|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Fallen Angel
|
![]() mam taki pomysł: Jak by sie nie dalo zobaczyc levelu innej postaci to by nie bylo tyle pk, bo by nie wiedzial jak mocną postać atakuje. MOże mieć lev 8 lub 108. Co o tym myslicie? Dobrze by było cos takiego wprowadzić(według mnie
![]()
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() lol co by to dalo, przeciez i tak widac po szybkosci hodu jaki lvl no ale niby dobry pomysl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2003
|
![]() Powiedzmy za koles z 20 biegnie a obok niego koles tez z 20 ale ma bohy i utani hur no to raczej powiesz ze ten z bohami ma lepszy level (jeśli nie weżmiesz look)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Takie rozwiazanie jest stosowane w MU Online ale za bardzo sie tam nie sprawdza bo mozna wywnioskowac jaki kto ma lvl po eq jaki nosi, tam nie mozna od samego poczatku miec super wypasionego eq bo trzeba cwiczyc sile/zrecznosc zeby zalozyc cos lepszego. Ale wydaje mi sie ze ten pomysl nie byl by za dobry(fajnie zobaczyc kto jaki ma lvl) a pk i tak by byli.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() @Gewof
W Muonline i tak jest 10x więcej Pk'erów niż w Tibii, więc nam to wystarczy. ![]() Zresztą da się sprawdzić lvl - na Trade w prawym górnym rogu pisze: Nick Level: About xx
![]() |
#6 | ||
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków