| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  11-07-2005, 13:43 | #21 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 05 2005 Lokacja: "Młyn", sektor A na stadionie na Oleskiej w Opolu :D Wiek: 43 Posty: 30 |   Wkońcu! Po paru k wydanych na mana fluidy, po prau dniach wkońcu nadszedł ten czas :  Teraz się dopiero zaczną hunty  
				__________________ Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on | 
|   |   | 
|  | 
|  12-07-2005, 19:20 | #22 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 07 2005 Lokacja: Żory Wiek: 32 Posty: 140 |   Muglbys wyciac ze grasz na TBI    
				__________________   | 
|   |   | 
|  12-07-2005, 21:46 | #23 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 

__________________ ~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. | |
|   |   | 
|  12-07-2005, 22:03 | #24 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 06 2005 Posty: 35 |   Nice ssy. Słuchajcie powiedzcie Mi jak sie umieszcza avatar w necie i jak sie umieszcza własny temat ze zdjęciami, będe wdzięczny<ogromnie wdzięczny. | 
|   |   | 
|  13-07-2005, 16:42 | #25 | 
| Użytkownik Forum |   Trzeba trochę temat odświerzyć... 
				__________________ ~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. | 
|   |   | 
|  14-07-2005, 16:26 | #26 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 05 2005 Lokacja: "Młyn", sektor A na stadionie na Oleskiej w Opolu :D Wiek: 43 Posty: 30 |   No co jest? Komentować! Najnowszy adv:  
				__________________ Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on | 
|   |   | 
|  15-07-2005, 10:23 | #27 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 05 2005 Lokacja: "Młyn", sektor A na stadionie na Oleskiej w Opolu :D Wiek: 43 Posty: 30 |   Mój pokój w gh, dziele go zdwoma kumplami:  
|   |   |