--> | --> |
|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() Noobowski film -.-. Nie wiedziałem czy śmiać sie czy płakać jak gonił tego pierwszego gościa... potem jak kombinowal. Film do bani. Noob z tego Jamau. Większość filmu chodził i siał lipe. Myślałem że bedzie cos lepszego. Widac że BR .....
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Taki potencjał a takie sałbe pk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Nom niezbyt dobrze pekowal , ale też ci z carlin t oall nooby chyba. Zorobili mu chyba 3 trapy, puścili fb tam itp a on i tak uciekł. Chyba całe carlin go grzało. Troche trzeba przyznac racji ma ten hacker umiejętności pvp z deka.
Ps: Zeby nie ten Sunos i ten drugi najt co na poczatku go lali to by uciekł moim zdaniem. Ps2: Ten parcel. Chyba wiedział że dojdzie do takiego czegoś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: Saphira (Szczecin)
![]() |
![]() Byś mógł podać inny link bo mi się nie wczytuje ta stronka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: Gorzówek wielkopolski
Stan: Aktywny gracz
Imię: Saczek
Gildia: brothers in arm
Świat: titania
Poziom: 44
Skille: 70/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Prawda jest taka że pkowanie knightem jest trudniejsze niz pkowanie sorcem czy pallem
![]() P.s Jedyne co było fajne ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez \../Saczek\../ - 06-07-2005 o 08:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2005
|
![]() Ehhh... myslalem ze z magic swordem i ze sword ringiem bedzie walil jakies porzadniejsze hity a tu mnie zawiódł...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Ten char na pewno byl hackniety, watpie aby 100lvl+ mial takie z***ane PvP
![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Hehehe ciekawe, ciekawe ładny eq
![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() Moim zdaniem to ten ktory nakrecal filmik to totalny idiota ktory nie ma skill PvP ale za to umie uciekac (tylko).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Knight
![]() |
![]() NIe warto ogladac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() eee.. Zamuliłem sie przez tego kolesia
![]() ![]() Miło oglądnąć jak kilkadziesiąt/kilkanascie ludków biło jednego 101 elite knighta Jedno powiem że on dobrze umie uciekać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Berylia
![]() |
![]() sorry pomyłka, prosze o skasowanie
po prostu miss click
W zdrowym ciele zdrowy duch... W martwym ciele dobry loot.. Ostatnio edytowany przez Tibiasz - 07-07-2005 o 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() No Stary Ładnie Cie Po******
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Knight Axe the Second
Gildia: Pit Bull
Świat: Hiberna
Poziom: 41
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
|
![]() Apropo second post to nie jest jego postać.
Bambus przestań się chwalić tym hitem za 204 w draga! Wiesz że byliśmy tam wtedy razem i chociarz dostałeś więcej expa kto wie czy to nie był mój hit ;] Wiem padłeś na Hiberni ale to nie powód żeby przestać grać tą postacią! Nice filmik ty to zawsze coś wytrzaśniesz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() A ja pliku neimoge sciagnac pisze mi takie cos ---- You have requested the file mass_pk.rec (1492321 Bytes). This file has been downloaded 4581 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! This IP ................. is not allowed to use the free-service anymore today. We detected very extreme downloads. Don't worry! This has not to be your fault. Maybe you use a proxy-server. Premium-users are not affected by this ban. Maybe you might want to get a PREMIUM-Account, too. It is just a one-time fee and you will have access instantly. Please see our big FAQ, if you still have questions. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez P$celaz - 07-07-2005 o 23:24. Powód: Pdałęm ip |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Imię: Kerugo on Furora
Profesja: Knight
Gildia: Angels Of The Hell
Świat: Furora
Poziom: 50
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() bieda jak ja pier**** zabija low lvle a jak juz go klepały te 2 najty to film sie zrobil jeszcze bardziej do dupy ;/
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie da sie plywac statkiem majac pz locka.... a wogole czy to hacker czy ktokolwiek, noob to potegi n. wali w knightow exori gdy maja full hp, na 101lvlu pekuje +20lvle-.- smiechu warty lolek a ci co go gonili wcale nie lepsi pozwolili mu stac kolo boxa i wyslac se spokojnie loota na swojego chara, i zarzneli niewinnego shakowanego chara-.- debile by polozyli smieci na mail boxa to by jeszcze sova zarobili..... I ciekawe jak wygladala walka o jego cialo uhbhuuhbuhahuahu
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Diamentowe Ostrze - 08-07-2005 o 11:46. |
|
![]() |
![]() |