|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() No cóz nie ma co gadac o scrablach tylko expowac panowie
![]() NIECH TYLKO MNIE TAM WPUSZCZA TO SIE ZACZNIE!!!! DO ZOBACZENIA W NOWYM SWIECIE!!! Titania-Blackhail-w przyszlosci Knight |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gandalf Blakc
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Monarch
Świat: Lunara
Poziom: 55
Skille: 82/67
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
Page automatically generated on: 17.03.2004 17:28:57 Copyright by CipSoft GmbH. All rights reserved. A tu pisze ze ona sama sie beneruje jak wchodzisz . ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Outworld
Imię: Jodo Kast
Gildia: Tempest Templars
Świat: Pandoria
|
![]() Ja to juz sam nie wiem na jakim serwie grać Secura , Isara czy na jakims nowym jak będzie można już??
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2004
|
![]() a ja sie nie przeniose z mojej kochanej valori
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
|
![]() A ja powiem kiedy będzie dla facc (na 95% zawsze tak jest !!!) otóz dla facc będzie w sobote rano przy restarcie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() mam packa, i udalo mi sie zaalogowac na titanie.
problem jest taki ze 10 osob jest w main a 190 w rook 190 OSOB W ROOK!!! mialem przyjemnosc walczyc o rata wraz z 7 innymi postaciami.... 5 expa bylo dzielone na 8 osob ! to samo jest na wolfach , bugach , spiderach, gdy kupilem sobie line i zdobylem 2 lvl okazalo sie ze : np. w jaskini posion spiderow koles na mc ( chyba ma 4 pacci) poustawial skrzynki i swoje mc chary tak ze nie mozna ich ruszyc a przez co nei da sie przejsc - zablokowal respawn .... od 9 po restarcie ponad 50 osob napisalo do niegope ze jest reported , i gm juz idzie.... jakos nic sie nie stalo, dokladnie taka sama sytuacja miala miejsce na spiderach w czescie dla pacc, pozatym, przypominajac 190 osob w rooku, co minute widzi sie 30 roznych osob.... pare osob stoi w miejscu i czeka na respawn ( np. spidery 4 min) a ze 20 osobo pokolei wchodzi i wychodzi blokujac i zerujac czas na resp blokue go tym sie juz nikt nie przejmuje. otworzylem sobie kanal gamechat zeby poczytac co ciekawego sie dzieje. okazalo sie ze koles napisal "YAY a Wolf..omg wolf for my self" na to 3 inne osoby napisaly w8 i am in a way.... / poczekaj juz tam ide / Omijam fakt iz jak kupowalem packa w benefits mialem napisane ze zawsze moge wejsc.... a tu co widze "to many players online try again later", mam nazzieje ze zwieksza limit czym predzej...... P.S mam 3 lvl , a jest juz koles w mian co ma 22 lvl palka ...na gamechacie napisal ze jest sam na POH, i kazdy jeden gs jest dla niego....czemu mam wrazenie ze jak ja wyjde z Rook'a on bedzie mial 30/35..... jak Facc wyjda z rooka on bedzie mial 40/45. acha... restart serwera jest kur*ersko krutki - kolo minuty. jak dobrze wycelujesz da sie ominac resatr uzywajac funkcji ctrl+g - powaga ![]() ------------------- "Hail Qoz Hacker, Hail" |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Tylko że jak udostępnią Titanie dla facc to jush widze 600 osób na rook ![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Własnie!!! Dlaczego pojawia sie napis "too many players" skoro mam pacca???? (tak na prawde wiem dlaczego ale to jest ironia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw. Tez macie takie lagi??? na kazdym swiecie (eternia ; hiberna) ma takie lagi ze przejsc dwoch pol z rzedu nie da rady.... help plz ![]() btw.2 co moge zrobic zebyzapobiec lagom??? (podpowiem ze restart kompa nie dziala) ??? help plz ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ale raczej sie nie przeniose ![]() |
|
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() Cytuj:
![]() PS. Jak ktos gra na valorii to pisac do mnie na gg. 4004446 ![]()
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Narazie jest kiepsko, na serwer da się wejść jedynie z rana. Resp jest okropnie wolny, i co jakiś czas przyjdzie ktoś kto go zablokuje. Trzeba walczyć o karzdy punkt expa, jak znajdziesz jakiegoś trola tylko dla siebie to może ogarnąć cię euforia. Dzisiaj zaczełem grać z rana i jakoś zdobyłem 350 expa.... przez około 4 h
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne
Imię: Atlas de'Ath
Gildia: Brak
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
|
![]() O ludzie ! Pomyślcie po ile tam będzie stuff... D hamm - 12k , FS -30k , k arm - 25k !!! Już to widze...
