| 
 | |||||||
| Notki | 
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  11-06-2005, 15:26 | #21 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 08 2004 Lokacja: Rubber City Posty: 952   |   Cytuj: 
  ), a póxniej ojciec mi powiedział że też słuchał KSU, hyhy. A inny kumpel podrzucił kilka kawałków Mr. Don't give a fuck-a i nie które są naprawde niezłe (stir Crazy, Backstabber). A u wujka znalazłem kasete "Americana" z charakterystyczną okładką  Mimo że moda bedzie się zmieniać, dalej będą metale, ziomki, DJe, a jeśli jakaś muzyka umrze to ostatni fani przerzuca się na bardzo podobną. Cytuj: 
 PS. Kto pamięta jeszcze Manowara? ;> 
				__________________ "People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 11-06-2005 o 15:27. | ||
|   |   | 
|  | 
|  11-06-2005, 15:42 | #22 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 07 2004 Posty: 187 |   Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  11-06-2005, 17:07 | #23 | 
| Zbanowany |   uff może w tym temacie uda się uniknąć dyskusji .co jest the best;p.Ja słucham techno od 8 lat(kawałki z radia planeta po22)nawet nie wiedziałem co to za muzyka,tylko tyle że fajna dla mnie;d.Według mnie będzie jakiś nowy rodzaj muzyki podobny do tego:metale robią swoje,dj ich mixuje<<ciekawe albo masohizstyczne ale cóż;d | 
|   |   |