|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przywitanie
![]() Najszczęśliwsza chwila w życiu każdego palka ![]() 20lvl ![]() 21lvl ![]() 22lvl ![]() 23lvl ![]() 24lvl ![]() 25 ![]() 26 ![]() 27 ![]() 28 ![]() 29 ![]() 30 - Nie bądź taki szybki bill ![]() ![]() Teraz czas na Dista ![]() 64 ![]() 65 ![]() 66 ![]() 67 ![]() A to już mój loocik z dsów ![]() Dziś mi wypadł drugi g-shield ale mi sie już screena ne chciało robić Postać od 09.11.2004 była Retired powróciłem do niej 19/06/2005r. wtedy miała ona 19lvl ![]() Teraz już wymiatam ![]() Niedługo ssy z huntów ![]() Czekajcie wierni fani Rolkiego ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Urgothiri - 26-06-2005 o 19:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Po pierwsze, jak ktoś wspomni coś o bocie to zrobię się niemiły.
Po drugie, prośba do autora tematu, aby łaskawie przycinał SS żeby nie było widać cheatów. Po trzecie, dzisiaj mam dobry humor więc darowałem sobie upomnienia za wszelakie obelgi. Po czwarte, nie miej do nas pretensji, 15 mlvl na 19 lvl jest niespotykany, jednakże pokazując nam, iż używasz bota poddajesz w wątpliwość uczciwe zdobycie tegoż mlvl. Po piąte, jedyne czego mogę na razie pogratulować to cierpliwości, ponieważ siedzieć i trenić to każdy potrafi i teoretycznie każdy jest w stanie mieć skille 80/80 na 8 lvl, kwestia wytrzymałości psychicznej. Zarzucisz SS z huntów to będzie czego gratulować. Po szóste, nie umieszczaj wszystkich advansów, bo to nudne i z deczka lamerskie (nie mam co pokazać to nawrzucam im SS advów). Po prostu dawaj takie znaczące, np. okrągłe liczby, 60, 65 dista, 20, 30 lvl itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() a tu mam kilka ssow z dragow i of (tylko kilka niedlugo ide na gs hunt 3h+ tylko dobije 70dista)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To pare zdjatek z of: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tu już ostatni drag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz gralem bez zadnych cheatow i mam nadzieje ze choc troche sie podoba. Niedlugo wiecej ssy-ow i ciekawszych |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Harmi the Druid
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 100
![]() |
![]() @up up postac byla pol roku nie aktywna. W tym czasie skoczyl ten mlvl
![]() A ssy fajne. Nie miales 2 dni temu 20 lvlu? Ostatnio edytowany przez Rzewnis - 26-06-2005 o 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajne
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() gz 15 m lv ale nie ładnie urzywać tibi gg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() pachnie mi tu botami 19 lvl i 15 mlvl lolx ;P
WIdac ze nie grales 7 miechow ; P tylko te magic lvle ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() noi co to za gra tak stac tylko robic ten mlvl?
a tak btw. co on ci teraz da?
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Jak widze cheaty to mnie skreca ludzie po co to wam to tylko psuje gre!!! mam nadzieje ze juz wiecej nie bedziesz uzyywal tego <cenzura> TBI....
W sumie ss ok hmm gratz 15mlev ale widac w tym pomoc cheatow -.- pozdro 4 all ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Zomozul dzielny Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 25+
![]() |
![]() /*/*/CONGRATULATION\*\*\wszystkich advanców.
Tam gdzie biłeś dragi,ja zabiłem mojego pierwszego na 20 levelku. ![]() Mam nawet filmik może kiedys wrzuce ![]() PS. Z botem dobry mlvl to nie sztuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ss'ki ladne gz 15 mlvlu na taki malym lvlu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() @wszyscy ktorzy sie czepiaja cheatow
byla juhs dosyc spora klotnia w tym temacie na szczescie modek skasowal te 4 strony bezsensownych postow (wielkie thx 4 u!!) i nie sadze zeby chcialo mu sie robic to kolejny raz, a poza tym p.l (o ile sie nei myle to on skasowal te posty) napisa w swoim poscie zbey nie wspominac o cheatach...wiec najlepiej stfu ![]() @topic gz all advensow, ubij szybko te 70 dista i idz na te gski, gl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jun 28 2005, 11:52:47 CET Killed at Level 33 by a slime
wiem ze niektorych z was to cieszy ale neistety nie mam ssa bo wtedy mi internet nie dzialal (i dlatego dead) ale to juz odrobione 16:26 You advanced from Level 32 to Level 33. jutro mam zamiar wbic 37lvl. |
![]() |
![]() |