| 
 | |||||||
| Notki | 
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 29 07 2003 Lokacja: Castle Shop 1 Wiek: 36 Wpisy bloga: 1 Posty: 1,004 Imię: Mighty Zaglada Gildia: Dreamers |  Po pozytywnym ukonczeniu test servera, nowa wersja Tibii jest dostępna. Przy kolejnym zalogowaniu się, program automatycznie ściągnie potrzebne dane. Jeśli proces nie działa, możesz sciągnąć pełną wersję Tibii tutaj. Wraz z tym update, do gry weszły nowe elementy. Stary "duel mode" zastąpiono na nowy "party mode". Aby dowiedzieć się więcej informacji o nim, proszę przeczytać dokładnie podręcznik o "player killing " i o "party mode". Istnieje również funkcja automatycznego banowania za notoryczne zabijanie postaci, nieoznakowanych "czaszką". Gracze, którzy zdobędą dwa razy w ciągu miesiąca czerwoną czaszkę będą banowani lub będą mieli kasowane konta. Wkońcu, do map Tibijskich zostały dodane nowe elementy a wraz z nimi, można wykupywać nowe domy oraz wykonywać nowe questy. Wraz z update Tibii, CipSoft zwerbował nowych gamemasterów, którzy będą czujnie dbać o zasady Tibijskie. Jeśli chcesz sprawdzić listę aktualnie grających gamemasterów, koniecznie wejdź tutaj. CipSoft bedzie niedługo tworzyc nowy system banowania. Poprostu sprawdzaj co jakiś czas newsy  . 
				__________________ Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei. | 
|  | 
|  | 
|  | #2 | 
| Guest Posty: n/a | Nowa TIBIA mi nie działa proszę o pomoc    [email protected]. Włączam tibie, loguje się, coś się ściąga, ok piszę żeby zalogować się jeszcze raz i tibia się wyłącza. Włączam ją i wyskakuje komunikat: Tibia-error tibia client is already runing. mam direktX 9.0 ustawione 16 bit (na 32 też nie działa). Ta nowa wersja jest do kitu. Ściągnąłem z tibia.com całą wersję 7.24 i nie działa. Pomóżcie mi.            | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 08 2003 Lokacja: Kołobrzeg City Posty: 386 Stan: Na emeryturze   | Pomóżcie nie moge sie zalogować              Cannot connect to a login serwer 
				__________________ Z socjalistycznym pozdrowieniem Jedi | 
|  | 
|  | #4 | |
| Nikt ważny | hmm brzmi apetycznie   ja tylko trochę potrenuję wyruszę na poszukiwania czapki bejzbolówki  a swoją drogą ciekawe co tam planują z tym banowaniem.. cheaterzy wszystkich światów strzeżcie się! Cytuj: 

__________________ Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków/ /W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger, those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! | |
|  | 
|  | #5 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 19 09 2003 Posty: 275 | Musze powiedzieć że troche do pupy ten Update ... myślałem że party będzie dzieliło expa po równo... czyli na rooku można by było z kumplem expować   .... ale tak .... do kitu jest :/. Można powiedzieć że porawili tylko malutkie niedociągnięća a tych ważniejszych to już nie  . | 
|  | 
|  | #6 | 
| Guest Posty: n/a | Czy ktos moze mi powiedziec dlaczego wyskakuje mi  taki oto blad : A Tibia client is already running! Dlaczego ????????Ktos mi Powie ? | 
|  | #7 | ||
| Zbanowany Data dołączenia: 19 09 2003 Posty: 275 | Cytuj: 
 Cytuj: 
  . A co do Podpisu MalPa to connection time up znaczy że niemożna sie połączyć z serwerem bo : -Serwer jest przeciążony  -niemasz neta   | ||
|  | 
|  | #8 | 
| Guest Posty: n/a | Nie działą to co mowisz   (( | 
|  | #9 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 02 2004 Posty: 58 | Cytuj: 
  | ||
|  | 
|  | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 03 2004 Lokacja: Płock Wiek: 39 Posty: 59 | Uruchamiam Tibię, klient zaczyna śćiągac update. DO tego momentu wszysko jest ok. No i próbuje uruchomić... Wpisuje hasło, numer konta i... "Cannot login to a login server" "Error: connection refused' All login server are offline" No dobra myślę... Wchodzę na stronkę i widze ze wszystkie servy działają. Czy u Was jest podobnie? I jak temu zaradzić? | 
|  | 
|  | #11 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 19 09 2003 Posty: 275 | Re Up : Miałem identyczny błąd lecz gdy odinstalowałem (usunołem) wszystkie pliki tibi.... czyli Tibia***** , Tibia.dat ETC. Itd. itp. to zainstalowałem i działa.... może jest inny sposób ale ja ten polecam  . | 
|  | 
|  | #12 | 
| Zbanowany | prosze wszystkich o napisanie komenta o tych nowych questach gdzie sa co pilnuje itp plX a nowa tibia jest spox tylko trzeba zamknoc tibie na ctrl +alt+del   red skull out  | 
|  | 
|  | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 03 2004 Lokacja: Płock Wiek: 39 Posty: 59 | Czyli co? Reinstalacja jest jedynym wyjściem? | 
|  | 
|  | #14 | |
| eX Moderator Data dołączenia: 18 09 2003 Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw Posty: 1,481 Imię: Gimli Ent Profesja: Elite Knight Gildia: Defenders of Fangorn Świat: Azura Poziom: 89   | Cytuj: 
 powiekszenie cen przejazdu z edron na darashie i odwrotnie podwyzszenie cen statkow 2 dwarfy respia sie przy kopalniach niedaleko wejscia do kazo . bdb resp, bo mozna je wziac nad rzeczke, i trenic  | |
|  | 
|  | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 02 2004 Posty: 139 | A ja mam cholerne lagi pomimo ze mam szybkei lacze i jestem premium;] Cos chyba jeszcze nei jest dopracowane.Hm mam dziwne wrazenie, ze trolle sa silniejsze xD(przez te lagi poszedlem cwiczyc shield i bije je z fista, wydaje mi sie ze maja wiekszy defence) poza tym widzialem cialo orca ridera kolo Thais a nigy ich tu nie bylo  | 
|  | 
|  | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 03 2004 Lokacja: Płock Wiek: 39 Posty: 59 | No niby przeinstalowalem Tibie, ale nadal ten sam komunikat, ma ktoś jakąs receptę? | 
|  | 
|  | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 03 2004 Posty: 60 | a co daje funkcja Party Mode (prosze po polsku jak macie taka mozliwosc) | 
|  | 
|  | #18 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 12 03 2004 Posty: 12   | Jeżeli macie problem z "Tibia is already running" musicie zrobić coś takiego: 1. TRÓJCA ;] Ctrl+Alt+Del 2. Zakładka PROCESY 3. Szukasz i zaznaczasz Tibia***** 4. Klikasz zakącz porces inny sposób restartujesz kompa... Pierwszy sposób dla win xp...  | 
|  | 
|  | #19 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 12 03 2004 Posty: 12   | no i należy oczywiście ponownie urochomić tibie ;] | 
|  | 
|  | #20 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 03 2004 Posty: 40   | hyhy ale sie fajnie thais zmienilo nom lepiej niz przed update, mniej ludzi bedzie w fibuli expic ==>> bhy moje   , ww i valkirie lol ale bedą nooby ginąć | 
|  |