![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kopytanko
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 17
Skille: 16/19
Poziom mag.: 21
|
![]() Nice very Nice
![]() ![]()
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() czemu nie wklejacie ssow ?
może ja wkleje jakieś: lvl blzzz: ![]() m lvl: ![]() narazie tyle.... jak jakiś knight chce iśc na jakiegoś hunta to pisać bo mi sie nudzi;s
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok photobucket założony to wklejamy
![]() 8 level i początek życia ... ![]() ![]() Rooka to trzeba umieć przechodzić ![]() ![]() Solowanie wariorrów...na 8 levelu ![]() ![]() 4 mlev dość szybko przyszedł ![]() O chyba zabłądziłem ![]() ![]() 10k plz... ![]() Poboczny qwest ![]() Pierwszy kamyczek ze szkaraba... ![]() O life ring... ![]() i znowu ... ![]() ![]() Promo... ![]() Ot takie tam, zaledwie 5 mlev ![]() ![]() i pierwsze exoriiii... ![]() UE Iwka ![]() Nawet niezły hicik ![]() Exori w smoczka ![]() ![]() A tutaj znowu GM, ciekawe czego chciał ![]() ![]() Level up... ![]() Exori na guardzie ![]() ![]() i kolejne xD ![]() znowu ![]() ![]() jeszcze jeden i jeszcze raz.... ups to nie to ![]() ![]() xDDD może bez komentarza ![]() 30 plz ![]() ![]() Power bolts rocks xD ![]() 31... ![]() A tutaj ładnie w wampierza wbiłem się ![]() ![]() O i nawet exori jest xDDDDD ![]() Perełka... ![]() Combo? ![]() Hehe a tu tradycyjnie, jeśli są ghule to musi i być life ring ![]() ![]() I znowu exori xD jak ja to lubię ![]() ![]() A tu wampierz dostał nagłej ochoty na bicie mnie ![]() ![]() TAki tam loot po prawie 4 godzinach xDDDDDDD ![]() Musztra to podstawa ![]() ![]() Narazie tyle jak będą nowe ( a napewno będą ) to wrzucę. ~~~~ Hail Myosotis ~~~~ Hail Family form Isara ~~~~ Hail Selena ~~~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ładne screeny
![]()
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Immortal Berud
Profesja: Paladin
Skille: 8x
![]() |
![]() no to teraz ja
![]() screny wyciągam z mojego flogao i na wszystkich screenach widać zabawy photoshopem ;p roty na rooku ![]() jeden z pierwszych dragów ![]() male zawody wędkarskie ![]() troche mi sie nudzilo xD ![]() thaisowe cyklopy ![]() skolowanie ![]() nareszcie pacc ![]() scarab sie zesral na loota ... ![]() moj świerzy domek ![]() ![]() dark armor quest ![]() znowu skilowanie ![]() stealth ring quest ![]() griffin shield quest + exori qmpla ![]() Triangle Tower quest ![]() Crusader Helmet quest ![]() paradox quest ( dalem ciala bo chcialem talony i zle polazlem ![]() ![]() tutaj barykada i blatax seluje caly loot ![]() ![]() ue qmpla ![]() pokoik w gh ( na ozdobienie wydalem 550 gp ![]() ![]() pierwszy hero hunt ( niestety loot mizerny .. ) ![]() wreszcie qpilem sobie bohy xD ![]() Necro hunt ( +/- 4h ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No ja nic nie widzę, może coś mi nawala, ale "Ciemoność, widzę ciemność".
