|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2004
![]() |
![]() mam problem kolo ab jest taka wieża waspów gdy schodze na dół spotykam legiony waspów ale w środku jeziora jest taka dziura.
zchodze tam i Jest kolejna zakopana dziura. Co jest w tej zakopanej dziurze??? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() a wiesz ja tez nie wiem wiem tylko jedno tam jak bylem to tam trop lezal niewim nawet kogo.......
![]()
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2004
![]() |
![]() w tej dziurze??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2004
|
![]() z gory nie idzie nadol, idzie tylko z dolu do gory, to jest jedne wylscie z hg
edit: @gewof mosz racja, nie pomyslolym w tym momencie jak pisolym o tym ze nikture nie wiedzom ze hg jest hellgate |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Nie wszyscy wiedza co to jest hg. Hg = Hell Gate. I jest to jedno z 2 wyjsc z tego miejsca bo mozna rowniez wyjsc przez Draconie i idac przez draconie mozna wyciagnac loota bo na wasp nie da sie ropnac worka.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiedzcie dokładniej gdzie jest ta dziura!!
Bo się nie orientuje w ab. plz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2004
|
![]() kolo wejscia do ab na lewo. tam jest dziura, w srodku jest taki maly dungeon z waspami. i tam w tym dungeon na samym dole jest ta dziura, ale jak juz powiedziano nie idzie tom dziurom na dol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Ja tam byłem (to jest na prawo od fortecy koło ab)
I tam mostu nie było. Była wyspa ale brak dojscia ![]() I wtedy z tej dziury wyszedł koleś ![]() I wyjść nieumiał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
![]() Jak się wjedzie na tej wysepce w dziurę to tam jest dźwignia i można most postawić - wątpię żeby ktoś tego nie zauważył
![]() A dużo w hg trzeba przejść żeby można było się ropnąć w tej dziurce ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
|
![]() Ja wiem , Ja wiem !!
Tam nie mzona zejsc nizej poniweaz jest taki latwy sposob by to sprawdzic alob lopata albo jak sie da na nia stanac to znaczy ze jest to dziura ktura mzona odkopac lopata a jezeli nie to ta msie wejsc nie da . A wogule tamta droga sie wychdozi z HG ... Kolega mi tak mowil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |