|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Świat: Kyria
![]() |
![]() Witam, otuż, jestem fanem anime, i ostatnio zaczołem dokształczać się w rysowaniu. Wczoraj mnie naszła chętka żeby spróbować namalować coś w paincie (Jest to mój pierwszy raz).A oto wyniki:
![]() ![]() ![]() ![]() ............. Prosił bym o opinie ludzi którzy znają się dobrze na paincie, lub takich którzy umieją rysować... Jeżeli rysunki się nie podobają to OK, ale prosze o podanie błędów co, gdzie źle zrobiłem żeby błędów nie powtarzać. PS: Na realu maluje duuużo lepiej ![]()
your bad day* Ostatnio edytowany przez Jugo - 23-06-2005 o 12:04. Powód: Dodaje Kolejny obrazek |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Krzywe sutki, krzywa twarz, malo kolorow oraz nienaturalne ksztalty postaci. Znajdz sobie w necie jakis obrazek i sprobuj przerysowac jak najlepiej.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Bóg wie gdzie...
![]() |
![]() eee te kobiety w bikini dużo o tobie mówią xD ale te krzywe twarze.... no cóz próbuj próbuj
P.s na drógim rysunku typiara ma szyje o takiej samej grubosci jak biodra ![]() ![]()
We're the regulators that deregulate ! We're the animators that de-animate ! We're the propagators of all genocide ! Burning trough the world's resources , Then we turn and hide !! ...Proud Member of Metal Militia... ....Hail Metal Militia !! ... Ostatnio edytowany przez Asazello II - 23-06-2005 o 11:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Świat: Kyria
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Tostatni kolo bardzo ladnie ci wszyedl. W pozostalych troszeczke kreski ci sie poprzestawialy i obrazy wyszly jak "w krzywym zwierciadle". Ale ogolnie bardzo ladnie
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Spoko, ale ja wole mange na papierze =] A i to nie jest ANIME tylko MANGA!! Anime to animowana manga, a ja tu zadnej animacji nei widze :/
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Papierowe r0x0r. Sam nieco rysuję mangę.
![]() @TOPIC Dwa pierwsze są zbyt zdeformowane. Ale Su wyszła już przyzwoicie. Popracuj nad cieniowaniem i AA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Hmm, też rysuje mange, ale na kompie ciężko ;P (potrzeba skanera). Ostatnio tez mam problem z twarzami ... ale... nie aż taki... bo to jest czyste krzywo ...
aha to ostatnio to baba czy facet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Ja tam i tak bym czegos nawet w 1% przypominajacego to nie zrobil, ale to jest niezle sprodiowan Manga
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() narysowałem se w paincie tak dla jaj
![]() ![]() mi sie wydaje że mi kształt głowy lepiej wyszedł ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Cytuj:
Na 3 obrazie nawet nie widac by miala piersi. Lokcie sa zbyt szpiczaste. Zacznij zapistywac w .png bo caly obrazek sie rozmazuje. Z tego co pamietam, to te koszulki byly biale a nie szare.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() A moim zdaniem nawet fajnie Ci wyszło. Szczególnie ten ostatni rysunek. Masz dryg do tego. Próbuj dalej i ulepszaj technikę a na pewno osiągniesz sukces. Sam kiedyś anime, albo raczej Dragonballa rysowałem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |