|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() Z powodu update-ów, które dodają nowe potwory - proponuję podzielić tę kategorię na 2 grupy.
- W pierwszej niech będą potwory, które mogą spotkać gracze FACC. - W drugiej znalazłyby się te, które mogą spotkać tylko gracze PACC. Sądzę, że ułatwiłoby to planowanie wypraw a u graczy FACC zredukowałoby obawy przed spotkaniem czegoś nie na miarę własnych sił, lub ambicje na sprzątnięcie np. Warlocka czy Demona. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Według mnie to dobry pomysł,ponieważ zmiejszyło by to ilość postów takich jak: "Chce isc na nekro mam lvl xxx i skille xxx.Czy ktos by mógłby mi powiedzieć gdzie znaleść nekro ps.Mam facca"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() A ja bym zamiast dzielic na pacc/facc poprostu dał znaczek, np: czerwone "P" dla monstrów dla pacców, np: Demon, i zielone "F" dla reszty, np: rat
![]() Teraz czekajmy na wyrok moderatorów, a dokładniej to adminów ![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() Cytuj:
(inna sprawa, że trochę się obijam i nie mam silnej postaci ![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
1) cieszysz się, jest faccowaty 2) popełniasz samobujstwo, ponieważ jest only 4 paccan...
![]() |