|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
![]() |
![]() lol o co chodzi nie bylo mowy o nowym update moze cos sie stalo :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() heh znowu tematy w tym stylu "co sie dzieje" itp powini banowac za takie tematy !!! wchodziles nba stronke tibia.com ? napewno nie wiec.... powiem ci ze stronka nie wchodzi wiec cos robia i tego nie wie nikt co robia ........ Ludzie oduczcie sie pisania takich tematów bo powstaje ich co chwila taka ilosc ze czasem nie da rady policzyc
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() Ale bydło ... expuje sobie na rotach a tu nagle postać zamarła... kika nie dostałem no to czekam wkońcu się wkurzyłem wchodze na tibia.com a tam wszystkie serwy off ... daje odśwież i mi już strona nie wchodzi... a kumpel był na dragon lordach... Czy ktoś się orientuje czy stoje tam w tej jaskini i mnie biją roty czy mnie wykopało ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Ekhm...Tibia.com działa.Hej mam pytanko bo pisze ze jest off ale na statusie mojej postaci jest napisane ze jest online.Wykickowało mnie czy nie???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() Grrrr. A ja niechcąco przed tym offem dh chciałem pokazać kumplowi i freeez, może uda mi się go odzyskać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() O co chodzi wchodzę na stronkę www.tibia.com a tu jakaś inna stronka w języku niemieckim. Coś gdzieś mnie przekierowuje. Ale jaja.
A poza tym coś się dzieje chyba złego bo na tibie się zalogować też się nie da !! Pokazuje mi listę postaci, connecting to the game world a potem timeout - pierwszy raz coś takiego widzę. To jest tak, ze po mniej wiecej 1,5 godziny sie zalogowalam. Pytałam ludzi czy ich też wywalilo - mówia że nie. A ja się przez 1,5 godziny nie mogłam zalogować. Nie miałam tez ekranu, ze: "too many players online". Po prostu "connection timeout". Żeby było ciekawiej w końcu udało mi się zalogować, pograłam jakieś 0,5 godz. i znów kick. a po kicku "connection timeout". Może właśnie ktoś próbuje mnie "hackować". I znów nie moge się zalogować i znów zamiast www.tibia.com mam www.animaxx.de . Znów sie zalogowałam i znów po paru minutach mnie wywalilo. I znow "connection timeout" i znow zamiast www.tibia.com mam www.animexx.de A jak gram to mam stronkę www.tibia.com normalnie. Kolejny dzien. Bylam na DS'ach i znow mnie wykopalo. Tez nic sie nie dzieje stoje pare minut i widze jak moja postac se stoi i juz, nawet nie kick tylko jeden wielki lag na pare minut. Ciekawe czy jeszcze zyje czy juz nie. W tych warunkach nie da sie grac. 4 razy w ciagu doby to juz za duzo. Re up Navigator pytasz czy Bastien wchodzil na stronke tibi. Jak tam wejsc skoro sie nie laduje po kicku. A przed kickiem nie bylo zadnych informacji o mozliwosci pojawienia sie takich problemow. Wiem bo sprawdzalam. Teraz jest fajnie: udalo mi sie wejsc na tibia.com i serwer jest off a ja jestem online. To mi sie podoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2004
![]() |
![]() Hmm cos podobnego bylo jak jeden koles wlamal sie na servy tibi i namiesal tam... moze znowu cos sie dzieje.. skoro przekierowuje z Tibi.com
Mi nie dziala ani tibia ani tibia.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() Ehh.... dostałem się na tibie... a dokładniej to mi tylko migneła i padła a teraz mam kominikat "Internal error, closing conection"
![]() ![]() Edit: Tadam i weszło nie straciłem hp więc to chyba był kik prawie normalny... Edit2:16:47 Server is going down in 5 minutes.Please log out. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nikt ważny
|
![]() hmm być może poprawiają mapkę? może chodzi o ten sławny Bug ze śnieżkami za który niedawno sporo osób bana dostało (nie mylcie banowania za tibiabota i za tego buga, to dwie różne sprawy)...
co jest naprawdę czas pokaże ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2004
|
![]() Właśnie udało mi się zalogować na Calmerę, ale ......
16:49 Server is going down in 5 minutes.Please log out. więc wygląda, że mają to pod kontrolą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hegem ...Właśnie dziwiłem się czemu wszyscy w domkah mają tyle sniezek?Co to bylo?Jakis bug?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hej jusz właczyli jeden serv!Zaraz poleci reszta!Przynajmniej tak było wczoraj.Najpierw premia i cos tam jeszcze potem all!Teraz jest Trimera .Więc jusz tylko hwilka ...mam nadzieje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() Ciekawe, że działą tylko Trimera i jest tam 20 userów, czyżby to byli nasi hakerzy?
Niech już to naprawią bo się boje o mojego dh co niechcąco rzuciłem na ziemie:/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Pszczóki
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() A grasz jeszcze??? Bo na Amerę za Huuuuuuuuuuulajnogę się nie mogę lognąć !!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |