na tibianews znajdziecie tam link do strony rysowników cipsoftu !!! Tam sa fajne rysunki i niektóre przypominaja dżungle taka jak teraz !!! Obstawiam na 60 % że nowa rasa potworów typu jak :dwarfy,orcy czy elfy to teraz będa jaszczurki a w sumie gekony bo na rysunkach widzialem Jaszczurke zwykła natomiast druga juz miała zboroje , miecz i tarcze |
|
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Imię: Tajne
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() ja ma facca i nie zapowiada sie zbyt szybko abym mial pacca słyszałem że dla facca ma dojść rozbudoiwanie kopalni w kazo to jest giciao bo jestem mieszkancem kazoo ale pewnie dla faccow zbyt wiele potworkow nie dojdzie bo pace placa za wszysto to i wymagaja bo inaczej by nie kupowali paca co nie
hali Bikaz Heros(juz nie dlugo 1 vice lider wyparowal ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]() oO widze ze Cipsoft cos robi
![]() btw byl nawet jeden fajny fake o tym update chyba na tibianews no i jeszcze najwazniejsze nowe potwory i jakies frii itensy plax! |
![]() |
#168 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Torun
Imię: Lukasz Bialy Mag
Gildia: Polish Army
Świat: Pacera
Poziom: 64
Poziom mag.: 58
|
![]() NAdal jednka nie wiemy kiedy bedzie
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]() A nie latwiej bylo by poczekać??........
|
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie że będzie nowe Update (frreee itenz plax plax plax...), nowe questy i dżungla ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 11-06-2005 o 07:57. |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Podejrzewam ,że ci co tak płaczą, że Facc jest pokrzywdzony bo nie ma wszystkich potworków i terenów nie zwiedzili nawet 10 % terenów dla nich dostępnych.Ja mam facc i nie narzekam jeszcze mam tyle do exploracji że na pewno przed 70 lvl pacc mi nie potrzebny.A potem sobie go kupie
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() ![]() Cytuj:
![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
|
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Venore
Imię: Drake Deadmoon
Profesja: Sorcerer
Gildia: Broken Dreams
Poziom: 59
Skille: 19/24
Poziom mag.: 64
|
![]() Panowie nie ma takiego bata ktory by mnie zatrzymal przed kupnem domku w dzungli biore pierwszy i najlepszy domek cena nie gra roli "BO NIC INNEGO NIE CIESZY NIZ ZYCIE JAK TARZAN CZY WILLD BOYS"
Bardzo sie ciesze z nowego update przynajmniej bedzie co huncic i wogole xD fajnie ale najbardziej ciekawi mnie jedno jak duzo powierzchnie bedzie zajmowala ta dzungla i czy Clipisoft zostawil cos miejsca na next updacik xD oraz czy ciezka bedzie droga do tego miasta nie mowiac o plywaniu oczywiscie!!!!
#174 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Cytuj:
tez sobie kupie tam domek ![]() a co do powierzchwni to wejdz na www.tibia.com i sprawdz na mapkach, jest ten teren zaznaczony ![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
|
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
|
![]() Juz se wyobrazam siebie w dzungli z pacc ;] bedzie fajnie tylko aby nie zaduzo tych terenow ?Moze jakies nowe czary dla druta bo taki zaczofany jest
|
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
![]() Cipsoft zachęca do gry w płatną tibie. Dzieki nowemu updatu kupie sobie pacca po raz pierwszy od roku.
|
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
|
![]() A mnie ciekawi nie jakie potworki będą, nie jak będzie wyglądała dżungla, tylko dla jakich lvl będą tam expowiska i co zrobią z kopalniami w kazo.
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Dla takich rzeczy warto zakupić pacc (kupuje koło 20 czerwca
![]() ![]()
#179 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Ostróda
![]() |
![]() Coś mi sie wydaje że CipSoft znowu ma gdzieś facc..... Niedługo zaczne mieć to gdzieś i:
1) Albo Żuce Tibie 2)Albo Kupie Pacca i bede gdzieś miał kolejki itp.... Ale jak widać 75% graczy to Facc a więc niech cipowie z nimi nie zadzierają... |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Mama nadzieje ze update zrobia jak najszybciej bo jzu sienie moge doczekac
![]() ![]()