|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Blachownia
Stan: Niegrający
Imię: Green Sorcer of Doom
Profesja: Sorcerer
Gildia: żadna
Świat: Fortera
Poziom: 28
Skille: 19/23
Poziom mag.: 37
|
Dostałem od kolegów Tibia sprite editor i postanowiłem zrobić fake story. Mam nadzieję, że się Wam spodoba. Proszę o komentarze i nie ostrą krytykę
![]() W pewnej norze... ![]() Gdy nagle... ![]() Po zaciętej walce... ![]() ![]() Przyglądając się temu dziwnemu kamieniowi niechcący upuścił go na ziemię, a ten pękł... ![]() ![]() Po wyjściu na powierzchnię... ![]() ![]() Czekając, aż ciało dostatecznie zgnije Zdzisiu zjadł pare karaluchów, które pomogły mu sie uleczyć... ![]() Gdy ciało nooba uległo defragmentacji oczom Zdzisia ukazał się... ![]() Zdzisiu bardzo potrzebował pomocy więc zawarł z nim układ... ![]() ![]() Po wykopaniu dziury, do następnej komnaty... ![]() Okazało się, że wykopanie tego tunelu było dla nooba tragedią... ![]() Na szczęście Zdzisiu miał przy sobie "lamp"... ![]() Okazało się, że stalkery to nie tak daleka rodzina Zdzisia... ![]() Mam nadzieje, że się Wam podobało. Podziekowania kieruje do Rafsala, SQsa i Evul Tibiana. ps.: Jak widać wszystkie błędy typu "...jest tylko połowa zdjęć..." zostały usunięte więc prosze posty edytowac bo troche kalecza ten temat .Ciąg dalszy... Po rozgoszczeniu się w jaskini Stalkerów... ![]() ![]() W wyniku rozmowy okazało się, że biedny Zdzisiu musi opuścić podziemia... ![]() Przeklęty Zdzisiu musi się spieszyć... ![]() Po długiej podróży na północ... ![]() Walka nie była długa... ![]() Zdziwienie Zdzisia wywołały Frost Trolle... ![]() Starcie nie było ciężkie, ale męczące dla naszego bohatera... ![]() Czas płynie szybko... ![]() Niespodzianki tego dnia nie mają końca... ![]() Zdzisiu wkracza do akcji... ![]() ![]() Po dłuższej dyskusji... ![]() Zniszczenie tulelu nie było trudne dla tak mocnego potwora... ![]() Po wypiciu herbatki i zjedzeniu herbatników... ![]() Następnej nocy... ![]() ![]() Zdzisiu poczuł okropny odór... ![]() ...i zauważył śmierdzące potwory... ![]() Żygać mu się chciało... ![]() Zdzisiu pamiętał o swojej klątwie... ![]() ![]() ![]() Następnej nocy... ![]() ![]() Po dłuższej drodze na zachód... ![]() Czy Zdzisiu zdaje sobie sprawe z niebezpieczeństwa? Czy pokona "światełka"? Czy babcia kupi trabanta? To wszystko i wiele więcej w następnej części... ![]() No i jest ciąg dalszy... Zdzisiu zajęty walką nie spostrzega, że jest obserwowany... ![]() Bohater nie chce już więcej zabijać więc pozwala uciec lionowi i... ![]() Postanawia gonić to coś i dociera... Właśnie gdzie dociera? ![]() To jest tylko do zobaczenia. Chcę wiedzieć czy ten pomysł z "wczesnym update" wypali. Coments plx... Ostatnio edytowany przez B@RT - 07-08-2005 o 12:57. Powód: Proźba do "pierwszych" |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: exiva "me ;]
Stan: Aktywny gracz
Imię: xXxXxXx
Profesja: Royal Paladin
Gildia: niepamietam xD
Świat: Jamera
Poziom: ...
Skille: 79/66
Poziom mag.: 16
|
OMG ! czy to mi sie wydaje czy tu niema zdjeci ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
Zhostuj zdjęcia na www.imageshack.us
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
No to mnie zadziwiles. Wklej an www.tinypic.com czekam;P
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Nowogard
|
no teraz nie jest tak źle choć połowy nadal nie widzę
Ostatnio edytowany przez Spedit - 17-07-2005 o 18:12. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
eee... coś ci to nie wyszło
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
Przepraszam za złe linki, już to naprawiłem ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
Republika.pl sie wali
Ehhhh.... Sorry... zaraz będzieEDIT: O już działa !! Prosze o komentarze.Ostatnio edytowany przez B@RT - 17-07-2005 o 18:41. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Profesja: Knight
Poziom: 70
Poziom mag.: 5
|
Co prawda było kilka problemów, ale już jest OK. Fake story mi się podoba i chętnie obejrzałbym ciąg dalszy.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
|
Supcioo
fabuła 10/10 wykonanie 09/10 Sorka ale ten loot
|
|
|
|
#14 | |
|
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
|
mi sie podoba moze byc jeden z najlepszych fake story pod wzgledem fabuly. wykonanie ogolnie nie jest zle jak na 1 raz. Rób więcej.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
|
hehehe łostre czekam na następne części hehehe xD
![]()
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
Fabuła podobna do tej z przygodami orka Vethiego.. Łazi sobie, zdobywa doswiadczenie, avansuje.. Ale całkiem fajne. Troche niewyraźnie ten backpack Nooba widać ale ogólnie bardzo dobrze. Gratulacje.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Project Warloria
Świat: Valoria
Poziom: 45+
Skille: dist 73
Poziom mag.: 13
|
Dosyć fajny fake.
Fabuła 8/10 Grafika 7/10 Ogólne 7,5/10 Rób dalej bo jest to bardzo ciekawe, choć pomysł z You advenced to ..... wzięty z "Przygody orca Vethiego" , Ale tylko ten jeden raz.
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
|
Fajne rób więcej i to szybko
(widać wszystkie zdjęcia ![]()
Chesz zobaczyć opis?? Kliknij F13 Nie masz co robić?? KLIKNIJ!! co ci szkodzi?? nie umiesz czy co?? szybko kliknij nie bój sie (nie bądź noobem kliknij) mam nadzieje że klikniesz www.bodzioziom.fora.pl wejdz na nowe forum i pisz posty na nim |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
Fajne czekam na następne
|