|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() wy myslicie ze on zrobil postac zeby lurowac krasc i zabijac??????
Nie!!!!!!! On byl hackniety stracil bohy ,gs ,c-set , wiec niemial jusz co grac.... a te deady od ludzi to jak byl hacked a tak to wszyscy go szanowali moja postac dalej szanuja ale ja spzredalem ![]()
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Ej ludzie po co nie lurujecie jak macie wyszy lvl niz 25 to mozna se pozwlic by se cos zlurowac do miasta bez dzbana po drodze
![]() Wiec nie ma co czekac trzeba sie bawic anie zamulac na rotwornah albo swampah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() jednak lurowanie zabardzo ci sie podoba hehe
![]() dlamnie to jest smieszne i zabawne ale dla niektorych nie heheh
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Fe nie luruj nic PLX
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie bedyie narazie wiencej fotek bo normalnie komp mi splonol!!!!!!A starsi mnie wysöali do niemiec i tera< nie mam cyasu na nowe fotki przepraszam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Mnie na 12 lvl GS złapał koło Dwarven Bridge i oczywiście padłem. Ludzie, którzy lurują to są dopiero Nooby
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix Malther
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Hehe. Mi to gs nic nie jest w stanie zrobic jako ze jestem palek to sobie z nm poradze. Somk, no tu to mialbym problem ;p . Mnie osobiscie to nie przeszkadza ale jak pomysle o biednych lov-levelkach to az smutno sie robi ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierwszy ss bekowy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() A i zeby bylo jasne nie popieram lurowania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Cytuj:
![]()
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Wiadomo, zostałeś potępinoy przez 80% forumowiczów. Lurujesz potwory, jesteś n00bem i chamem. Niszczysz przyjemność gry innym.
Ale należą się dla Ciebie ode mnie pochwały. 1. Lurowanie nie należy do łatwych zadań, zwłaszcza GS. 2. Screenshooty są ciekawe. Jedyne w swoim rodzaju. 8) 3. Rzadko temat wzbudza(zwłaszcza ze screenshootami) taką kontrowersję. 4. Natknąłem się chyba na jednego z Twoich GSków... Wracałem właśnie z POH wtedy i się dziwiłem co tak dużo trupów... Dopiero pod bramą zobaczyłem, że to GSek zlurowany. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Nie ulega wątpliwości że lurowanie jest hamskie evul i w ogule
![]() Jednak obiektywnie na to patrząc SSy mi się bardzo podobały.Lurowanie tak samo jak PK jest niedłączną częscią Tibii i bez nich gra byłaby nudna.Przypomnijcie sobie dawniejsze czasy.GSy latające po Thais,smoki na respach rotów w ancient temple.CIPy i tak mocno ograniczyły lurowanie!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() TO NIE MOŻLIWE Z RABIEREM NA DRAGONA ????????
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Gram na Hibernie i jesli bym cie spotkal to bylo by: "You are dead" Nie lubie lurerow sam na 15lvl zginelem bo ktos zlurowal pod venore gianta-s, a co dopiero 5! n00bie
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() Qrwa nienawidze lurowania, kiedyś musiałem siedziec i czekać w takiej małej świątyni bo jakaś debilka prztprowadziła GSa. Ostatnio zaczełem nowym ludkiem i bach zlurowany guard na szczęście uciekłem. Jak grasz na na Eterni to żegnaj się z życiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() ekhem ... lurowanie to fajna zabawa... ale bez przesady >
![]() kiedys z kolegami robilismy Zoo chcielismy by potem nasz kolega walnal ue... ale skoro juz tak robilismy to wolelismy zrobic cos innego... nazbieraslismy wszystko... rotwormy... spierdy... waspy... beary... wilki... co sie tylko dalo ale nic w miare silnego... robilismy to w north port... a lurowalismy do Carlin... bieglismy w 6 najpierw powoli bez bohów ... zeby nic nie zgubic ale juz w pólnocnej brami bohy, utani hur i do depo... najwiekszy ubaw mielismy z n00bków którzy nie mogli poradzic sobie z waspami... i krzyczeli " FUCKING LURERS I CALL GM" mimo to ze nie wiedzieli kto zlurowal hehehe mialem sski ale poszly razem z formatem ;/ heh padl jeden druid na afku...;/ ale skontaktowalem sie z nim i zapytalem co stracil mówil ze 2 bp uh i p legsy no to zaplacilem i byl szczesliwy ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czemu tak mocno mnie krytykujecie ja was nie krytykuje to jest tylko gra a w grac i nie lurowac i nie zabijac to nudno by bylo.... 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2004
|
![]() Jak ci sie nudzi i lubisz lurowac to podsuwam ci pomysl....lurnij jak najwiecej potworow pod domek kolo rzeczki w drodze na poch(zawsze w miare bezpieczniejszej)tam mozna zalapac najwiekszy loot
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzeki za pomysl ale tam tesz jusz nazbieralem troszke potworkuw kilka razy
![]() |
![]() |
![]() |