![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hrhrh... Lyssy najlepsze zdięcie wziął... goście weszli do sklepu w jakiś filcach xD... i broniach z kartonu i klocków lego
![]() ![]()
#283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Dokładnie, Lyssy miał bardzo dobre zdjęcie. Tylko ja miałem podobny pomysł... Ale tylko z jednym xD
|
![]() |
![]() |
#284 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() To ja tu napisze, ktore zdjecia (wedlug mnie) maja najwieksze szanse:
- To zdjecie łysse-go o kupowaniu mf-ow ![]() - orc spearman Kłodziaka - SD-ek Krzysztofa Knoublacha - scenka walki z GS-em zplasteliny Leito ![]() - rat plague in thais zjawy666 - orc ryder ziuteka666 ![]() - zdjecie afkera Venderera - scenka pall vs. vampire Pawlosa II-go (życzę mu powodzenia, bo on tez gra na danubii ![]() - parcel Afinora - zlurowany GS Master Emmer-a Myślę, że miedzy tymi zdjeciami toczy sie teraz najwieksza walka o nagrody. Moderatorzy maja naprawde trudny wybor... P.S. kolejnosc w jakiej wymienilem zdjecia nie jest od najlepszego do najgorszego ani na odwrot tylko ja poprostu "lecialem" po forum i wypisywalem najlepsze ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: W domu
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hahaha wzeszłym roku kiedy byłem nad morzem widziałem tą motorówkę o nazwie Tibia i nawet się zastanawiałem czy ktoś to tu wklei ;]
|
![]() |
![]() |
#287 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: NISKO
![]() |
![]() A ja? Ocencie tez moje zdjecie
![]() Wedlug mnie (jak i wieszkosci) to zdjeci z Gs'em z plasteliny nie powinno brac pod uwage, ale sam pomysl i wykonanie jest naprawde dobre... Ostatnio edytowany przez Morfeusz - 27-07-2005 o 20:32. |
![]() |
![]() |
#288 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Naprawde swietna praca Lyssy! Wspaniale repliki przedmiotow z gry.Szczegolnie podobaja mi sie crown legsy. Mimo, iz pomysl z mana fluidami jest troche slaby to i tak Twoje zdjecie pnie sie na pierwsze miejsce (wg mnie :-p).
@Morfeusz W Twoim zdjeciu podoba mi sie jedynie kusza : p
Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei. Ostatnio edytowany przez Zaglada - 27-07-2005 o 20:53. |
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Sulechów
![]() |
![]() Trzeba przyznac racje, ten gs zdobedzie zloto =o I to nie dlatego ze szybko biega na krotkich i dlugich dystansach ale dlatego ze jest bardzo dobrze wykonany. Koles ma talent =) Zglos sie do plastyka w swojej szkole =P No i ten sklep z mf'ami tez niezle wyszedl, ja bym w czyms takim sie na ulicy nie pokazal bo by mnie zgwalcili, rozpruli i zostawili gdzies w lesie za wyglad =/ Ciekaw co ta pani za lada sobie o was myslala =D
#290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubaczów
![]() |
![]() Nie wydaje mi sie ze NigMorOd LianO zrobil ta fotke sam, cos mi sie wydaje ze jest ona z jakeigos filmu, moze to wladca pierscieni tak mi sie wydaje nie jestem pewnien , ale na 100% tego zdjecia sam nie zrobil.
@NigMorOd LianO Przeciez widac ze to zdjecie sciagnoles, chyba szybko modki to usuna... ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() sam to sciagnoles
stroje wyporzyczylem z takiego miejsca no wiesz nazywa sie wyporzyczalnie stroji karnawaloeych i innych takich a ze prowadzi ja ojciec mojego kolegi(po prawej na zdjeciu)to wyporzyczyl nam to zadarmo Edit: a zjakiego filmu moglo to byc lotr ![]() ![]()
Za duzy podpis Ostatnio edytowany przez NigMorOd LianO - 28-07-2005 o 10:08. |
![]() |
![]() |
#292 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Powie mi kto jak sie wkleja obrazek na ten konkurs bo ja prubowałem i mi cos niewychodziło.
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Carlin
![]() |
![]()
#295 |
Guest
|
![]() dziwne niektore prace<hmmm> przeciez w rzeczywistosci nie ma GS, Dragonow i innych stworow oraz zadnych sd,uh, i innych runow wiec powinny na fotach znalezc sie koktajle molotowy
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Miasto
Stan: Na emeryturze
Imię: Hubbert (powód: hack)
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Pacera
Poziom: 41
Skille: 75/63
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
DObry pomysł xD Tylko nikt jeszcze na to nie wpadl przed tobą ![]()
![]() |
#297 |
Guest
|
![]() @kuna
TO byłby fajny pomysł gdyby ludzie (80%) nie skopiowali ssow z tibia.org.pl i wkleili tutaj... po 2 jest "mało" hi-lvlowcow, którzy mają ciekawe przygody, np. gdyby taki nemtor sie dowiedzial o takim konkursie zaraz by polecial na wrl, demony czy zrobil jakasa akcje która by powaliła "precietnego" gracza na zbity pysk takze wiadomo ze nie ma co startowac ![]() po 3 liczy sie pomysl na konkurs ![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Mi sie pdooba najbardziej zdjecie Anatola, a szczegolnie jego Giant Sword ; ), ogolnie fajnei wykonana tylk ocos sie stlao z jednym, butem? Czy to mzoe jakeis dziwne spodnie, no nie wiem, ale fotka jest spoko. Druga fotka, ktora mi sie podoba jest to: Hajpero, pomyslowa i fajnei wykonana nawet ; ), szczegolnei ta telewizja mi sie pdoboa
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Imię: Rinzo
Profesja: Royal Paladin
Gildia: White Angels of Peace
Świat: Nebula
Poziom: 67
|
![]() liczy sie przede wszystkim pomysł no nie? a mi sie wydaje ze odstaje od reszty prac
![]() ![]() Co do innych prac... hmm zadna mi jakos specjalnie do gustu nie przypadła. Podobała mi sie ta z druidem i knightem w lesie, ale niestety... nie moze brac raczej udziału w konkursie... bo chyba została zdyskwalifikowana. No cóż, ja czekam z niecierpliwością na werdykt "jury" :-). CYU in Tibia guys/chicks ! ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Miasto
Stan: Na emeryturze
Imię: Hubbert (powód: hack)
Profesja: Paladin
Gildia: -
Świat: Pacera
Poziom: 41
Skille: 75/63
|
![]() Moim zdaniem głupie jest to co teraz ( pod koniec konkursu ) prawie wszyscy robią, a mianowicie Opisywanie zdjęcia.
Jeżeli zdjecie jest dobre naprawde, to osoba oglondająca ma sie sama domyślic o co w nim chodzi, a nie jakies opisy ;/