|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() http://rapidshare.de/files/2755309/Z...Dragu.rec.html
Mysle ze kazdy bedzie chcial dalsze czesci ![]() mam ich az 3...... ![]() i musze przyznac ze 2 to najlepsza ![]() bo jedna rzecz sie nie zdazyla..... kto ogladnie ten zobaczy dlatego prosze aby ogladnac moj filmik bo jest zarabisty... znaczy , bardzo dobry sposob na zabijanie dragow obok ankrahmun Zycze milej zabawy z moim filmem ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() bleah.. :|
lipa :S S: S:S:S:S::S |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() pfff padles a nie ty go zabiles -.-
16:07 Zboj Robin: jesli mysli 16:07 Zboj Robin: ze jest lepszy ode mnie 16:07 Zboj Robin: to sie myli to ty sie mylisz ![]() Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 05-07-2005 o 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
|
![]() filmik super zwykle sie nie smieje z deadow na tibi cam ale ten byl super ahuahauah
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Romdiru
Profesja: Knight
Gildia: Children Of Chaos
Świat: Refugia
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() OMG ale noobek z ciebie wogule z ihami na dragi!! HAHAHAHAHAHHA Ale polalem z ciebie zreszta wogule ten sposob jest juz znany od dawna
![]() Skille potrenuj do 60+/50+ i wtedy wybieraj sie na dragi pojdzie mniej uh |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
|
![]() tocto nawet nizle bylo gdyby nie ten dead a jak on to robil takim sosobem jak teraz to dobrze ze z ihami ale ogladajace ten film przypomnial mi sie inny jak to 11 pal zsolowal draga w kanionie to bylo piekne poszlo bodajze 200 boltow i bp uhow !!(chyba nie pamietam dobrze dawno to bylo) BD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() OMG ale noobek z ciebie wogule z ihami na dragi!! HAHAHAHAHAHHA Ale polalem z ciebie zreszta wogule ten sposob jest juz znany od dawna
Skille potrenuj do 60+/50+ i wtedy wybieraj sie na dragi pojdzie mniej uh LOL pozniej przyszlem , wziolem cialo i zabilem draga.... dodam 2 filmik przynajmniej tam nie dednalem ;p i jeszcze jedno poszlem z ihami na draga bo mialem akurat z knighta bp a uhow nie mialem wiec........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() UWAGA Dzieci nowy filmik leci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Belchatow rulez
Imię: .............
Profesja: Knight
Gildia: niestety
Świat: harmonia
Poziom: 8
Skille: 43/44
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() do kitu z takim filmem ale masz sposob na draga ze az mnie boli, a skille nic nie mowie, ja mam lepsze na 16lvl! potren do 60/40 i lec na dragi, bo wedlug mnie za duzo ihow i uhow tracisz i jeszcze jak cos tam masz(exura, exura gran)!
lvl 8... ![]() mlvl 3... ![]() skills 43/44 ![]() eq: plate set, dragon hammer(war hammer), crown helmet, lether boots, guardian shield... ![]() serv HAIL HARMONIA ![]() ![]() ![]() a nicku nie podam ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2005
|
![]() Mysle, ze to co nam wszystkim pokazales bylo smieszne i wydaje mi sie, ze ciezki z Ciebie przypadek
![]() Prosze nie krec wiecej filmikow, albo ich nie umieshczaj na forum... pozdo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Imię: Zivie
Profesja: Paladin
Gildia: Night Watch
Świat: Trimera
Poziom: 28
|
![]() Cytuj:
LoL? Jest na tym forum film 7 pall solo Dragon i napewno nie zeszlo 200 boltow anibp uh =P @Topic Nice ;] Gdybys mial belty to raczej bys nie dednal.. ![]() Fajny sposob >,< Juz widzialem gdzies taki filmik ![]()
Twoja jest krew, a ich jest nafta! Ostatnio edytowany przez ~Stary - 04-07-2005 o 19:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Omg czlowieku nie umieszczaj wiecej rzadnych shitow na forum...zmarnowalem sobie 10 min z zycia
![]() jestes dla mnie za***istym noobem, az szkoda gadac...ale chociaz mielismy polewke z kumplami z tych twoich zalosnych komentarzy : 53 w draga ooww!! -zalosne ![]() pozdro all ps: wez juz nie krec filmow plx!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() tak w ogole masz kometarze i wypowiedzi jak 12letnie dziecko
![]() dobra no comment zostawiam temat bo az sie zal robi czlowieku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Nowy Dwór Mazowiecki
Imię: Soul of Jawoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: 86/79
Poziom mag.: 7
|
![]() no musze przyznac ze filmik zarabisty i twoj sposob zabijania draga...
najbardziej podobaly mi sie ostatnie sekundy
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() -.-
Ty wziąłeś STRZAŁY na skillu 51 !?!?!?!?!? 1. Bez 60 dista nie idż na draga... 2. Bez UH nie idz na draga... 3. Bez PvM nie idz na draga... 4. Jeśli idziesz pierwszy raz to nie na najtrudniejszy spawn gdzie drag może uciec w wąskie przejście... 5. Weź BOLTY... To by było na tyle jak przeczytasz i przyswoisz to idź jeszcze raz i zabij go naprawde... Btw. ta metoda zabijania WCALE NIE JEST NAJTAŃSZA! Bieganie jest zazwyczaj opłacalniejsze... |
![]() |
![]() |