|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spidery miały red hp i uciekły , szli dalej i ujżeli Domek.
Maria od razu zaczeła kawałkiem drutu leżącego na ziemi otwierać drzwi. ![]() Drzwi sie otworzyli i weszli. ![]() Maria krzykneła to o bazie a wszyscy sie zgodzili --------------------------------- Sorka za krótki odcinek , następny będzie dłuższy
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Profesja: Sorcerer
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O mój boże trzymajcie mnie bo ja się załamie (-.-) Jeśli można dam Ci ocenę 3/10 bo na więcej to raczej nie sasłużyłaś... i ty mówisz że to jest lepsze od mojego fajka?? Licz sie ze słowami kobieto to będzie o czym gadać!! OMG Dziękuję i nie do zobaczenia -.- ![]() ![]() Jestem totalnie załamany a jak chcecie to porownajcie moje fake i jej i9 zobaczymy czyje jest lepsze... a tak w ogóle moje to 1 a twoje 3 ![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42462 - link do mojego Fake (-.-)
(\_/) (O.o) (>.<) Zapanujemy nad światem! Tak, tak dopisałem kropeczkę, ale tak ładniej wygląda :^P Czyż to nie bunny boy xD? Ostatnio edytowany przez Opuszczony - 17-07-2005 o 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja
![]() |
![]() Widzac ze masz 10 lat nie chce cie zbytnio zbluzgac, ale to naprawde jest beznadziejne.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam większą wage przykładam do wystroju wnętrz
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: OlShTyN
Stan: Na emeryturze
Imię: Khunda
Świat: Vinera
Poziom: 15
Skille: 16/18
Poziom mag.: 28
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Tak sie pisze ale inaczej czyta dziecko moje tanie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ty wez sobie s*******aj debilu
![]()
![]() |
#49 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Yyyyy przed chwila wstawilem ci notke w miare pozytywna i patrzac na notki innych userow mysle, ze maja racje, ze po prostu nie umiesz robic fake'ow. Przepraszam ale to mi sie kompletnie nie podoba...
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() heh tez miałem kiedyś takie coś że wszyscy mnie jechali na forum a ja odpyskiwałem w następnym poście, rada dla ciebie jak skonczy ci sie ban: uspokój sie.
Amen |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Zjechaliscie ja... Ja nie jestem mistrzem w fakejach ale mysle ze moje sa lepsze
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42889 @topic Lól? 1.Załatw se Fake Font Converter! 2.Popracuj nad wykonaniem... 3. Jeżeli jedna osoba ma nick to czego reszta nie ma? :/ 4.Z*****e fejki i to co mowili inni... Fab: 0/10 (nie ma zadnej :/) Wyk: 2/10 Ogolnie 1/10
Ostatnio edytowany przez Norah ^^ - 01-08-2005 o 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() To fakt...
Fake beznadziejny no ale dziecko ma tylko dziesięć lat także bądźmy troszke wyrozumiali... No ale co prawda to prawda fake ten to syf.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() 1) Poco odświeżacie stare topici ?
2) (Topic) Denne ... i więcej do szczęście nie trzeba! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Lokacja: Żywiec
|
![]() co to jest ?? niech ktos cos zrobi widzalem na tym forum dobre fake srednie i do kitu zgadnij w kturej grupie jest twuj kiedys na inym forum widzialem cos 100 razy gorszego jak znajde link do go wrzuce ocena 3/10
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistick Alia
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 17/19
Poziom mag.: 16
|
![]() Irma ma fake converter odkąd dostała bana (dzieki Siwek)
Nie mogła ściagnąć jkaoś . P.S Irma to moja "kochana" siostrzyczka więć wiem o tym |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() ...
Co to ma byc? Chyba nie powiesz ze dystkietke z tym fake'u znalazlas w smietniku... Brak fabuly, wykonanie omg. W dodatku na 1 screenie brakuje paskow zycia, ale co z tego ze na nastepnych dodalas, skorosa takie... niewypalone. Ostatnio na forum dochadza fake'i z jakims fajnym wykonaniem (np. Szkielet Zdzisio itp.)... Lepiej skacz z tymi fake'ami -.- 2/10- 2 za te dobre checi ze ci sie chcialo to w ogole dodawac na forum @Arbalest Zobacz przygody mendrika. Ja mam 11 lat, ale ona jest pewnie z tego samego rocznika co ja (albo o rok mlodsza) i porownaj nasze fake'i Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 01-08-2005 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Skasowac tego posta bo niechcacy dalem podwojny
sorry za klopot Ostatnio edytowany przez Cor Tibiarz - 01-08-2005 o 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |