![]() |
#221 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Obóz Anty-Noobowy
![]() |
![]() Z tym jest problem. Facce cały czas rzucają sie na nowo powstałe serwy.
Right here, right now enter here, bjacz! ~~>(-*-)<~~ -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~- I wanna run away! Never say goodbye! I wanna know the truth! Instead of wondering why! I wanna know the answers! No more lies! I wanna shut the door! And open up my mind ! |
![]() |
|
![]() |
#222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() nadal tylko facc ja ****ole...przeciez juz nic ludzi prawie nie ma -.-"
|
![]() |
![]() |
#223 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Ja nie chce nic mówić ale rano nawet 50 osob nie ma na rooku
![]() Ostatnio edytowany przez Afghaan - 12-07-2005 o 12:31. |
![]() |
![]() |
#224 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Chyb już nikogo nie interesują nowe światy bo nic nikt nie pisze
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2003
|
![]() obstawiam jeszcze 2-3 dni , otworza dla facc w piatek
|
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pall Hunter
Profesja: Paladin
Gildia: Punishers
Świat: Secura
Poziom: 33
|
![]() wlasnie zalozylem konto i jestem ciekawy kiedy bede mugl grac
|
![]() |
![]() |
#227 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Wrocek :)
![]() |
![]() Ja chce Furore
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2005
|
![]() Cytuj:
Oto typ typowego zazdrosnika ! To ze niektorzy graja z Ownerami a niektorzy umieja grac 23,9h na dobe to ich sprawa...Jesli nabilbys 50 lvl w 2-3 tygodnie to chcialbys zeby ci zbanowali konto? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() Granie z innymi ownerami to powód do bana, a nie mozliwe jest żeby ktoś spał przez 10 minut dziennie (czas restartu serwera). Dobrze robią że banują. Niech banują jeszcze więcej
![]() Ale kurde... na rooku nie ma już (w tej chwili) nikogo, a dalej świat jest dla premium, niech te CIPy wpuszczą dzisiaj FACCów. |
![]() |
![]() |
#230 |
Guest
|
![]() mysle ze FACC wpuszcza jutro, poniewaz servery powstaly okolo godziny 16:20 jakby nie patrzec rowny tydzien nie minal dzisiaj o 8:00 rano wiec mozliwe ze bedzie to jutro, 3majcie kciuki
|
![]() |
#231 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Ja tam ide na Thorie xD Thoria - fajne imie ( od Thorina Dębowa Tarcza XD)
A pozatym tam już koledzy z rl pacce i spox kolega 20lvl+ (może z 25) i będe miał już taką jaką protekcje jak wejde na main faccem. Szkoda że pacc minął ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: z kątowni
|
![]() Po długiej przerwie w Tibi, ide grać na Thorie
![]() Mam nadzieje że wpuszczą jeszcze dzisiaj albo jutro facc.
#233 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2005
|
![]() TEz juz ****a chce grac ale ciagle da premium account niech juz wpuszcza dzisiaj jest 13 lipca wiec powinni dzisiaj wpuscic albo najpuzniej jutro !!
mane:Eveder Skills:70\52 Iridia best solo:Giant spider Z kolegami:dragon lord Expie:Hell gate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() AAAAAAAAAAAAAAAAA ja che nowe swiaty dla facc!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() A tak przy okazjji szukam jakiegos teamu na thorii no questy i huntyjakby co gg-1347709
#235 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Witam codzeinnie rano prubuje sie zalogować na jeden z nowych serwerów, lecz bezskutecznie
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro Ostatnio edytowany przez Goldrol - 14-07-2005 o 08:16. |
![]() |
![]() |
#236 |
Guest
|
![]() i tym sposobem CIPY straciły jednego klienta . Mialem zamiar zaczac grac na nowym serwerze nabic skille a nastepnie jeszcze przed update zakupic pacca. A teraz mnie tak zdenerwowali ze koncze z tibia raz na zawsze - od trzech dni na rooku jest max 20 osob a onie lache robia ze wposzcza facc. Ch.. CIPOM w dupe!!!!!!
|
![]() |
#237 |
Użytkownik Forum
Lokacja: z kątowni
|
![]() Oni pewnie są ślepi, nie widzą albo zapomnieli o FACCach, ale mam nadzieje że dzisiaj jak przyjdą do pracy to wpuszczą FACC, zawsze chyba wpuszczali około godziny 11:00. Dzisiaj mija tydzień od postawienia nowego serwera. FACC dzisiaj MUSI grać bo my tak chcemy hehe
![]()
#238 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() To już są jakieś żarty dzisiej rano wstałęm włanczam tibie loguje sie na konto na furorze i tylko lda paccow patrze na tibia.com a tam 4 paccow siedzi sobie na rooku :/
|
![]() |
![]() |
#239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() NIe ci cipy przesadzaja jak do jutra niewpuszcza facc ide na jakis stary swiat
![]()
#240 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|