|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Wiedząc, że na każdy serwer (oprócz Premii) przypada o wiele więcej facc niż pacc i wiedząc również, że niektórzy pacc expią też na terenach dla facc, to do jakiegos wniosku dochodzimy?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Wiele wiecej jest expa dla pacc moim zdaniem. A takze duzo ciekawych miejsc gdzie ludzie expią. Ja osobiscie mam pacca ale jednak expie na terenach dla free. Kopalnie guardów (hell) i ostatnio przezuciłem się na Orc fortes (mnustwo expa!!)
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
|
![]() Świeta prawda ja tesz wiekszosc czasu spedzalem na pozycji facc gdy mialem pacca moja dawna postacia ale gdy spostrzeglem jeso nieokdkyte miejsce to byly tam tylko 2 osoby dziennie i expa bylo od masy na darashi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak masz niski lvl to na larvach sie super expi, zazwyczaj mało osoób jest, są 2 jaskinie więc można nawet w 2 osoby w 1 dziurze ładnie expić. Następnie na wyższym lvlu scaraby, są pod larvami ale na 2 poziomach więc raczej nie ma problemu że zajęte bo można zawsze w drugie miejsce iść. Jak nie scaraby to tomby, których jest 7 i zawsze coś jest wolne i tam się bosko expi no i loota ładnego można wyciągnąć. Na hunty też można wpadać (necro, ancient scaraby) i też raczej zawsze wolne miejsce się znajdzie więc jeśli się zastanmawiasz czy kupić pacc to szykuj kase
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Stan: Niegrający
Imię: Rilo Quin
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood of Steel
Świat: Nova
Poziom: 48
Skille: 75/xx
Poziom mag.: 16
|
![]() na miejscach dal posiadaczy pacc jest mniej osób niż na expowiskach dla facc i pacc wiem bo sam miałem paca ^^ na wyszych lvl polecam cyklopolis
........................................... Nick: Rilo Quin Gildia Four Six Nine Ranga w gildi: Nucleus Tytuł: Me Rox level:33 Skils:72/56:/ mlvl:14 (27%)do 15mlvl Frend: You know if you are! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Łuków
|
![]() To zależy od servera, na starych serverach expowiska dla pacc mogą być tak samo zajęte jak dla facc, to samo na nowych światach [przynajmniej na początku
![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Wicheer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Green League
Świat: Furora
Poziom: 85
Skille: 89/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Jeśli chodzi o cyclopolis to expi się tam strasznie szybko, jednak bardzo często ktoś tam siedzi. Expienie na Scarabach też jest dobre i szybko się expi nawet i raczej nikt tam niesiedzi. Dla low lvli polecam roty na darashii i larwy na ank, bardzo szybki exp i prawie zawsze jest pusto. Zawsze też można iść na hunty na nekro (prawie zawsze zajęte), vampy(często wolne), dle na ank(czasami zajęte, dli jest tu o wiele więcej niż w d-landzie), dragi na ank(często wolne, dużo więcej dragów niż w d-landzie), do tombów(prawie zawsze wolne), lub na edron na dragach i dlach(dosyć często wolne), na hero(prawie zawsze zajęte), lub na demonki(często zajęte).
Jednak mimo to że miejsc do expienia dla pacców jest dużo i szybko się expi to i tak wole guardy, of, lub ewentualnie PoH. Z expowisk dla pacców najbardziej lubie roty(na low lvlu;]), nekro, dragi i dle na edron i na ank, tomby, hero i demonki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() 1. Mieszkam w mieście dla FACC.
2. Expie na terenach dla FACC. 3. Mam PACC. Wniosek = gram na Premi ![]() @topic: Na moim servie, czyli Premi wszędzie jest mało ludzi, więc wszystkie respy są bardzo często wolne. Jeżeli chodz o normalne servy to zdecydowania mniej ludzi jest na terenach dla PACC. |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() chyba oczywiste ze z paccem expi sie duuzo szybciej jesli zna sie dobre miejscówki
![]() ps: moze poda ktos mapke z rotami na daramie?
![]() |
#16 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Pacc mam od 8 miesyce, jednak, ze pacc tak na prawde przydaje sie do expienia na lv 1-20,a potem ~40-90.
1. Mieszkam w Thais 2. Expie w dragon lair obok Venore, ktore jest dostepne dla kazdego. Jednak gdy kasy tzreba nie ma to jak pojsc na hero, lecz z drugiej strony, facc moze pojsc na bk 50 lv+ gdzie kasa leci ladnie( lepiej niz na hero), lecz resp jeden na cala tibie w dodatku masakrycznie wolny i czesto zajety.
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
|
![]() mam zamiar na dniach wykupic pacca na sewerku jamera mam tam paladyna 22lvl skile srednio niskie 54/36 moze podali byscie jakies fajne expowiska na taki lvl i skille zebym nie padl odrazu ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() ja mam sorca na jamera 22 lvl expij na tombach : D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ![]() ![]() ![]() lvl 22 drut (21 m lvl) za kilka dni pacc ? na czym ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |