![]() |
#121 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Rydułtowy
|
![]() W sumie coś prawdy w tym jest.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() Nie sadze, ze knight to bieda, owszem, w pewnym momencie gry moze sie wydac nudna, lecz knight to jedna z lepszych profesji. na wysokim poziomie mozesz solowac coraz to lepsze potworki, nie wspominajac o bloczeniu....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Inferna
Poziom: 35
Skille: 72/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() knajcik rządzi...
*zobaczcie kto jest w top w expie *zobaczcie jakie zadaje hity knajt na 100+ lev z dobrymi skilami (palek takich nie zadaje ![]() *zobaczcie jak trudno go ubić (praktycznie trzeba go lać dopuki ma uhy) minus to fakt że postać trochę uboga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
![]() |
![]() Jesli knight ma skile (powiedzmy) 85/85 to szybko znajdzie ekipe na hunta.... Jest to praktycznie bezproblemowe
![]() ![]() Ewentualnie jeszcze (ujdzie) palek (jak dla mnie.) Nabije se 55-60lvl zalozy bohy i expi na POHu na gsach. Po ubiciu kilku (moze) zwroci sie za bolty a exp jest masakryczny. Moj kolega nabija w weekend 3lvle na pohu... Ma teraz 57 lvl royala. Oglolnie.... KNIGHT ROX!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#125 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2005
|
![]() Nick:Luck Azrius
Server:Morgana Profesja:Knight ![]() Skile: 60\50 ![]() lvl:16 Best solo: Cyclop Best team:Fire Devil Nie wiem jak stawia sie wysunki! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Name:Jagi Paladyn
![]() Profesja ![]() ![]() lvl:14 ![]() skills:52/42{rosna} Mlvl:6{rosnie} ![]() server:azura {Poszukuje pala z podobny mi skilami i lvlem na traina} Moim znadniem knight sie szybko nudzi bo wprzeciwienstwie do innych profesji nie ma tak wielu czaruw itp... Powiedzcie mi cos o moich skilach i czy warto isc expic na skillach 60/50 i gdzie i czy opyla sie za 1k zeby mi kolega zsumonowal monka """help me plzzz"""" |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: K-ce
![]() |
![]() Wg. mnie high lvlowy knight z dobrym eq jest najbogatszy.
Jedyne wydatki to uhy no i ew. explo i hmm. Gra knightem jest także dobra ze względu na to iż gra sie nim bardzo prosto, łatwo i przyjemnie ( w przeciwieństwie do sorca/druida - którzy to nerwowo klikają to na runy,to na potwora, modląc sie żeby zadac jak najwiekszy dmg, bo gdy owy potworek podejdzie bliżej, może być źle. Nie inaczej ma się sprawa z pallem - który cały czas musi trzymać dystans i bez bohów na 50+, z solowaniem czegoś większego może się pożegnać. Podczas gdy knight spokojnie nawet otoczony przez grupke potworów, wybija sobie spokojnie jeden po drugim[oczywiście blokowanie bywa stresujące...Ale to wyjątek ![]() PS. Ups...Chyba troszku z tematu zjechałem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja uwazam ze knight ma bogaty lootbag..
1).pierwszy jako bloker ma dostep do lota 2).bez treningu nie bedzie dobrego lota 3).wszystko ma swoje wady i zalety...
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
|
![]() Ja gram knightem juz jakis czas i powoli zaczyna mi sie nudzic.
Niemówie ze to uboga profesja ale porownujac do pozostalych knight ma jedynie duzo zycia i capu ![]() ![]() Nawet dobre skile duzo mu niedaja bo tak czy inaczej kiedys knight musi sie uhac podczas expienia.Na chwile obecna gra nim juz mnie nie kreci. Moze i fajnie sie nim gra ale np. na 100 levelu bo wtedy rycerz ma jakies pole do popisu i jego zycie jest urozmaicone o np.blokowanie mocnych potworków. Dlatego z checia zrobilbym sobie sorca ale nieche mi sie zaczynac od nowa ![]()
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wysokie Mazowieckie
![]() |
![]() Opowiem wam o każdej profesji :
Palladyn - potwory zadają mu największe obrażenia, musi kupywać bełty/strzały i niektóre runy, sam może robić hmm, przy dobrych skillach łatwo soluje dl'a, ma dużo many i życia Druid - ludzie zakładają go głównie w celach nabijania kasy, nie ma w nim nic szczególnego potrafi robic ihy i uhy, Sorcer - ma bardzo dużo czarów ofensywnych, łatwo zabija potwory, nadaje tempo walce, jak druid ma mało życia i cap, Knight - Ma bardzo dużo życia, żeby byćmocnym musi mieć duże skille, ma bardzo małe wydatki, ponieważ na niskich lvl'ach musi kupywać tylko uhy, Oczywiście jest wiele ciekawych cech ale nie chce mi się wszystkich opisywać, uważam że każda profesja jest bardzo dobra i nie da się jednoznacznie określić, która najgorsza, a ktora najlepsza.
