![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() knight fylore ------> furora
niech furora bedzie polskim serwem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Ide z bratem na Thorie. Rodzina Thor
![]() Pozdro dla Kunkersa z Giżycka za info o nowych serwach ![]() Mój nick będzie związany z Rutkiem-Xzonixem-Arwynem ![]() ![]() Nowe światy będą dla mnie nową świątynią ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Rutek-Polaczeek
![]() ![]() ![]() Cya on my serwer ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Kiedyś byli rolnicy :<
Świat: Arcania
Poziom: 45
Skille: secret
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
![]() btw Nikt nie zna dnia ani godziny ![]()
![]() |
#127 |
Zbanowany
|
![]() bla bla bla nowe swiaty....ciagle to samo, za 2 tyg 60lvl+... lepiej niech cos wykombinuja CIP-y z runami, bo na starych serwerach oj ciezko ciezko
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rocco Druid
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 14
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() NOWE SWIATY!!!
jestem szczesliwy thoria spoko jak na razie 49 miejsce ale chce byc w pierwszej 10 po dzisiejszym dniu ![]() podobno na balere wchodzi najwiecej polakow?? moze ktos cos o tym powiedziec??? i co sadzicie o thorii (ja tam gram) jak ktos gra na thorii pisac na moje gg:2669072 moze jakas gildia albo cos??? lol Ostatnio edytowany przez Pani Janina - 07-07-2005 o 12:01. Powód: zeby nie spamic :P |
![]() |
![]() |
#129 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
nie wiem ale dobrze ze tak jest jak wchodzisz na serw gdzie panuje jakas gildia i wszystkich kosi no to trzeba zmienic serw dobrze ze mozna zmienic na nowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
|
![]() Na Furore też idzie masa polaków
Poland will own this server muahahahah ![]() a tak serio to ciekawe kiedy te kolejki zmalejom bo dziś jak sie chcialem lognonć to byłem 170 ;p |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Belchatow rulez
Imię: .............
Profesja: Knight
Gildia: niestety
Świat: harmonia
Poziom: 8
Skille: 43/44
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() ja juz nie gram na nowych swiatach, nie opyca sie
plate armor 2k kosztuje tam a p legi 3k a jak robie runki to bp hmm kosztuje 800gp! ja juz bym wolal update zamiast nowych swiatow za 1 miecha pacca bede mial za 45 zl
lvl 8... ![]() mlvl 3... ![]() skills 43/44 ![]() eq: plate set, dragon hammer(war hammer), crown helmet, lether boots, guardian shield... ![]() serv HAIL HARMONIA ![]() ![]() ![]() a nicku nie podam ;p |
![]() |
![]() |
#132 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
to idz na antice tam sa ceny wprost dla ciebie ![]() jak by nie bylo potrzeby to by nie bylo nowych swiatow. a z tym pacciem to nie wiem jak chcesz kupic pacca za 45zl?? ale jestem z toba ![]() |
|
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
^.^, natomiast p-legi czasami nawet więcej ![]() a z tym paccem to życzę ci powodzenia |
|
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
![]() Możecie być pewnie nie jednej wojny,lecz wielu.Szwedzi i inne państwa będą 0ut od początku.Później zostaną Polacy,którzy na b3nk będą walczyć między sobą.Wystarczy spojrzeć na ilość gildii i różnorodność servów,z których playerzy pochodzą.Nie łatwo będzie o spokój.
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik forum
|
![]() Co wy tak daleko w przyszłość patrzycie .... Najpierw trzeba rooka skończyć
![]() Z tym paccem za 45 to chyba że od jakiegoś kumpla kupisz ale to juz jest account trading |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik forum
|
![]() haha szkoda ze jezeli jestes na rooku tak jak ja (thoria) zeby sie zalogowac trzeba czekac kilka godzin. ja wlaczylem o 12 zeby wejsc teraz jest 15:24 a ja jestem 20 w kolejce wiec jeszcze godzine bede czekal..
![]() ![]() ![]() pacc for 45zł rule ![]() Ostatnio edytowany przez Pani Janina - 07-07-2005 o 15:59. |
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() Cytuj:
Tym lepiej dla wszystkich.Przeciez nowi gracze wrencz brno w nowe swiaty.Niewiem czy wiecie ale swiaty najktucej są na statusie ''Easy''Ludzie zawsze idą na nowe swiaty poniewaz jest tam latwiej o potwory.Dajmy np.Aldora byla tylko 2 miesiące EASY a reszte jest narmal.A takie pisanie ze '' nigdzie nie przenoszę'' minie bazdzo denerwuje ![]() ![]()
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() z ostatniej chwili:
Gm rox ;p |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Olecko
|
![]() wkoncu mam pacca i lece walic lvl'ki na thori narazie jestem 90 to jeszcze z 3h se poczekam ale szybko nie odejde napewno
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]() Witam!!!
Fajnie ze powstaly nowe swiaty,ale nie wiem na ktorym mam grac ![]() Chcialbym pojsc na Thorie,ale wiekszosc moich kumpli idzie na Furore. ![]() Szkoda ze nie mam pacca,bo bym teraz sobie pogral ![]() Musze kupic pacca,ale nie mam od kogo ![]() SeE yOu In FuRoRa Or ThOrIa. |