| 
 | |||||||
| Notki | 
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #81 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 03 2005 Lokacja: Rybnik Wiek: 34 Posty: 50 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Świat: Nerana Poziom: 8 Skille: low/low   | 4,78 - nie chciało mi się ...ale pasek jest   Ile mieliście z tstu z pedałówy ?? ja 39  a teraz był łatwiejszy jak se zrobiłem 40 miałem !  
				__________________ ~~"Va'esse deireadh aep eigean..."~~ | 
|  | 
|  | 
|  | #82 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 24 06 2005 Lokacja: Sosnowiec Wiek: 35 Posty: 8 Stan: Aktywny gracz Imię: Soceo Nailo Profesja: Knight Gildia: Dark Squad Świat: Zanera Poziom: 49 Skille: 77/77 Poziom mag.: 5 | Korwa ale fajnie nareście wiecej czasy na gra w tibie i wreście nie trzeba sie uczyć ((( i tak sie nigdy nie uczyłem)).   __________________________________ Server: Zanera Nik: Soceo Nailo Profesja: Knight  Skills: 63/61  | 
|  | 
|  | #83 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 06 06 2005 Lokacja: Gliwice Wiek: 35 Posty: 22   | No, no   Zycze wszystkim milych wakacji ;] kazdemu sie przydadza ;p | 
|  | 
|  | #84 | 
| Guest Posty: n/a | nawzajem   czas odpalic cpu i MUZE O ULUBIONEJ DLA MNIE GLOSNOSCI ^^(czyli prawie max  ) choc cpu jusz od 6 rano byl wlaczany ^^ bora sie zabrac za robienie stronki inernetowej na 6 z infy w 3 gim  ( ale raczej uzyje starego projektu ktory uaktualnie lub jak dostane weny zrobie nowy a o czym ??? O tibi lub warcrafcie/starcrafcie  ) odrazu zapytam Czy do Matkusa ma pm czy moge wykozystac hp potorkow i spele postaci i takie tam (nic z tworow prywatnych jak poradniki i opowiadania) prosze o odpowiec tu lub na pm edit: strona nie zostanie umieszczona w interneice (zostanie tylko na plytce i na moim kompie) Ostatnio edytowany przez Krakowiaczek jeden - 24-06-2005 o 12:20. | 
|  | #85 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 03 2005 Lokacja: Warszawa Wiek: 38 Posty: 50 | ja do piatej klasy moze podacie swoje oceny? 
				__________________ SUX   | 
|  | 
|  | #86 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 03 06 2005 Posty: 25 | Dzięki za życzenia i miałęś racje wziełem papierek i właczyłem kompa  Jakie macie średnie bo ja 2.7  | 
|  | 
|  | #87 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 01 2005 Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja Posty: 184 ![Maly =] ma numer GG 4154227](http://images.tibia.pl/forum/images/misc/im_aim.gif)  | Ja właśnie wróciłem z rozdania świadectw no ale niestety paska nie ma.  Średnia 4,8 a zachowanie nieodpowiednie. (dobrze, że nie naganne  ) Me evul plx  @down: Dzięki, błądzik już poprawiony ^^ 
				__________________ Tekst Miesiąca !!! Cytuj: 
 Ostatnio edytowany przez Maly =] - 24-06-2005 o 13:43. | |
|  | 
|  | #88 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 01 03 2005 Lokacja: Susz Posty: 282 Imię: Growling Corpse Profesja: Master Sorcerer Gildia: Psycho Maniacs Świat: Eternia | Cytuj: 
 ja juz jestem po. teraz tylko ide to oblac z kumplmi =) | |
|  | 
|  | #89 | 
| Zbanowany | smutne moja klasa była raczej zgrana(choć nie zawsze)ale z najlepszymi kumplami i tak utrzymam kontakt.powodzenia na wakacjach i w nowych szkołach,nie siedźcie całymi dniami przed kompem bo kiedyś pożałujecie ;] | 
|  | 
|  | #90 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 12 2004 Lokacja: Skąd Wiek: 33 Wpisy bloga: 1 Posty: 82 Stan: Aktywny Gracz Imię: Feniks Rook Guard Profesja: Rookstayer Gildia: Guardians of Rookgaard Świat: Celesta Poziom: 12 Skille: 17/20   | Ja tam nawet troche sie ciesze że skończyłem z podstawówką, ale najbardziej (nie)będę płakać za koleżanką która mieszka dwie klatki obok mnie i za kolegą który mieszka w bloku na przeciwko. Z resztą wszyscy mieszkamy na jednym osidlu   . Poszedłem po papierek wychowawczyni coś gadała i proszę  Zdałem do I GM   Średnia 4,5 bo mi sie uczyć ni chciało a i zachowanie miałem poprawne w tym roku  Nie wiem czemu...  Życze wszystkim sukcesów przez wakację nie tylko w Tibii ale też w Rl. Nowych miłości nad morzem (  ), PACCa za odbre świadectwa  . U mnie jest tak że dzisiaj sprzedałem książkę za 20zł i od dziadka dostałem 10zł od starych pewnie dostane jeszcze coś ze swoich wezem i lece na poczte  
