|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale jak Polska miała by być zaatakowana?
Powiedzmy teczka a w środku bomba: 2 Min. na Warszawa Centralna i już tej teczki nie ma... Dziwna torba w autobusie: Polak, jeśli nie wie co to jest, to musi sprawdzić. Też zabiera. A pozatym Polacy stali się strasznie czujni ( Kiedyś Jakaś babka mnie się pytała na dworcu, co mam pod bluzą, a ja tam kurtkę miałem ...)
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Wracajac do tematu, to oczywisice ze szkoda ludzi, tragedia i te sprawy, ale trzeba sobie zdac sprawe, ze to nie pierwszy i nie ostatni taki atak terrorystyczny. Teraz dla wladz panstw szczegolnie narazonych na ataki terrorystyczne priorytetem powinno byc zapewnienie bezpieczenstwa w kraju. Niestety wladze panstw np. Polski tego nie robia, tzn mowia ze cos robia, ale szczerze bardzo w to watpie. Jesli stalo by sie cos podobnego w Polsce jestem przekonany ze zginelo by wiecej ludzi, zaczadzili by sie w metrze (wiem, ze nowe metro, systemy bezpieczenstwa, ale pozniej by wyszlo na jaw, ze ktos wziol w lape i uzyto powiedzmy tanszych materialow) lub wladze (policja, straz pozarna) za pozno by zaaragowaly.
@down A ty po co to napisales? Moze nie po to zeby nabic posta? Jezeli nie masz do powiedzenia nic od siebie, a tylko powtarzasz po innych to nie udzielaj sie, dobrze?
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 07-07-2005 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
"Dojdzie do Polski, wtedy będziemy się martwić..." Pewnie niektórzy stąd piszą to tylko po to, aby nabić sobie posty. Może i zostanę zaraz zmieszany z błotem, ale co mi tam... I nie popieram żadnej żałoby, kto chcę niech właśnie zrezygnuje z czegoś. Ale co z tego, iż będzie żałoba. Oni pewnie nawet nie wiedzą gdzie Polska leży. Ostatnio edytowany przez chesek - 07-07-2005 o 21:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
Mnie osobiscie szlak trafia jak slysze o zamachach. Bojownicy o wolnosc, niech ich cholera. Nie dosc ze nic tak nie zyskaja, zabija mnostwo osob i jeszcze maja czelonsc twierdzic ze jakis bog to pochwala.
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Taka prawde, ze wiekszosc z nas na forum nie wie naprawde dlaczego ETA i IRA organizuja zamachy. Ich filozofie ciezko pojac. Sa jechani przez swiat, ale to nie sa terroryscu - to jest swojego rodzaju ruch oporu. Ale to taka dygresja ktora nijak ma sie do wczorajszego zamachu ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
Stan: Niegrający
|
![]() De'sH według mnie ma całkowitą racje, skoro to takie okutne, niewyobrażalne itp. To zakładajmy takie tematy, zapalmy świeczkę dla każdego kto zmarł z głodu w afryce, indii czy korei płn. albo dla każdego kto idzie na stracenie w chinach czy na kubie. Tyle że o nich sie nie mówi nie wiedzieć czemu.
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() @J.Hunter
Całkowita racja.Ale media wolą mówić o tym,że np jakiś piosenkarz wydał nową płytę.A dzieci które głodują,chorują,umierają,są wykorzystywane do ciężkich prac fizycznych (!) ich nie obchodzą.W końcu to nie są ich dzieci,co im tam,przecież nikt się tym nie interesuje.Tak samo jak umiera jakiś sławny człowiek.Odrazu rozgłos na maksa,wszystkie media o tym trąbią itp.A w tym samym czasie,umiera jakieś biedne małe dziecko np. w Afryce.Nikt się tym nie przejmuje,przecież jakiś człowiek który nagrał płyte albo dwie jest ważniejszy...
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Bo media są chyba po to, aby swoją zawartością interesować ludzi, a na pewno większym echem odbije się śmierć osoby znanej, niż osoby, która nie jest znana. To jest normalne, ja bym podziękował telewizji, jeżeli by musieli dokładnie omówić śmierć każdej osoby.
![]() |
![]() |
#49 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |