![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cf45Nso2
![]() |
![]() Gtohic nie znam czegoś takiego... Znam tylko grę Gothic... Ogólnie gra, nad którą siedziałem hmm... 3 Miechy? Może i więcej... Jak usiadłem i włączyłem Gothic to taki klimat we mnie wpadł, że raz grałem od 8 rano do 3 rano
![]()
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Sam niewiem która część jest fajniejsza dlamnie gothic 1 ma lepszy klimat te nieodkryte jaskinie i wogle
![]() Gothic 2 jest jakby bardziej dopracowany ma większe terytorium sam niewiem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Mac'Far: Dzięki za pomoc ![]() @Bez imienny: Hm,wystarczy zajrzeć na pierwszą lepszą strone fanowską o Gothicu i tam masz trailery ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Ta... gothic rulz... nie zapomne momentu kiedy dostalem uriziela coflem się pod stary obóz uzywając bugu wskoczylem przez brame i zarąbałem Gomeza...
aach... albo jak loorowalem orki pod stary obóz i mialem za darmo bron z 50 ataku XD w gothica 2 nie gralem bo mi zwyczajnie na moim kompie nie pójdzie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() ej zadalem pytanie 'wielkim fanom' i jakos nie widze odpowiedzi...
powtarzam pytanie brzmi"Gdzie mozna znalezc miecz Smocza Zguba oraz jakie potwory go pilnuja" no mylscie i jeszcze jedno wezcie klikajcie na linka klikajac pomagacie mi zarobic kase w thecrims a jak sami chcecie w to zagrac polecam www.thecrims.com http://www2.TheCrims.com/?rid=816453 <----prosze pomozcie zarobic z gory thx ![]()
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Ja uwielbiam Gothica, w pierwszej części ten klimat w starym obozie, a no i muj kochany Wrzód
![]() ![]() W 2 częśći gothica też był klimat, wogule wszystko paladyni ( ale tam mieli sens, mężni i prawi wojownicy Boga Światła Innosa w walce z wyznawcami Beliara. A najfajniejsza była niespodzianka w postaci Górniczej Doliny. Jak sie dowiedziałem że mam tam iść omal ze śczęścia nie umarłem. Ale jednak sie zdziwiłem co sie stało z z Kolonią to już tak nie było wesoło ![]() A w Nocy Kruka no oczywiście Jarkender, tam terz był własny klimat, własne potwory, nowe bronie i magia, jedyne czego mi żal to to że nie morzna było być magiem wody ![]() Nie ma co Gothic to najlepszy RPG wszechczasów, może sie Morrowind gdzieś schować. A i jak ktoś będzie w niemczech to niech powie Pirania Bythes rzeby sie pospieszyli bo stycznia 06 to najprawde za póżno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Smocza zguba hmmmmm... znalazlem ja jest w gothicu 2 ale i tak jest lepszy podwojnie swiecony miecz dwureczny palladyna
![]() w okolicach ruin wokol tych ruin so gory poprostu trzeba sie trzymac prawej strony i tam powinny byc wejscie do tych jaskin.Ale niepamietam dokladnie bo juz dawno niegralem i dostalem sie tam troche przez przypadek. Aaa w jaskini sa jeszcze golemy |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Jest to oczywiście cytat Vatrasa z części 2. Smocza zguba, hmm musisz się pokręcić w okolicy słonecznego kregu, gdzieś tam jest nie powiem gdzie bo ci nie chce zabawy zepsć. ![]() Ostatnio edytowany przez Taki siaki mag - 09-07-2005 o 10:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Taki siaki mag - 09-07-2005 o 10:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
A to jest nardzo proste, najpierw idziesz do obozu piratów, do kanionu lub na wieże Xardasa znajdujesz jego kapliczke i bingo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakos tego w nazwie miecza niewidzialem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A to tylko 5000 zlota a nie 5000 000 zlota ![]() miecza bo uzywa sie lez Innosa a to przeciez w Gothic bóg ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Cytuj:
JEST TO Z GOTHICA 2 I NOCY KRUKA PO ZABICIIU SMOKA OZYWIENCA GDY NA FLIMIKU XARDAS MOWI ZE WCHLONOL DUSZE SMOKA OZYWIENCA I MOWI ZE SLUZY BELIAROWI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() UP UP Jasne no naprawde Innos w Gothicu to BÓG skąd ty to wiesz jakiś podróżnik ci to powiedział
![]() Up No tak ale nie tylko wtedy, jeszcze tam Vatras ględzi, a tak szczerze czy ktoś go kiedyś wysłuchał do końca, opłaca sie bo dużo wnosi do świata Gothic i o bogach też nieco wyjaśnia ![]() A z tym złotem to mi sie pokiepsciło, a i to oczywiste że trza kleknąc w tej kapliczce , no i terz sie świeci miecz. Ostatnio edytowany przez Taki siaki mag - 09-07-2005 o 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze ze jest tu jeden naprawde dobry fan gotica jest nim taki siaki mag gratuluje ci jakojedyny zauwazyles ze zmienilem slowa vatrasa i wiedzialesgdzie lezy smocza zguba.. jesli pozwolisz zadam ci ostatni test sklada sie z 3 pytan :
1.ile trzeba zjesc ciemnych grzybkow i co one daja po spozyciu danej ilosci. 2.co to jest Chromanin?? i ostatnie am nadzieje najtrudniejsze ale tez nie za trudne: 3.gdzie mozna znalezc te cytaty?? "O, starożytni Bogowie! Jak to możliwe, że niegodny śmiertelnik, jakim bez wątpienia jestem otrzymał tak cenne dziedzictwo waszej potęgi! Obym tylko nie zabłądził słowem lub uczynkiem i nie stracił mego skarbu!" "Mądry rybak próbuje czasem szczęścia po drugiej stronie jeziora." i takie dodatkowe dla zabawy w piramidzie jest skarb...co jest tym skarbem....??
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siejnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lako Edeomoo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Elysia
Skille: 19/20
|
![]() 1. Trzeba zjesc ich 50 i daja one +10 many na stale.
2. Chromanin jest (sa) to zagadkowe ksiegi po ktorych przeczytaniu podobno mozna posiasc wielka moc (gothic 1). 3.Cytaty te pochodza z trzeciego Chromanina (gothic 1). |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Macie jakieś fajne mejsca w G1? Jakies fajne, ja np wychodząc z nowego obozu skręcilem w prawo. Doszedłem do miejsca gdzie Nowy Obóz (a dokładniej ludzie z Nowego Obozu) "wytwarzają" alkohol. o ile sie nie myle jest ich 3 i nie trudno ich pokonac, nawet na samym poczatq gry. Nie pamietam dokładnie, ale gdzies niedaleko Starego Obozu było takie miejsce ze w jaskini kilka mixtur leczniczych, pierscien siły itp. Tez obok Starego Obozu była taka jaskinia, trzeba było sie wspiąć na góre po skalnych półkach i docodzilismy do miejsca zamieszkania pewnego człowieka. Dowiadujemy sie od niego ze był on kopaczem, ale nie podobały mu sie rządy Gomeza i teraz zyje wysoko... mozna tam dpstac troszke expa
![]()
-> regulamin Ostatnio edytowany przez pawepek - 10-07-2005 o 09:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() lares nie umiesz czytac te zagadki nie byly dla ciebie nie moge ale jestes idiota...wiesz wydaje mi sie ze zajrzales na pierwsza lepsza strone i dlatego znasz odpowiedzi...a jesli nie zagladales na zadna strone no to coz gratuluje ci wiedzy
PS nie odpowiedziales na ostatnie pytanko...
![]() |
#40 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
1. Ktoś odpowiedział, a ja dodam że jak sie zje 10 jabłęk to dodaje się siła 1. 2. Chromanin to zagadkowe księgi z części, ktoś to napisał a ja dodam że: 2a) Wieża mgieł, szkielet mag. 2b) Stara forteca, najwyższe piętro, okolice starej wieży Xardasa. 2c) Wielka skała, pierwsza rzeka. 2d) Nowy obóz, jeziorko, domek z drugiej strony. 2e) Ogniste jaszczury, wrak statku. 2f) "Znajdziesz mnie tam, gdzie wszystko sie zaczeło" Pisałem troche zagadką, nie chce nikomu psuć zabawy przy poszukiwaniu. 3 Są to oczywiście cytaty z chromanina. W piramidzie jest ostrze na orki i trohe złota. Ostatnio edytowany przez Taki siaki mag - 10-07-2005 o 17:34. |
|
![]() |
![]() |