![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Hmm.... Może chodzi o Soft Boots. Są plotki że regenerują one hp i mane jakby się cały czas żarcie jadło...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() Nie ma na to dowodow, najlepiej zrobisz jak sam sprawdzisz, polujac na orki warlordy, bo wlasnie z nich wypadaja soft bootsy.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Pewnie chodzi ci o Soft Boots
(są koloru niebieskiego i takie jak Boots of Haste) Też dają szybkość ,ale o 2x szybszą niż BoH'y. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2004
|
![]() Soft boot's o ile mi wiadomo daja szybsza regeneracje zycia + many
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Wszystko to plotki, i tyle....
ja wyznaje starą zasadę.... Zobaczę ---> Uwierzę PS: Jak buty które prawdopodbnie nie istnieją, mogą mieć nazwe? (lol) |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() nie no skonczcie juz z tymi legendami. troche mnie to smieszy ale ile mozna.
soft bootsy sa 2x szybsze od BOH-ow, regeneruja zycie i mane .....i co jeszcze moze 20 armoru daja i strzelaja z sd na zawolanie. nikt z was ich nie widzial a sie udziela jakby mial ich kilka par.
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Od BoHów raczej szybsze nie są, ale przyśpieszają regenerację życia i many. To już fakt.
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() To nie są Boots of Vitality napewno.
To są na 99% Soft Boots. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Te buciki są z questa.(no quest sopling ale powiem, że ten quest jest na daraschi) a skąd wiem bo na amerze mają take buciki. ![]() (niestety wiadomości z drugiej ręki)
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() <no quest spoil dlatego tak glupio napisane>
Kto slyszal o ANNIHILATOR?...no wlasnie Jakie sa nagrody w ANNIHILATOR?...no wlasnie I co jest w tym pudelku?...no wlasnie I co to daje? Szybsza regeneracje zycia i many, powiedzcie to na game-chacie to wszyscy wam to poweidza-moze i przyspieszaja ale watpie. Zreszta popytajcie tych, ktorzy wykonali Annihilator(niektorzy to anzywaja death room czy ja wiem mi sie bardziej podoba Annihilator ![]() ![]() PS.Niektorzy mowai ze pudelko to random item a niektorzy ze to o czym mowimy w tym temacie...Pytajcie DT... PS2.Jestem Czlowiek-Zagadka-ten post mnie samego rozbraja ![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() a ja nadal twierzde: legenda i tyle. jak zobacze ss-a z look-iem na butkach to uwierze.
#14 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ja słyszałem, że te Soft Boots dają szybsze chodzenie (ale nie tak bardzo jak BoHy) i regenerują szybciej mane i życia.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzienki za odpowiedzi na moje pytanie
![]() Ten kolega PODOBNO widzial je na jakimś filmiku z tibi. Oczywiście nie pamięta skond go ściągną ![]() Mówil ze przyspieszają 2x szybciej jak BoH-y i regenerują mane i życie jak healing ring (swoją drogą ciekawe jak to wyp[atrzyl na filmiku ). I jeszcze raz thx za odpowiedzi na mój post ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() chodzi mu napewno o soft booty maja one wlasciwosci potrafia 2x szybciej chodzic i regeneruja zycie i mane jak bys bez przerwy jadl
po za tym regenerua 2 x szybciej zycie i mane maja je tylko dwie osoby Diego Del'Toro i Ninja Del'Toro widzialem na wlasne oczy film Diego Del'Toro mi podal stronke ale i przy tym shackowal mi konto tam bylo ida po qesta pozniej ida na taka ziwna wyspe wchodza(bylo ich 6 zostalo 2)i tam 6 demonow 4 zginelo pozniej jest skzynia w skrzyni jest (nie magic long sword)magic sword magic plate armor i prezenncik oni wybrali prezent a w prezencie soft booty (jak ktos z nich zabije to moze wpadna bo z zadnych warlord orc nie wypadaja sa tylko dwie pary w calej tibi wiec sie nie oklamumy)
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() JEsli mowisz prawde ze w prezencie. Bo ja tylk owidzialem screeny przezentu asle niewiem co wsrodku To po co jest domek mikolaja na VEGA z Soft bootsami ?
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() K****wa nie moge was słuchać.Nosił z was ktoś soft bootsy??!!NIE!!Więc japy!!Wszystko to tylko plotki!!Jak powrzechnie wiadomo Diego to gnida i lubi robić wokół siebie dużo szumu(chyba 5 razy ogłaszał swój hack,a potem pisał na forum Isarskim,że chciał tylko sprawdzić reakcję ludzi-gówniarz zasrany).Nawet nie wiadomo czy naprawdę wybrał present box.A nawet jeśli to prawda to co jest w środku wie tylko ON i może pare zaufanych członków Del'Toro.Nawet jeśli ktokolwiek z DT by ujawnił zawartość boxa to istnieje 80% szans że to informacje fałszywe i podane tylko w celu zrobienia afery.
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Ludzik nie opowiadaj tu glupot. Po 1 (jak twierdzisz że te buty są właśnie z tego questa) to jak je może mieć Ninja del'toro skoro on nie ma 100lvl CO GENIUSZU Po 2 chodzi ci o anichilator quest a tam może na raz wejść 4 osoby więc nie 6. OK TU JEST LINK DO SS Z ANIHILATOR QUEST BY DEL'TORO Po 3 Diego nikomu nie powiedział co było w prezencie nawet swojej gildi. Podał jedynie ile ważył prezent (11.5 oz)pusty prezent waży 6.0 oz Po 4 Miałeś te buty na sobie wiesz na pewno, że przyśpieszają mane i życie + Speed( nie sądze żeby Diego dał ci je nałożyć Jeżeli wogule je ma) Po 5 Zanim co kolwiek napiszesz dowiedz się na 100% jak coś wygląda(akurat ten quest) bo piszesz same bzdury. Po 6 Skąd wiesz że są tylko 2 pary skoro tego questa wykonało kilka światów i też brali prezenty!!! Questy na innych światach: - Antica - Antica 2 - Danubia - Secura - Libera Z góry sry za błędy ale ten człowiek doprowadził mnie da takiego śmiechu, że nie byłem w stanie nic robić przez 10 sec ![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Re UP
ekhem mu chodzilo o : DIEGO DEL TORO -- fakt to gnida soft boots daja : Szybsze chodzenie i renegeracje hp soft boots nie daja : renengeracji many !!!!! pomyslcie gdyby taki sorc dorwal te buty byl by chyba nie zniszczalny -.- jest wiele plotek o sotft bootsach Przed update nazywaly sie Boots of vitalaty terasz nazywaja sie Soft Boots z tego co wiem nie daja zadnego arma mozna je zobaczyc w domku swietego Mikolaja który znajduje sie na Vedze wiele plotek krazy wokolo soft boots -.- tak samo jak kolo Bubble krazy plotka ze ma Thunder Hammera ... fajnie tylko ze ona bije swordami -.-
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |