|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Cytuj:
![]() @Up Masz tego Guardian Hammera ![]() @Domin ..narazie będziesz musiał sobie poczekać.. ale zrobie jak tylko będe miał czas i chęci.. Ostatnio edytowany przez Demokles - 23-07-2005 o 16:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: .:unkn0wn:. [err666] SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() up:
Uważąj, bo uwierzę... kształty realnych miecz... porównaj 'realny' miecz z twoim IceRapierem |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
|
![]() THX nawet niezly ten guardian hammer
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2005
Lokacja: pila
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() bo jesli to krytyka powiem tylko tyle ze sam niezrobisz lepszego widzialem te twoje magic hammery ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to przecież pisze, że wandy.. tak je w tym momencie widziałem.. jako wandy..
@Mentos Znalazłem to w googlach i na tym się wzorowałem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Demokles - 23-07-2005 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() mi tam ice rapier przypomina sword troche dziwna rekojesc ale i tak jest spox
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niedługo może kolejne grafiki, proszę o kolejne pomysły.. postaram się zrobić coś w photoshopie albo photoline.. może lepiej wyjdzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Kolejny pomysl, all right - zrob furbolg hammera i Shadizar hammer (Conan...)
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
![]() |
![]() moja ocena wszystkich itemkow:
-posion sword: cieniowanie dziwne mi się on nie podoba 3/10 -circle shield: z której strony pada światło? i przydał by sie jakiś wzór w środku bez tego kółka ![]() -blue axe: znowo cieniowanie złe. Bronie rysuje się na uko (lepszy efekt) ![]() -fire hammer: lepszy od poprzednich 8/10 ![]() -"potworek": spoko 9/10 -"coś animowane": kanciate jakieś, narysuj na ukos, i cieniowanie. 3/10 -aromo: ładny ale jakiś plastkiowy i płaski 4/10 - buty ![]() -rose hammer:Cieniowanie!! i ta róża jakaś "sztuczna" 5/10 -shark axe: średnie 4/10 -czerwona tarcza: brzydka.Cieniowanie.i wzór jakiś daj -ice hammer: ładne ale cieniowanie "kija" niezbyt widoczne 8/10 -magic rapier: ładny ale cieniowanie rękojeści złe 7/10 -ice RAPIER?:rękojeść zle cieniowanie i za duże jak na rapiera -coper shield:4/10 -dark shield: ładny ale jakiś "niecieniowany" ale ładny ![]() -guardian hammer: 3/10 cieniowanie!! musisz wybrać sobie stronę od której pada światło np. lewa strona: czyli po lewej wszystko jest najjaśniejsze i pociemnia się na prawą wszytkie grafiki 5/10 popracuj nad krztałtami i cieniowaniem |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Robisz to "od niedawna" czy to sa twoje poczatki? Uwazam, ze uzywasz zlych kolorow, nie sa jaskrawe, ale wydaja sie "dziwne". Pomysl nad kolorami. Prace nawet dobre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Randelmen
Proszę... ![]() ![]() @Cloud streef Thx za rady.. spróbuje coś z tym zrobić.. ![]() @Pua Również wielkie dzięki. Motywujesz mnie do dalszej pracy ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Demokles - 24-07-2005 o 22:35. |
![]() |
![]() |