| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #22 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 06 06 2005 Posty: 13   | Jesteś dory. Sam bym lepiej tego nie zrobił. Czekam na kolejne części. | 
|  |   | 
|  | #23 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 07 2005 Wiek: 32 Posty: 110 Stan: Aktywny gracz Imię: Magnifikuz Profesja: Sorcerer Gildia: Ruberas Most Wanted Świat: Rubera Poziom: 26 Skille: 19/23 Poziom mag.: 33 | fajne daj to do konkursu a wygrasz   | 
|  |   | 
|  | #24 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 05 2005 Posty: 3 | Musisz dac te zdjęcia do konkursu Tibii... | 
|  |   | 
|  | #25 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 06 2005 Posty: 16 | Zdjecia bardzo fajne GRTAZ pomysłu "ps. Zdjecia zrobione w systemie DOLBY surround :S"  | 
|  |   | 
|  | #26 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 24 08 2004 Lokacja: Sierpc Wiek: 35 Posty: 24 Stan: Aktywny gracz Imię: Wojtek Radio Profesja: Elder Druid Świat: Guardia Poziom: 35 Poziom mag.: 44   | Meeting ustalony. godz. 16:30 jestem u kumpla i cykamy fotki Dzieki za cierpliwość  ps. idziemy do biedronki kupic sobie troche UH na GShunta  pss. do konkursu dalem SD | 
|  |   | 
|  | #27 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 15 07 2005 Posty: 4 | Ogolnie bardzo fajne wykonanie   Wszystko ocieniam na      9/10 | 
|  |   | 
|  | #28 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 24 08 2004 Lokacja: Sierpc Wiek: 35 Posty: 24 Stan: Aktywny gracz Imię: Wojtek Radio Profesja: Elder Druid Świat: Guardia Poziom: 35 Poziom mag.: 44   | Nie zrobie dzis Update'u. Otoz moja kochana mamusia    uwidziala sobie ze bedzei burza i mnie nie puscila do kumpla :crap: proszę o cierpliwość.... | 
|  |   | 
|  | #29 | 
| Guest Posty: n/a | Za***iste to jest Krzysztof Knoblauch.   | 
|   | 
|  | #30 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 01 2005 Posty: 32 Stan: Aktywny Gracz Imię: Kais Adon Profesja: Royal Paladin Gildia: Warrior Boys Świat: Harmonia Poziom: 55 Skille: 79/59 Poziom mag.: 15   | Tya, niezłe niezłe. Przynajmniej lepsze od Tibia IRL (blah!) [to taki filmik 63MB jest na tibia.de]. Oby tak dalej   ! | 
|  |   | 
|  | #31 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 06 2004 Lokacja: Mielec Posty: 65 | Gratulacje, bardzo fajnie zrobione zdjęcia. Sd było najlepsze   
				__________________   | 
|  |   | 
|  | #32 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 24 08 2004 Lokacja: Sierpc Wiek: 35 Posty: 24 Stan: Aktywny gracz Imię: Wojtek Radio Profesja: Elder Druid Świat: Guardia Poziom: 35 Poziom mag.: 44   | moze nie jest to GS hunt ani wycieczka po miescie ( przez mame ) THX U :* Idac przez miasto spotkałem idiote, ktorego ledwo co nie zabiły Pay'onki (pająki): Natychmiast bez wachania odpowiedziałem do niego : Po czym przeszedłem do konkretów  : I jak widac zrobiłem ulubioną runę każdego Tibijczyka  : Nie zdążyłem go uleczyc poniewaz idiota dał loga   Kilka przecznic dalej spotkałem złego czarownika i szybko zwiałem. Miał większy poziom ode mnie : Na targowisku w mieście widziałem kilka ciekawych ofert: Comment plax ps. A teraz mały txt od statysty, który występował na fotach : Hideki :?02|)R0 |)[4 <4[3] Tibii.pl +r2`//\/\4]<13 24/\/45 |<<1|_||<1  DDD | 
|  |   | 
|  | #33 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 08 2004 Lokacja: Bełchatów Wiek: 35 Posty: 33 Stan: Na emeryturze | Nie no wy***ane. Z***b matce ;]. Z pozdrowieniami Lasio(r). | 
|  |   | 
|  | #34 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 03 2005 Lokacja: Kraków Wiek: 35 Posty: 32 Stan: Aktywny Gracz Imię: Ardo Ax Profesja: Royal Paladin Gildia: Factory of Nightmares Świat: Harmonia Poziom: 110 Skille: 90/68 Poziom mag.: 20   | swietne fotki   nie ma to jak sie posmiac  ...  wez sie tak nad rodziną nie znecaj.. tylko pokaz jakas walke z Warlockiem albo demonem xD  
				__________________ A Kto Umarł... Ten Nie Żyje... | 
|  |   | 
|  | #35 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 11 2004 Posty: 87 | hehe za***iste tibia in real    moRe pLx    | 
|  |   | 
|  | #36 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 05 06 2005 Lokacja: Sosnowiec Wiek: 35 Posty: 13   | moim zdaniem powinni isc sie leczyc bo to ja myslem ze jestm uzalezniony od tibi a oni to juz zupelne przegiecie    plakac mi sie chce jak na was patrze  Aha zycie powodzenia jak sie keczupem po pyskach smarujecie >.<  Ostatnio edytowany przez Bezele Pallek - 16-07-2005 o 10:52. | 
|  |   | 
|  | #37 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 01 2005 Posty: 39 |  Świetne te zdjecia i pewnie niezla zabawa robienie takich historii. Widac ze zalezy wam bardzo na wygraniu pacc  Oby wam sie poszczescilo, ale powiem ze zrobie wam konkurencje  
				__________________  You see a magic plate armor (Arm:17).It weighs 85.0 oz.An enchanted gem glows on the plate armor.   | 
|  |   | 
|  | #38 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 02 2005 Lokacja: Lublin Wiek: 35 Posty: 272 Stan: Niegrający Imię: Secret Profesja: Elite Knight Świat: Morgana Poziom: 70+ Skille: 75/75+ Poziom mag.: 6   | Jedno pytanie, po ile macie lat? Ale z drugiej strony gratz ;D 
				__________________ Filmy animowane ;> WMV na youtube wpisz "pjto" http://www.youtube.com/results?search_query=pjto&search=Search | 
|  |   | 
|  | #39 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 06 2005 Lokacja: POLSKA Posty: 13 | ZAJEFAJNE   CHCĘ WIĘCEJJJJJ  JAZDA NA MAKSA!!! MASZ NAJLEPSZY TEMAT W CAŁYM FORUM        | 
|  |   | 
|  | #40 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 07 2005 Lokacja: Masturbacja Wiek: 34 Posty: 166   | To pierwszy bylo chyba lepsze, ale jest ok. 
				__________________ Ale mongoł huahua. AvMB Eileen | 
|  |   |