|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() "Mam na imię Chops. Pochodzę z zacnego rodu Deliah, o czym wiedzą wszyscy słuchający death metalu.
Rzecz ta stała się niedawno, bo parę dni temu. Odmieniła ona na zawsze moją tabelkę ze skillami. Wyobraźcie sobie dzień, który zostałby zwykłym dniem, jak każdy inny. I nagle przychodzi ktoś, kto przekształca dobę pełną nudy w doskonałą rozrywkę. Był nim Ives, pseudonimem jego było Murderer. Przyszedł do mnie i zaproponował mi odświeżenie starych wspomnień z okresu naszych wypraw do PoHu, krainie nieznanej niczym tereny na zachód od Ankrahmun. Nagle wpadł na pomysł, który rozświetlił mi przed oczyma nadzieję na rozruszanie: podróż, która miała zamienić kolejny niczym niewyróżniający się wieczór w bezodpoczynkową wyprawę." Wypada się przywitać, tak oczywiście postępują nasi dwaj bohaterowie. ![]() Wciąż zbliżają się do celu naszej wędrówki. ![]() Było tam zdecydowanie za spokojnie. Wiedzieli, że coś się zaraz zdarzy, i mieli rację. ![]() Ledwo otarli sobie czoło z potu, a już rzuciły się na nich trzy kolejne bestie. ![]() Jedno ze stworzeń zdołało dotknąć Chopsa, który jednak dzielnie zablokował cios tarczą. ![]() Bohaterowie pokonali kreatury i ledwo dotarli do celu ich wędrówki: PoH temple. ![]() Panował tam wielki nieład, przez ich płuca przedostawało się dużo powietrza zanieczyszczonego smrodem rozkładających się ciał potworów. Spotkali tam wielu ludzi, których obserwowali z zacięciem. ![]() "W przeciwieństwie do pomysłodawcy wyprawy siedziałem przy świątyni i próbowałem wychwycić, jak bohaterowie przebywający w okolicach Templa radzą sobie z tak potężnymi stworzeniami." ![]() "Wreszcie moim oczom ukazała się wielka bestia, na którą oczekiwał każdy żądny wrażeń PoHowiec. Był nim Giant Spider." ![]() ![]() "Nawet spróbowałem zadać trochę obrażeń stworowi jednym z moich oszczepów, jednak zahaczyłem tylko o jedną z jego owłosionych nóg." ![]() Próbowali jeszcze pokonać inne potwory, nawet udało im się powalić demoniczny szkielet, jednak przy pomocy wysoce doświadczonego wojownika. ![]() "Aż bałem się patrzeć przed siebie - tak strasznym widokiem były czerwone oczy lidera Orków. Patrzył na mnie z taką nienawiścią, jednak nie mógł mnie dosięgnąć dzięki życzliwemu wojakowi." ![]() Bohater rzucał nawet włóczniami w stworzenie, jednak jego mocarna zbroja odbijała ciosy jak... zbroja włócznie. ![]() "Znudzeni ciągłym oglądaniem Giant Spiderów wyruszyliśmy na północ. Na nasze nieszczęście zaatakowała nas tam grupa cyklopów. Uzyskaliśmy pomoc od innych ludzi przebywających w tamtych okolicach, dzięki czemu uszliśmy z życiem." ![]() Najwyraźniej bohaterom udało się opuścić tą niebezpieczną krainę, jaką niewątpliwie był PoH. ![]() KONIEC. Zamieszczam jeszcze parę SSów z mojego późniejszego, solo-stylowego łażenia po PoHu: ![]() ![]() Oj, coś czarno to widzę... ![]() Teraz już niz nie widzę. ![]() Teraz już naprawdę KONIEC. PS. Na zdjęciach widoczny jest często Deliah Murderer, który na tym forum przyjął nick Slajt.
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() To jak fake story wygląda...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() coś pachnie otsem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Czemu otsem wogle mi to otsa nie przypomina -.-" weście ludzie jakie macie skojażenia wieże dla thenata. że bym na pohu.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() yyy.. co to za syf ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() I po c***a odswiezacie?
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Harmi the Druid
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 100
![]() |
![]() Nie jest to zaden OTS. Koles ma zmodyfikowane grafiki
Swoja droga za to powinni banowac ![]() Zauwazy kazdego lootbaga schowanego pod drzewkiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Foxium Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: 61
Skille: 86/85
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Co to jest!!??Fake, albo nie udaly ci sie zdjecia w paincie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Kradzieże nie są niezgodne z tibiarules, zresztą ja też mam tak bagi zrobione że je widzę za drzewami
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() lol jakies dziwne te zdieńcia niejestes hyba
![]() Nick:Aon Świat:Sorera Lv:50 Skills:82/80 Ml:5 ![]() cya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Harmi the Druid
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 100
![]() |
![]() Cytuj:
Kradzieze nie sa zabronione (watpie jednak czy Cipy je popieraja), w kazdym razie podmiana grafik jest zabroniona i za to powinien byc ban ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() czy ktos mogl by mi dac linka z ktorego mozna sciagnac ta grafe? (ze bagi widac)
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Nawet śmieszne opisy i co to za pogryzione drzewa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2005
|
![]() SS'y syfiaste .... jeszcze podmieniona grafa ... ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Ots to raczej nie jest.
Ale ciekawi mnie jedno, mialem taki problem ze po godzinnym dzialaniu otsa postacie sie psuly tak jak na ssach czyli jak postac szla w prawo to nie wyswietlalo ich outfitu tylko byla "cenzura". Ale nie rozumiem czemu niektorzy sadza ze to ots? Bo wyszli szczesliwie z PoHa? Ots czy nie ots wazna tu jest historia, smieszna, podobalo mi sie ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Te drzewka w PoH to chyba ktos przestrzelil sporym pociskiem
![]()