|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2004
|
![]() Ja tam panie i panowie radę sobie i bez pacca daje. a gdzie zobaczyć to na stronie www.tibia.com Aha. Jak masz pacca to możesz sobie kupywać domy (chyba).
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Ja narazie tez sobie bez pacca daje rade ale caly czas zastanawiam sie nad kupnem!!! A co daje dom to takie prywatne depo nie?
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
|
![]() Aja z takim pytaniem: jak najlepiej kupic pacca jesli sie nie ma karty? Bo mozna i poczta ale wiecie to POCZTYLION
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Rivia ;)
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() i juz niedługo wykypuje pacc na 3 miechy mimo, iz mam postać na 6 lvlu. A dlaczego?? bo to sie zawsze opłaca, idiesz na rooku na premium land, 15 minut i masz 8 lvl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() Dla mnie pacc to był nowy rozdział w tibi
Nowi kumple lepszy mlvl Nowe terenki Demon Hunt No i szybkie logowanie POPROSTU KUP!!
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Somewhere else...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dunria
Profesja: Druid
Gildia: Ab'Dendriel Guard
Świat: Secura
Poziom: 34
Poziom mag.: 33
|
![]() Hmmm... mam palladyna 20 lvl i 20k... gram w Tibie już dość długo... kasę na PACC też w sumie mam... mam także postac druida na 16 (prawie 17) z 27 mlvl. W sumie miałam zamiar to zrobić ale odradzano mi to. "Po co ci PACC na 20 lvl?", "zaczekaj tak na 30... wczesniej nie" lub "To całkiem bezsensowny wydatek... no i co ci to da...?". A co wy mi radzicie???
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() Cytuj:
![]() a co do mnie i do PACC'a - Madafaka Przeokrutny osiągnie level 25 to w ten sam dzień pójda pieniążki w ruch i stanę się elite knightem :> jak na razie jednak nie uważam by miało to głębszy sens... hehe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Alemi nie chodzi o to zeby od kogos kupic mi chodzi o taki pacc za kase prawdziwa nie "wirtualna"
![]()
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Cytuj:
Kupowanie Pacc od innych graczy za tibijską kasę to ogromne ryzyko. Nie mamy pewności, czy ten od kogo kupujemy pacc naprawde to zrobii. A jeżeli dowie się o tym GM to mamy bana na 2 lata ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A kto dostaje bana ten co sprzedaje czy ten co kupuje?
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pacca sie opłaca miec!!
![]() Ja sam niedługo kupuje i bede chodził na fajne potworki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wlasnie 5 minut temu stalem sie szcesliwym nabywca pacca juz nie moge sie doczekac kiedy pierwszy raz wejde na me nowe konto
![]()
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2004
|
![]() pacc jest po to by go mieć, ja też zastanawiam się nad qpnem, masz o wiele większe możliwości, czary, wyspy i te sprawy, a na takich wyspach to żaden n00b CVię raczej nie zpekuje i łatwiej dojść do jakiejś prestiżowej gildi
![]() |
![]() |
![]() |