| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  26-07-2005, 13:37 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 05 2005 Lokacja: "Młyn", sektor A na stadionie na Oleskiej w Opolu :D Wiek: 43 Posty: 30 |  Neuter- Legenda Elysi, nie żyje. Chciałbym wam przedstawić smutną prawdę, otóż Neuter legenda Elysi, zginął w wypadku samochodowym  Był członkiem wielu gild, m.in. Aries One, uczestniczył w wielu wojnach. Nigdy nie udało mu się zdobyć 100 levelu.[*] Neuter ( Łukasz )[*] 
				__________________ Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on | 
|   | 
|  | 
|  26-07-2005, 13:50 | #2 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 05 2005 Posty: 275 Stan: Na Emeryturze |   Cytuj: 
 | |
|   | 
|  26-07-2005, 13:54 | #3 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 05 2005 Lokacja: "Młyn", sektor A na stadionie na Oleskiej w Opolu :D Wiek: 43 Posty: 30 |   Cytuj: 
 Zobacz sobie na forum tibia.com 
				__________________ Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on | |
|   | 
|  26-07-2005, 16:56 | 
| Killah od kacziego | 
| 
			Ta wiadomość została usunięta przez Dr. Omader.
			Powód: Edytuj posty.
		 | 
|  26-07-2005, 16:58 | #4 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 14 06 2004 Lokacja: Bydgoszcz Wiek: 35 Posty: 144 Stan: Aktywny Gracz Imię: n0 n4m3 :) Profesja: Royal Paladin Świat: Kyra Poziom: 99+   |   [*]Rest In Peace[*] Jesli to jest prawda to jest mi bardzo przykro i wspolczuje rodzinie oraz najblizszym Neutera.  | 
|   | 
|  26-07-2005, 17:05 | #5 | 
| Użytkownik Forum |   Jul 26 2005, 12:13:11 CET   <--- last login, jesli to prawda to musiales sie o tym bardzo szybko dowiedziec.....Jedna z ostatnich rzeczy jaka robil bylo granie w tibie,ehhh   ( oczywiscie jesli to prawda ) 
				__________________ Back To The Game. | 
|   | 
|  26-07-2005, 17:17 | #6 | 
| Użytkownik Forum |   To prawda. Oto temat o tym na tibia.com http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=878979 A to podobno zdjęcie jego samochodu po Wypadku. Jechał z 3 kolegami do Iławy http://iis.pwsz.elblag.pl/~iis5800/foto/1.jpg[*] | 
|   | 
|  26-07-2005, 17:42 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 08 2004 Wiek: 34 Posty: 3,349 Stan: Na emeryturze   |   Szkoda, mi nie gracza, tylko człowieka... Eh, wiem coś o stracie najbliższych, więc wiem co jego rodzina musi odczuwać, to niesamowity ból, pustka w sercu, której już nic nie wypełni. Nie znałem go nigdy, co nie zmniejsza mojego współczucia. Reast In Peace | 
|   | 
|  26-07-2005, 18:04 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 07 2004 Lokacja: Bełchatów Wiek: 38 Posty: 603 Stan: Niegrający Imię: Pacek man Profesja: Brak (Rookgaard) Świat: Julera |   jedno sie nie zagadza, na tibia.com napisane jest że zginoł 2 dni temu, a last login jest z disiaj, czyżby legenda ownerowała?  jesli to prawda to współczuje, chociaż do dziś wogule nie miałem pojęcia o jego istnieniu sprostowanie, nie napisałem tego złośliwie tylko zauważyłem malą niezgodność z czasem. Fakt może sformułowanie "nie kapuje" nie było najtrafniejszym, dlatego zmieniam bo co tu jest do kapowania. 