				__________________ Obrazek w podpisie przekraczał 20KB. | 
|  | 
|  | #91 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 21 06 2005 Lokacja: Wal się -.- Posty: 13 | Ta tego samego wam życzę   idę pod wiadukt żeby mnie pociąg przejechał  WAKACJE r0x. | 
|  | 
|  | #92 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 02 2005 Lokacja: Płock Wiek: 33 Posty: 32 Stan: Aktywny gracz Imię: Sorchunter Profesja: Sorcerer Gildia: nie dlugo bendzie ;] Świat: Harmonia Poziom: 12 Skille: 18/21 Poziom mag.: 6   | Zycze wam za***i*stych wakcji. Duzo fajnych lasek ( do pomacanie   ) wyjazdow . Srednia : 3,9 (omg  ) zachowanie : poprawne ( myslalem ze naganne xD )   Pozdro dla tych co beda oblewali ;] 
				__________________ Sorchunter   M lvl : 6 Zamierzam podbić Świat   Eq: blue robe,plate legs,crown helmet,crown shield,skull staff,boots^^...   Łatwo zginąć trudniej Żyć. It`s Tibia      WYGRAM       | 
|  | 
|  | #93 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 11 03 2005 Lokacja: Trzcianka Wiek: 34 Posty: 16   | teraz jedyne czego pragne to miec pacca od tibii.pl i zeby byl update   | 
|  | 
|  | #94 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 12 2004 Posty: 371 | Dzięki i nawzajem   U mnie zakończenie rozpoczęło się o 8.00. Najpierw była msza, a później po raz ostatni poszliśmy do sowjej klasy po świadectwa  Oficjalnie jestem absolwentem Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II :  | 
|  | 
|  | #95 | 
| Użytkownik Forum | szkola szkola i po szkole ;] mam nadzieje ze wbije ten 100 lev przez wakacje hyhyhyhy..... 
				__________________ In my restles dreams... I see that town.... | 
|  | 
|  | #96 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 10 2004 Lokacja: CrimCity Wiek: 35 Posty: 397 Stan: Na emeryturze   | Właśnie odebrałem świadectwo. Tylko cztery 2   
				__________________ Smakował ci obiad? Nie wszystkich na niego stać! http://www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij pajacyka przynajmniej raz dziennie, a zapewnimy jedzenie dla dzieci z domu dziecka. | 
|  | 
|  | #97 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 25 03 2005 Wiek: 32 Posty: 9   | No jo już mom moje swiadectwo i opuszczom podstawówke  Teraz bendzie długa gra w tibie przez wakacje  Życze wszystkim dobrych wakacji także świetnemu zespołowi Tibi.pl  | 
|  | 
|  | #98 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 10 2003 Wiek: 36 Posty: 522 | Widac Dobo, ze z polaka nie przyniosles dobrej oceny. Przed "i" nie stawia sie przecinka  Jedynie wtedy, jezeli "i" wystepuje drugi raz, to wtedy tak  
				__________________ Leader of Oldschool's Maniacs. I Believe, I Can Fly...  Oldschool's maniacs were, they are and will be 4ever!   | 
|  | 
|  | #99 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 12 2004 Lokacja: Wroclaw Posty: 121 Stan: Aktywny gracz Imię: Romdiru Profesja: Knight Gildia: Children Of Chaos Świat: Refugia Poziom: 30 Skille: 67/67 Poziom mag.: 4 | Zycze wszystkim milych i bezpiecznych wakacji!!! Srednia 4.4 teraz nadchodzi nieszczesna III klasa trzeba sie uczyc !!  | 
|  | 
|  | #100 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 09 2004 Lokacja: Nowogard Wiek: 36 Posty: 353 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Master Sorcerer Gildia: Strawhat Pirates Świat: Pacera Poziom: 40+ Poziom mag.: 51   | Cytuj: 
  ). W 3 klasie to właściwie tlyko powtórki z poprzednich klas... Cytuj: 
 Niemądruj sie  Mamy wakacje, niemów jak polonista jakiś, daj odetchnąć  
				__________________  | ||
|  |