|
|||||||
| Notki |
| O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: kto to wie...
|
Po tych wakacjach idę do klasy 3 gimnazjum
i jak wiadomo za niespełna rok będe musiał napisać egzamin na zakończenie gimnazjum . Od kolegów ze staszych klas dowiedziałem się co nie co i nasuneło mi się kila pytań:Czy u was też tak straszą egzaminem i pod jego pretekstem zadają masę zadania ?Czy jest sens się go bać ?Czy uważacie że władze wyższe sensownie zrobiły każąc nam go pisać ?Jak ktoś chce moze napisać jakie miał wyniki - czy czy też ? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
1) Tak, straszą, z 40 dodatkowych godzin mieliśmy na rozwiązywanie rozmaitych dodatkowych zadań
2) Nie ma żadnego sensu, i nawet nie opłaca się przed nim stresować bo stres tylko może przeszkadzać w logicznym myśleniu ![]() 3) Raczej tak, sens napewno w nim jakiś jest 4) 81pkt ![]()
|
|
|
#3 | |
|
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
Cytuj:
2. Nie. Bo jesli masz cos w bani, to z 70pkt mozna wyciagnac uzywajac samej logiki. Nie przygotowujac sie W OGOLE ( i nie przypominajac sobie wzorow) mialem 82pkt... 3.Sensownie. 4. Ja nie narzekam i jestem zadowolony.
|
|
|
|
#4 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
|
Cytuj:
ja się narazie nie boje ale jak mówiliście stres niweluje logiczne myślenie i cieżko się skupić jak sie wie że od tego zależy czy zdasz do dobrej szkoły czy nieaha i myśle że władze dobrze zrobiły każąc nam go pisać bo sprawdzają wiedze a jak by inaczej sprawdzili jak by się okazało że na sprawdzianach ściągałeś a zadanie odpisywałeś (to tylko teoria)
Ostatnio edytowany przez Knight Simon Dark lord - 30-06-2005 o 15:01. |
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
|
1. straszyli ale nie potrzebnie.
2.nie ma sensu sie go bac bo jest to test dla inteligentnych ludzi. jak sie bedziesz bal to napiszesz bardzo lipnie 3.tak 4.84 39pol/45mat
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: kto to wie...
|
Cytuj:
. Jedna nauczycielka miała powiedzieć do jego klasy: "szalejecie na lekcjach a egzamin... aha egzamin już był "Widze, że dużo osób uważa, że egzamin jest potrzebny. W sumie to podzielam ten pogląd, tylko dlaczego ci nauczyciele tak panikują ? |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
u nas nauczyciele pokazują nam testy z rożnych roczników rozwiązujemy je powinno byc ok
Straszyc nas niestraszą no ale trzeba się samemu zmobilizować bo pózniej trzeba do dobrego liceum iść
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
Jak już teraz będziesz się stresować tym co będzie za 10 miesięcy później to nie wiem czy długo pożyjesz...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
|
u mnei to straszyli od poczatku roku-.-
nie ma czego sie bac ta a punktow 80 bez uczenia sie-.-(przy sredniej 3,8 na koniec....)
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
Nie ma się czego bać a tym bardziej uczyć.
Dla mnie to był test na inteligencje. No ale nauczyciele i tak będą mówić że trzeba się uczyć i nic tego nie zmieni.
|
|
|
|
#11 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Wrocław
|
Cytuj:
2.Kompletnie nie ma sensu się go bać, ja jak się "przygotowywałem" to sie nic nie uczyłem nawet nie ma sensu sie stresować no moze raz otworzylem ksiązke z fizy![]() 3.Sensownie moze i tak poniewaz jest to w kazdym razie sprawdzian naszej wiedzy ![]() 4. Matma 36 Polak 41 ;/ razem daje ... 77 ( myslalem ze będzie koło 65) |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
1.Moze i troche straszyli ale bez przesady! A zadania dodatkowe to robilismy ale dopiero miesiac przed testem i only na majmie
!2.To test na inteligencje a nie na wiedze! Przydadza ci sie wzory ale ogolnie to jest prosty jak sranie ! Bez uczenia 70ptk jesli jestes inteligentny...3.A no potrzebny jest potrzebny zeby szkoly wiedzialy czy uczen jest dawn boyem, normalnym gostkiem czy wybitnym kujonem! 4.Moj za***istny wynik to 80.... ![]() |
|
|
|