|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Po pierwsze:
Jeśli wybrałem żły dział prosiłbym moderatorów o przeniesienie. Po drugie: Głównym planem gildii by było zdobywanie najlepszych miejscach w statach pomagając sobie... Zabawa również ;p I znajomosci ;p Teraz przejdzmy do sedna sprawy. Otóż Guardia jest serverem nowo powstałym. Jest to server non-pVp więc wojen nie bedzie na pewno. Ale zawsze dobrze jest zorganizować jakąś gildie, która będzie miała miano najlepszej. I taki mi pomysł wpadł patrząc na temat o Del'Toro na berylii. Wiem, że nie będzie wojen... Ale wspólne hunty i inne sprawy. Providerstwo w gildii questy/zabawy. To naprawde jest coś fajnego. Przydałby się jeden pacc - Polak, który był by liderem danej gildii... Lecz w niej by mozna było być pod jednym warunkiem: Jeśli dana osobą bedzie w gildii, a nie będzie rosła w skillach lub w lvlu albo rosła bardzo wolno to ODPADA. Co o tym myslicie? O dalszych szczegolach mozemy gadac tutaj... Ostatnio edytowany przez Kele - 07-06-2005 o 23:04. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Hrabstwo Bieruń Nowy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Domitro Miron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Relief
Świat: Kyra
Poziom: 40
Skille: 72/71:)
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Eh.. w Calvario mniej wiecej mamy taki system
![]() ![]() A co do statsow to: Tirveliusa 1 w mlvlu Ja 5 w mlvlu ![]() Wiecej mi sie nie chce szukac, mozesz sam oblookac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jak się zgłaszać?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
|
![]() to znaczy tak
Ja gram na guardi od wczoraj bo mnie szlak trafiał jak na lunarze cały czas odemnie wyzyskiwali rzeczy kase ( a miałem 22 lvl a robiły to 100+ lvl) dlatego zaczołem robić postacie na guardi Jeżeli chodzi o guildie to chętnie sie na to pisze ale dopiero na majn land aha i mam dylemat nie wiem kim być poniewarz jeżeli server jest non pVp to można by zarobić na staniu afk ale z ogółu nie podabają mi sie profesje : druid ( bo sie Trudno expi ale mozna robić uhy i sie na tym szybko i dobrze zarabia) a sorcererem nie chce byc bo niegdy nie byłem i stego co wiem ta profesja jest tak gdzies mniejwiencej do lvl 25-30 do D*py a wienc... NO w WIELKIEJ ewentualności Bede knightem ale slie trudno zbiera kase Powiedzcie też mi : -może najpierw zrobić druida narobić kasy a potem knighta albo pala?? -grać od nowa knightem albo palem?? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() swiat nalezy do paladynow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz/Darashia
Imię: Drut of rubera
Profesja: Elder Druid
Gildia: aktualnie brak =/
Świat: Rubera
Poziom: 34
Skille: Druid;p
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Ja mam na guardii druta na 14 z 23 mlvl i 60 fishing czy sie kwalifikuje ??
P.S. Ostatnie 2 dni nie gram ale jutro poexpie znowu i nabije 1-2 lvle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Jestem za aby zrobić taką gildie.
Właśnie szukałem taką gildie ale ciężko znaleźć Przydało by się coś takiego Mój Char : Knight lvl : 14 mlvl : 4 skile : 55+/55+ ciągle rosną |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() no glidie mozna bylo by zrobic ale lider i vicelider musza mice wysoki lvl (dobrze by bylo) i pacc ja mam 13 i pacc szukam gildi od poczatku kiedy wyszlem na main i nic ine znalazlem
amex meph guardia skile 43/32 mlvl 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Hmm ja tez szukam Gildii..Bo gra samemu nie ma zbytnio sensu.. Niewdawno zrobilem se chary na guardii Druida 11lvl (jak sie domyślacie Uh`maker
![]() teraz niedawno wyszedłem na Maina drugim Charem Knightem lvl: 15 Skille: 46/44 (ale wciaż skilluje) mlvl: 2 ![]() eq: Plate armor, spike sword , Plate Legs , Steel helmet ,Dwarven Shiled.. I śmieci w depo ![]() Edit: Edytowalem statsy bo szybko sie zmieniają ![]() Ostatnio edytowany przez Pan Sim - 19-07-2005 o 09:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Belchatow rulez
Imię: .............
Profesja: Knight
Gildia: niestety
Świat: harmonia
Poziom: 8
Skille: 43/44
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() jak mozna sie zapisac do gildii nie mam PACC 14 sorc za 1-2 dni 15 sorc i SD bede robil
skille 17/19 mlvl 21(jak bede mial 15 lvl to dopiero sie zabiore za mlvl)
lvl 8... ![]() mlvl 3... ![]() skills 43/44 ![]() eq: plate set, dragon hammer(war hammer), crown helmet, lether boots, guardian shield... ![]() serv HAIL HARMONIA ![]() ![]() ![]() a nicku nie podam ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: siemiatycze
![]() |
![]() ja bym sie pisal na ta gildie 17lvl 30m lvl(ciagle rosnie).
|
![]() |
![]() |