![]() |
#181 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2005
|
![]() mi się wydaje że ten update będzie już niedługo oby bo się doczekać nie moge,u[pdate gwiazdkowy był szybko więc ten też powinnien też być szybko
ale namieszałęm no nic ![]() nick:Adimarimes world:Jamera proffesion:Master Sorcerer lvl:21 mlvl:36 location:Jungla xD |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Sorcererka
tez sadze ze update bedzie tak szybko jak grudniowy a w wakacje trzeba do roboty aby se PACC'a kupic ![]() ![]()
![]() |
#183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Cytuj:
ps. to mój 61 post z koleji ![]() Ostatnio edytowany przez czarodziej_czasu - 11-06-2005 o 10:47. |
|
![]() |
![]() |
#184 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#185 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
![]() Heh... Edron to dla pacc najlepsza karta przetargowa ![]() Czekamy na Test serwer... @Down: Dla tego pana oklaski plax... ![]() ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 11-06-2005 o 11:02. |
|
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Facce jak macie takie problemy, że nie będziecie mieli korzyści płynących z update'a to nie grajcie. Cip Soft jak byście nie wiedzieli też nie mają z was korzyści bo gracie za darmo. Ktoś kto zaczyna gre ma facc i wlaśnie darmowe konto ma wciągnąć w grę tak aby ten gracz chciał być lepszy i kupić pacc. Facce, może jakiś strajk zrobicie?
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Cytuj:
![]() jakby nawet wszyscy facce odeszli a zostali tylko pacca to itak by niestanowiło różnicy dla cipków
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2005
|
![]() kurcze ale bym sie ucieszył ja by update byl o 18 tak jak grudniowy o 21
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
|
![]() w koncu jakis duuuzy plus pacc-a (jak bym go nie mial to bym byl wqrwiony
![]() ![]()
#190 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Niezdziwilbym sie gdyby po tej dzungli chasaly giant spidery !!!!!!! A w podziemiach behomoty !!!
|
![]() |
![]() |
#192 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Cytuj:
![]() Kilka postów wcześniej gadaliście jakie macie niki itp. ![]() ![]() Pewnie GSy będą biegać... Wszystkie pająki.... Cobry.... Może będą Anakondy??
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
|
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jimmy Madden
Świat: Xerena
![]() |
![]() Moim zdaniem mogły by być w tej całej Jungli expowiska dla Knighta a nie wiecznie coś dla Pali
Aktualnie na tym charze co gram pacca nie mam ale zawsze moge zweidzić na od kumpla charze .Sam komibnuje kase na rl na premium ![]() Ogółem Upate zapowiada sie ciekwie klima będzie tam spox a co do tego co ja bym tam ulokował to ulokował bym tam gniazda pająków jakiśnowych pająków typu takiej siły ja ma cyc ![]() See you in game |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: In Up ^^ !
|
![]() No no fajna ta puszcza
![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Raul - 11-06-2005 o 14:22. |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Fajnie, że tutaj modki posprzątali z bezsensownych postow. A grafa w nowej tibii zapowiada sie naprawde ciekawie. Jestem ciekawy czy dojscie do tego miasta w dżungli jest trudne i czy do miasta bedzie można lurować jakieś potworki -.^
|
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Wydaje mi się, że grafika zrobi duży postęp.. Spójrzmy chociażby na trawę teraźniejsza a na trawę, która ma byc w dżungli. Licze na jakieś potworki dające ok. 150~200 expa, coś typu cyklopy, mino guardy (nie chodzi mi o potworki, które wymieniłem, tylko o nowe rasy, które będą dawały ok. takiej liczby expa), oraz na bamusowe ville ; D
Ostatnio edytowany przez Monciaq The Cruasader - 11-06-2005 o 12:45. |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: okolice bialegostoku
Imię: Palantir of wizard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legion of Gondor
Świat: Amera
Poziom: 42
Skille: 77/59
Poziom mag.: 15
|
![]() Świetnie długo czekałem na tą wiadomość i się doczekałem
![]() Ciekawe jakie bedą qesty i potworki. ![]() Tylko szkoda że wstęp mają tylko prenium account. ![]() Mam nadzieje że po pewnym czasie będą mogli tam wchodzić ludzie bez pacc chociażby na pół tej junglii.
#198 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Rybnik
Imię: Jimmy Madden
Świat: Xerena
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Kup premium 90zł to nie aż tak dużo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() Hehe, juz drugi pacc mi sie skończył niedawno ale co tam, kupie sobie trzeciego. Mi najlepiejby pasowało jakby był on na przełomie lipiec/sierpień albo też na końcu sierpnia- wtedy najczęściej będe w domciu
![]() ![]() ![]() ![]() @Rynek będziemy sąsiadami ![]() @wszyscy facc'e Nie martwcie się, nakręce wam filmik jak juz będzie nowa tibiCAM. Ujme tam nowe miasto, kilka nowych terenów i itemów, potworki itp. Będziecie się czuli, jakbyście tam byli... ![]() ![]()
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() maybe lizardmen's?
A tak wogole to chyba wróce do tibi ![]() |
![]() |