				__________________ "Czemu nas tam nie ma gdzie za darmo wszystko dają...." "płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"    Ostatnio edytowany przez Pacek - 26-07-2005 o 20:45. | 
|   | 
|  26-07-2005, 18:06 | #9 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 08 2004 Wiek: 34 Posty: 3,349 Stan: Na emeryturze   |   Cytuj: 
 | |
|   | 
|  26-07-2005, 18:10 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 06 2005 Lokacja: Płock Posty: 83 Stan: Na Emeryturze |   to jest prawda dla wszystkich nie wierzocych (kiedys gralem na elysi i mam tam kilku kolegow co mnie o tym poinformowalo...)   | 
|   | 
|  26-07-2005, 18:26 | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 03 2004 Lokacja: Szczecin/Kraków Posty: 1,657 |   Nie znam człowieka, ale współczuje. I co z tego, że ktoś zalogował się na jego konto? Z pewnością ktoś miał do niego dostęp, może to była siostra? | 
|   | 
|  26-07-2005, 18:36 | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 12 2004 Lokacja: Śrem Wiek: 35 Posty: 381 Stan: Niegrający |   No smutna historia... Niedawno w wypadku zginal best friend mojego tibijskiego kumpla. O ile sie nie myle obie osoby zginely w tym samym wypadku. Sam wiem co to znaczy stracic kogos bliskiego, wiec wiem co czuje... Niestety takie zycie. 
				__________________ "If I go to hell then I hope I burn well" | 
|   | 
|  26-07-2005, 19:31 | #13 | 
| Użytkownik Forum |   Żal człowieka, a to jest prawda, każdy wyższy level to potwierdzi, w szczególności Bax Sho. Teraz w Ab obowiązuje żałoba, zdjęcie zrobione przed chwilą pokazuję małą liczbe osób, ale liczy się wiadomość:  
				__________________ ~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. | 
|   | 
|  26-07-2005, 20:53 | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 12 2004 Lokacja: Dziura nieopodal Thais Wiek: 32 Posty: 292 Stan: Aktywny Gracz Imię: Adamrosz Profesja: Druid Świat: Harmonia Poziom: 42 Poziom mag.: 55 |   Czy to jest forum "Nekrolog.Pl", czy "tibia.pl"? Gdyby zakładać tematy o każdej śmierci, by tu było kilka takich tematów dziennie - wyobrażacie to sobie? 
				__________________ Podpisano, Adner. Tak, to jest moje drugie konto. | 
|   | 
|  26-07-2005, 20:58 | #16 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 05 2005 Lokacja: "Młyn", sektor A na stadionie na Oleskiej w Opolu :D Wiek: 43 Posty: 30 |   Cytuj: 
 To ciekawe bo pierwszy raz o tym słysze A ty qrczak to pomyśl przez chwilę, czy warto by było z takiej rzeczy żartować? 
				__________________ Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on | |
|   | 
|  26-07-2005, 21:01 | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 03 2005 Lokacja: Brzeźnica Wiek: 31 Posty: 129 Stan: Aktywny gracz Imię: Paender Profesja: Sorcerer Gildia: Shadow Riders Świat: Shivera Poziom: 18 Skille: 16/20 Poziom mag.: 23 |   Jeśli tak wyglądał jego samochód po wypadku:   To bardzo mi go żal i współczuje jego rodzinie 
				__________________ -> regulamin | 
|   | 
|  26-07-2005, 21:10 | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 05 2004 Posty: 1,007 Świat: Aurea |   Hehe, a mnie zastanawia jedno, czy jego real siostra nie ma nic lepszego do robienia po smierci brata od pisania o tym na jakims badziewskim forum. Badziewskim bo coz ma sie powiadamianie ludzi na forum jakiejs internetowej gry ze smiercia jednej z najblizszych osob w prawdziwym zyciu. Posiedziala by dziewczyna z rodzina, a nie siedzi przed kompem i pisze na prawo i lewo o smierci brata. Oczekuje wspolczucia? Nie dostanie go. @down http://forum.tibia.com/forum/index....threadid=878979 - Mowie o tym. 
				__________________ ~I'm forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air.~ WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 26-07-2005 o 21:15. | 
|   | 
|  26-07-2005, 21:13 | #19 | |
 A o śmierci brata nie byłbym wstanie nawet pisać na forum... 
|   | 
|  26-07-2005, 22:51 | #20 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 06 2005 Posty: 47 |   bardzo wspłucuzje jego rodzinie i jemu samemu szkoda mi go    | 
|   |