|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
Pokaż wyniki sondy: Jak myślicie? Czy nasze posty mogą zakwiestionować ,że EXCALIBUG żyję? | |||
Tak... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
498 | 40.59% |
Nie... |
183 | 14.91% |
Wszystkie posty nie dały rzadnych rezultatów |
212 | 17.28% |
Heh, ja już wiem o co ci chodzi... (Już wiem jak to zrobić według naszych postów) |
115 | 9.37% |
Nie mam zdania |
219 | 17.85% |
Głosujących: 1227. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#202 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Saotome Rei
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 8
Skille: 28/22
Poziom mag.: 1
|
![]() Jak wiadomo do bazyliszka można zagadać... może by spróbować powiedzieć excalibug... ciekawe co powie... Mozna by sprobowac tez zagadac do Mino Maga na rooku i Blind Orca..
Ostatnio edytowany przez Garret - 26-07-2005 o 23:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Szalek:
Że co to ma niby znaczyć? @Garret: No to jak zagadasz do bazyla to bedziesz my mastah. @Topic: Przestańcie pieprzyć idiotyzmy w tym temacie. Jak nie macie nic ciekawego do napisania, to lepiej nie piszcie. Jak czytam te farmazony to mi się niedobrze robi. Nie tyczy się to wszystkich, ale niektóre teksty to mnie z fotela zwalają...
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Ten Melchior, czy jak mu tam - ten co sie po Ankrahmun szwęda, jest zwiazany z Djinn's quest. Trzeba dokladnie przejrzec jego rozmowe. O ile pamietam to opowiada on cos o wojnie miedzy niebieskimi a zielonymi djinnami, o tym jak kiedys zyl wsrod djinnow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Niestety Eremo zapytany ani o excalibug ani o noodlesa ani o zathrotha ani o faraonow nie mowi nic.
![]() |
#206 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Mi to wygloda na rozmowe.
lub opowiadanie. a i zauwazylem ze wystempuje tam slowo "lil" a jak jak wiem Spocony Cyclop tak cos o tym nawija Tha'shat ras alth'ara Mintwallin...(Mintwallin< chyba nie trzeba tlumaczyc) przez chwile w tej rozmowie mowa jest o niejakim "thosharsis" Basilisk jest juz chyba bardzo znanay na tym froum ![]() Reszte posprawdam ;] mama nadzieje ze to czesc jakiegos questu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2005
|
![]() Wiem że pewnie odwalam ale poszukałem trochę i nic ciekawego nie znalazłem... jednak myśle ze to ma coś wspólnego z edron itd. ALE na Senji jest zamek w którym są strzeżone skarby. Innym pomysłem jest to że któryś z NPC powiedział; "I heared The Amazons are after it" o tym mieczyku. W podziemiach nad Amazon Camp gdzie jest jaskinia z Amazonami. Tam znajdują się zamknięte drzwi. WIEM ŻE ODWALAM ALE NIC LEPSZEGO DO MOJEGO ŁBA MI NIE PRZYCHODZI
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Lokacja: Giżycko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Colonell
Profesja: Knight
Gildia: All Saintss
Świat: Secura
Poziom: 14
Skille: 67/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Mądra głowka...!
![]() ![]()
![]() |
#209 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Lokacja: Giżycko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Colonell
Profesja: Knight
Gildia: All Saintss
Poziom: 14
Skille: 67/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
@edit PS: Jeżeli nie chcecie odkryć zagadki to nie pisać postow!! Thx...
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
![]() ![]() |
![]() Mi sie tam zdaje ze nie bylo nic o trej ksiazce na forum ..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli tak narazie wiadomo ze:
-Excalibug (o ile istnieje) jest potezny bla bla "kto go posiada jest blogoslawiony i przeklety zarazem" -Excalibug NIE znajduje sie na ghostlandzie -Excalibug zanjduje sie albo w "siedzibie mrocznych rycerzy gdzies na poh" lub a niekonczacych sie piaskach daramy |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Guest
|
![]() hehe. Jeśli nikt tego jeszcze wcześniej nie powiedział to mam. Gdy pytaliście Tibianusa o excalibug to odpowiadal cos. To znaczy: Jeśli powrócisz z excalibugiem do mnie to spełnie twoje najskrytsze marzenia!!! To jest droga do jakiegoś questa!!! Można posiąśc warlord sword albo na coś go zamienić u Tibianusa!!! Odpiszcie co sądzicie!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Może się myle, ale chyba mieliśmy myśleć nad tą książką, a teraz myślimy tylko o excalibugu... a moze to tylko opis bitwy, kiedy ludzie/bogowie mieli te wszystkie cenne rzeczy, i to nie jest żadna wzkazówka? A jeśli chcecie szukać czegoś o Excalibugu to idźcie do tematu o nim, a nie piszecie te posty w całkiem innym temacie... Bajzel już się tu zrobił! (albo jak kto woli burdel... [ble :/ ])
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Cze ludziska no to zrobil sie balagan
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Guest
|
![]() siema. znalazlem cos tajemniczego. patrzcie! i to na naszym forum jest wzmianka! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=43850 powiedzcie co o tym sadzicie. mysle ze to moze byc cos!!! sam sprawdze!!!
|
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
![]() |
![]() Niewiem czy ktoś ktoś już to powiedział ale niech tam. Jeżeli ktoś gra na Antice niech poprosi Bubble (albo kogoś kto ma mls) żeby pogadali (o ile jeszcze tego nie robili) z tymi tibianusem i ironeyem.
![]() |
#220 |
Guest
|
![]() Nie wiem czy to coś wniesie ale spróbuje. Wędrowałem sobie po zamku Senji, gdzie legenda głosi, że gdzieś jest przejście do skarbu. Znalazłem jakiś list. Podam jego treść: Dear Gesnar!
The minos are reliable mercanaries. Your advice to hire them proves right. My treasures are well guarded now. Last but not least I have enforced the treasure doors by magic. Alawar, Warlock of Senja. Prosze to przetłumaczyć. Na końcu jest o jakichś drzwiach, może to drzwi do skarbu! Powęsze jeszcze troche. Może to nic nie wniesie ale próbuje. ![]() |
![]() |