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
|
![]() gz all;]
teraz ja cos wkleje: 32 lvl: ![]() loocik z tombów: ![]() pare ssów z gs hunta(loota nie było bo za chwile musieliśmy sie zwijac, dlatego tak mało): ![]() ![]() ![]() ![]() e wave na scarabie: ![]() 33 lvl: ![]() first 500k expa(w prawym dolnym rogu): ![]() 44 m lvl ;] : ![]()
Ostatnio edytowany przez Masel - 26-06-2005 o 20:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
|
![]() Ładnie ładnie, trzymajcie tak dalej
![]()
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
|
![]() następne ssy
34 lvl: ![]() 35 lvl po drodze na crus helmet quest(dzieki daro za to ze czekales i wogóle ![]() ![]() bicie gsów: ![]() ![]() ![]() nagroda: ![]() noble armor quest(nagroda) - dzieki Daro ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Piła
Imię: Morni Mind
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 41
Skille: 25
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() hehe fajnie sski:-p ladnie wszystko poszle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze ze od dluzszego czasu nikt nic nie wkleja wiec stwierdziłem ze dam coś od siebie
![]() ![]() Stwierdzilem ze wejde i zobacze jak tam sie czuje mój nick w statystykach poniważ wczoraj przytrenilem nowego skilla i chcialem oblukać jak się on ma ![]() ![]() na pierwszej stronie ![]() mam jeszcze foty adv (mialem gdzies ostatego hero hunta ale wcielo ![]() jak ktos naprawde pragnie to zobaczycz to tu macie linka to albumu http://photobucket.com/albums/b93/corent/
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: GdYnia
![]() |
![]() NAJS SS
~Zel |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 02:27. Powód: ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() to może ja tak do podtrzymania tematu:
po dedzie troche mi sie nie chciało grać jednak ostatnio znów się troszke wziołem i oto efekt ![]() nawet mi sie chciało ładnie obiciąć xD (z nudów;P)
Ostatnio edytowany przez Masel - 10-07-2005 o 17:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() Let's start fun .....
Level 32 ![]() Zabawy ze smokiem... ![]() Odskocznia od expienia ;] ![]() xddddd n/c ![]() całkiem ładne exori ![]() jescze raz 32. ![]() a tutaj brat idzie solować bk ![]() ![]() 33 levelik ![]() dość żadkie zjawisko tak mi się zdaje ;P ![]() 34 lvel.. ![]() małe podsumowanko ![]() ![]() next level plz... ![]() 2 uhy na 1 gsa hyhyhy ;P ![]() ładnie weszło w gsika to exori ![]() 36 levelik... ![]() taki tam wampierz ![]() combo combo ![]() next level blllzz.. ![]() znowu miłe podsumowanie ![]() ![]() more more more ![]() miła niespodzianka ![]() 2.....czy to naprawde takie bardzo żadkie? bo później jeszce 2 wypadły ;] ![]() 70 axe... ![]() codziennie levelik to już norma ![]() ![]() o błyskotka ![]() hihihihihi ![]() najpiękniejsze podsumowanie ![]() ![]() rekordowe exori ![]() ![]() atak krwiożerczych badgerów ;P ![]() ostateczny level ![]() ![]() Narazie koniec ![]() Pozdrowienia dla wszystkich graczy i dla przyjaciół i rodziny z seleny ;] Ostatnio edytowany przez Smoczas - 14-07-2005 o 08:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Super ssy! ja od wczoraj gram na selenie, mam 7 lvl, jutro wyjde na maina, bede knightem =)
btw jeden koles dal ssa ze padl na desert quescie swoim knightem na fire devilu, nie rozumiem takich ludzi, ja znam droge bez zadnych potworow, tylko 2-3 slimy, po co wy sobie komplikujecie zycie? ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Imię: Bunkier chief :Q
Profesja: Elite Knight
Gildia: Di immortales
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam. Ujawniam sie xD :
Sytuacje po chacku: ![]()
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
--==[Smok znów powrócił]==-- .................................................. ......... http://photobucket.com/albums/b93/corent http://s1.*********.pl/c.php?uid=41354 Ostatnio edytowany przez Kargo - 30-07-2005 o 17:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Imię: Bunkier chief :Q
Profesja: Elite Knight
Gildia: Di immortales
Świat: Danubia