Ale ja sie nie przenosze ... Isara rulez a jak jeszcze ktoś idzie na Del'Torosów(lol)... maniana ![]() Myśle że dla facc (dla mnie na razie też) było by luźniej jak by tak zrobili z 10 światów a nie 2... bo na przykład z starszych serwów lud by poszedł na nowe więc by było luźniej i szybciej by lvl skakał...
#54 |
Zbanowany
|
![]() A więc podam kilka rad gdy serwer będzie dla FACC:
-NIE EXUPUJ NA RATACH !!! ID ZA MIASTO !!! -Graj bez przerwy...da sie przejść w ten sam dzień na maina tak jak ja na Valorii kiedyś gdy włączyli dla facc ! -Nie musisz ciągle staći kupować w jednym miejscu, chodź i Yellsuj -Nie expuj z kumplami !!! każdy niech sam se radzi - odwiedzaj Reswapny trolli, często sie pojawiają a inni myślą że ktoś tam jest i niesprawdzają (udało mi sie z 5 razy na Valori trafić na full resp. trolli :O) -Na mainie expuj jak najszybciej, potem skille itp... -Niebaw sie na rooku w grzecznego człowieka !! bij wszystko co chodzi (chyba że niemasz szans ![]() -Idź szybko po fooda żeby sprzedać i kupić se tarcze... wtedy masz łatwiejszy start. -Jeśli chcesz używać miecza to w jaskini ratów (pod miastem niedaleko rzeczki podziemnej) jest taka dziura gdzie jest skrzynka a wniej Rapier !!! -Niebiegaj tam i spowrotem (np. sprzedając jakiś złom), Kase na mainie będziesz zbierać ! -Uważaj żeby cie niezablokowali na silniejszych potworkach !!! -nie bądź afk w niebespiecznych miejscach (chodzi miejsca poza miastem) -Zabierz sie odrazu do bear room sprawdzić czy jest otwarty (potrzebny 2 lvl) -weź wypełnij questa i zdobądź szybko brass helmeta ![]() -jak idziesz do jakiegoś expowiska a idzie ktoś zatobą i mówi "wait" lub "stop" to niezatrzymuj sie, on chce cie wyprzedzić ![]() To chyba wszystko najważniejsze ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() no tak podobno teraz jest wielki tłok a co bedzie jak wejda facc i zwieksza limit do 400sic!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() dzis o 16-30 na valorii bylem jedynym graczem stojacym w dp i okolicach (lol) a na trade goscie gadali co sie dzieje (Valoria 193 players online) to mi lezy
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Akurat wczoraj skonczyl mi sie pacc i czekam az wpuszcza facc na Titanie, ale narazie mam 2 lvl po jakiejs pol godzinie gry... Szczury dla pacc zajete na amx, o wiele lepiej ma sie sprawa ze szczurami dla faccow i tam jakos da sie zrobic 2 lvl... Co do sprzetu to kupilem Carlin Sworda za 11 gp
![]() ![]()
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak sie zastanwiam jaka taktyke obrac na nowym swiecie jak juz bede na mainie.czy jechac na lvl a potem zajac sie treningiem czy na odwrot???
Jak sadzicie??Pytanie to kieruje do bardziej doswiadczonych graczy |
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
|
![]() Ja robie sorcka więc ćwicze mlvl expując na trollach
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |