![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Adori Vita Vis ""Spalanie many powoduje raka pluc i choroby serca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maszin Gan
Profesja: Knight
Gildia: Black Sunshine
Świat: Arcania
Poziom: 22
Skille: 51/49
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Utevo lux""" nie boje sie gdy swiatlo znika, bo mam wysoki level medżika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Imię: Po co ci to?:P
Świat: N.....A
Poziom: 623
![]() |
![]() A ja widzialem takie:
Utani hur ""You see grass"" ExanA PoX "" O Ku**a Toksyny
ehh czemu ludzie tak hackuja innych? ![]() Loth Lenam(old char hacked ![]() Ostatnio edytowany przez Wierzba Ziom - 30-06-2005 o 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Sieradz
![]() |
![]() Adori Vita Vis ""Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania, lub skąsultuj się z lekarzem, lub farmaceutom""
Exura Vita ""Try again"" Exana Pox ""Noob"" Exevo Gran Mas Vis ""Feel my power little boy"" Utevo Lux ""Nie boje się, gdy światło znika, bo mam latarke z Panasonica"" Ostatnio edytowany przez Turon - 30-06-2005 o 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Ja widziałem:
"utani hur" - "Jesteś leb wypier... (cenzura) "adura vita" - "I Uh w moim plecaku wita" "utevo gran lux" - "I wszystko jasne". Może nie aż tak dosłownie, ale jakoś bardzo podobnie. Nie pamiętam, bo to już dosyć dawno było... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Guest
|
![]() exevo gran vis lux ""Sorry Miss Click
![]() Exura ""DIE!!!!! Ups, Wrong Spell :/"" adura vita ""Uhy mam komu je dam......XD |
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Honera
|
![]() Exura Gran- I dont want die
|
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Belchatow rulez
Imię: .............
Gildia: niestety
Świat: harmonia
Poziom: 8
Skille: 43/44
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() ja widzialem takie:
Utani gran hur "brum brum wrum Piii utevo lux "ciemno juz, zgasly wszystkie swiatla... exiva "hello my friend adeta sio "ha ha mam potworka exura vita "sproboj jeszcze raz PS:Jak sie uruchamia OTS? |
![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Wrocław :>
Świat: Secura
Poziom: 21
Skille: --/--
Poziom mag.: 4
|
![]() a teraz jakie ja(przed hackeim)/inni uzywaja :-P:
( ten jest mój ) Utevo Lux" I co się K*rwa gapisz ?? 15 Pompek Nowak !" Exura" Vita" Exura Vita" i mam 3 bita ! Exana Pox" Dzięki waszej pomocy pieniężnej zostałam zoperowana i nie mam już AIDS"(to moje ulubione ![]() Adori Gran" K*rwa i jeszcze mam płacić za blanki" Exevo Con" Robie strzały ze swoją dziewczyną ..." Utevo Gran Lux" Edzio szybciej kręć korbą od żarówki !" Utamo Vita" i kto tutaj w gacie sika?" Exori" Srry missclick" Exura Vita" 80 many = 250 hp+ ... hmm nawet dobre rozumowanie"(to mnie dobiło) Utani Hur" A myśleliście że jak się GS`y luruje" Utani Gran Hur" Nas nie dogoniat" Adura Vita" 3,2h zeby zarobic 2,5k sux"(to jak jakiś polak robił drutem uhy) Adevo Mas Hur" Explo tu , Explo tam , dzięki Explo nie jestem sam!" Exevo Mort Hut" Energy kick" Exura Vita" K*rwa debilu to moje jaja!"(jak to zobaczyłem to spadłem z krzesła) Adori Vita Vis" SD fly , people die" Exevo Gran Mas Pox" AIDS ATTACK THIS PLACE!" Exevo Gran Mas Pox" AIDS MAS ATTACK!" Exevo Gran Mas Vis" I kto tu jest hunted?" PS: dodałem tutaj wszystkie : ę ł ą itp. Ostatnio edytowany przez Maciek100 - 01-07-2005 o 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() utevo lux ""kupilem w lidlu dwie latarki xD""
utani gran hur ""lece bo chce, lece bo PK gonia mnie, czy sa UH'y czy nie, lece bo lag dopadnie mnie!"" adori vita vis ""dzieci, dzieci, SD'ek leci!"" adori vita vis ""trzy, dwa, jeden... niewypał"" adura gran ""i will save newbie's life today"" adura gran ""UH"" (-.-') reszty nie pamietam ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() A ja mało widziałem bo prawie cały czas runki robie albo hunt
![]() A na huncie: exori ""Kopnalem was z polobrotu. Prawie jak Chuck Norris. exeta res ""Po co ja tego użyłem... Samobójstwo! exori vis ""Hydra, Hydra, przy tym czarze jestes jak wydra exori flam ""Gorzej niz jakbys sluchal Mandaryny, co? ![]() exura vita ""Teraz to wiem, komu ufac a komu juz nie... utani gran hur ""Juz jestem za toba <to juz było> utani hur ""You see grass. Exevo gran mas vis ""You lose xxx hitpoints... You are dead. exana pox ""smierdze jak szczuur, nie mylem siee"" |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Sorcerer fire glut
Profesja: Sorcerer
Gildia: White Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: --/23
Poziom mag.: 47
|
![]() Ja uzywam takie cos:
exura vita ""nas
[GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia ![]() [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: PoLskA
Stan: Na emeryturze
Imię: Kapuzina
![]() |
![]() to nie moje tylko kolegi
![]() Utani (gran) hur "" utani z bani Exura Vita "" Wiecej sily, wiecej mocy ![]() moze nie do tematu ale.. typek kiedys puscil exana pox jak sie palil i zacytowal : kurcze niedziala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Malas Menilan
Gildia: Bractwo Feniksa
Świat: aurea
Poziom: 67
Skille: 83/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Exevo gran mas vis "" BOOM here comes the BOOOM ready or not are you like me now ?
Exura vita "" HAHA is that the best what you got ? Exevo mort hur "" HAHA i take the best shot ! wsio pochodzi z P.O.D. - Boom taki mój zestaw OTSowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Stan: Niegrający
Świat: Elysia
![]() |
![]() Ja mam
Utani Gran Hur "" Tyle mnie widzano
![]() |
#417 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() exura ""gówno daje ale się przydaje""
exori ""I got a power!"" utamo vita ""a tomek żegna"" exevo flam hur ""coś się przypala..."" utani gran hur ""jestem struś pędziwiatr"" exeta vis ""to był zwykły kijek..."" exevo gran mas vis ""Hasta la vista, babe!"" exani hur up ""mów mi ikar"" exevo grav vita ""miałem 6 z ogrodnictwa"" exeta res ""do mnie chłopcy, do mnie!"" exori mort ""bum, bum, bum, ten knightek pije rum..."" exura gran mas res ""to wita cię szpital..."" utevo vis lux ""niech się stanie światłość"" <tu gościu dał opis po drugim czarze> exevo gran mas vis utevo lux ""oświećmy drogę umierającym..."" wszelkie ł, ą, ś, ć itp. dodałem specjalnie żeby było czytelnie
![]() Ostatnio edytowany przez Aynahanir - 10-07-2006 o 10:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() utani gran hur ""gôTTâ nęÉd fŐr §pęÉD WŐôÖŘÓT gôTTâ nęÉd fŐr §pęÉD yęąH
exori vis ""Ja Sprite Ty Pragnienie
![]() |
![]() |
#419 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Venore
Świat: Vinera
![]() |
![]() exura "gówno daje ale sie przydaje
utevo lux "choć ciemno jak w dupie torcha nie kupie exori vis "blue ball exori mort "black ball exura vita "magic hospital utani hur "dawaj bogdan dawaj utani gran hur "cztery łapy, łapy cztery ...troche zapomnialem... kto dogoni mnie? kto dogoni mnie? mosz zerk moze gs ale ty chuju nie |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Exiva "Astrofighter
Imię: Astrofigter
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Warriors of the White Eagle