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Osobiście lubie gre knight'em. Była to moja 1 profesja, obecnie ponownie wróciłem do tego typu postaci. Najwięcej moich charów to właśnie knight'ci. Miałem od dawna chara Gias Xardy stała tak na 8 lvl'ku. Wczoraj się nią zajełem dziś ma już 15 lvl. Czuje, ze bedzie to bardzo szczęśliwy char. Knight ma tą wade, że musi podejść do monster'a, ale czy to musi być wada. Ja nawet lubie to, iż staje twarzą w twarz z danym przeciwnikiem, a nie jak tchórz uciekam. Knight to moja ulubiona profesja. ( Moi knight'ci : Sir Patologia 41 lvl, Xirov 30 lvl (mam go dalej), Gias Xardy 15 lvl (obecny char), Bialy Diabel 13 lvl)
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Stan: Tutor
|
![]() Knight nie jest ubogi gram nim dwa latai caly czas mi sie podoba.
-Knight jest gównem bez skilli i uhów. -Ta moze i jest wtedy gównem ale ze skilami i uhami jest zabujczy.Pozatym czym byl by sorcer bez run ? Lub pallek bez boltów i strzal ? Gra jest tak zaprojektowana , zeby jedna profesja potrzebowala drugiej. To jest tak zwane wyrownanie sił.A kim chcesz grac i jaka role pelnic w tibijskim swiecie to zalezy tylko od gustu czlowieka a o upodobaniach sie nie rozmawia ( tz. w sposób Hip hop to gówno !!!! a ktos inny Techno to gówno !!!! )
![]() |
#134 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Uboga profesja ? Nigdy!
![]() btw. 21:54 You advanced in shielding. ;] Ostatnio edytowany przez MetiuII - 05-07-2005 o 21:49. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Moje zdanie jest takie: Paladin RLZ! Prawie nie uzywa uhow, chyba ze soluje cos. Moze robic hmm, bolt, arrows. Skille mozna zrobic. Pall nie musi kupowac b. dobrego eq, a bolty to nie problem - robic loot bagi, or UHmaker 2 bp of uh 1k dozucic i masz bp bolts na hunty XD
Pomimo ze dla mnie pall jest the best gram knightem, poprostu znudzil mi sie pallek! Lol, piszac ta notke skilluje moim ryckiem :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Erycus Of Death
Profesja: Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
nie widzialem jeszcze zeby ktos z beltow biegal na dle solo -.-. " ma bardzo dużo czarów ofensywnych" jednak UE i Sd to kolosalna ilosc czarow ofensywnych sorca idruta. [edit ![]() sorry zapomnialem odpowiezdiec na temat. knight jest bardzo bogata postacia, lecz trzeba za to placic mozolnym treningiem. robimy lvl 15 na dwarfach i pozneij juz soldki lootbag mozna robic mino mozna loot robic. pozniej 30 lvl przy dobrych skillach mykaash guardki a 50+lvl to juz zaleznie od skilli draggy/necro/scaraby . Ostatnio edytowany przez Evilus - 06-07-2005 o 00:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Prawdę mówiąc, przy umiejętnym graniu każda profesja może być bogata i dobrze expic, trzeba tylko umieć nią grać.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
|
![]() Cytuj:
Ty jak sie nie znasz to tez nie pisz..... Zeby Sorc i druid Ue mogli... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() oMg...wiekszosc tych postów...jest ponizej zdrowego rozsadku.KAZDA!!KAZDA postac jest dobra to zalezy od gracza...Knight nie ma UE ani innych czarów...bo po co?! nadrabia HP i skillami...sorc musi sie jakos bronic...bo w niego nawet z eq wszystko wchodzi jak w masło...po to UE zeby jakos sie wybronic...Strong HAst zeby uciec...(widzial kto sorca blokujacego zera ; p?)Nie dosc ze jest to jedna z łatwiejszych postaci do poprowadzenia i w sumie "tania"?! szykbko lvl'uje i expi to jeszcze nia nia nazekacie...
@Czubi Sorc moze UE i co ?? na co sie ono przydaje ? zeby wyjsc z opałów, nie widzialam jeszcze sorca który by kupował manasy i expil urzywajac UE...wy macie jakas manie na tym punkcie...(Btw zgazam sie z MatKus'em) |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() ja gram knightem juz rok mam 70 lv
![]() ![]() Praktycznie knight na wysokim lv moze chodzic prawie na wszystko ale traci duzo uh |
![]() |
![]() |