|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ostry Jestes Ja ostatnio Ztrapowalem 10 Osob a ziom walil z exevo vis lux chyba tak sie ten czar nazywal
on dostal bana a ja mialem duzo lootu Ps.Minder Galaktus Ostatnio edytowany przez Ziom LuBIe Twoje SKriny - 04-08-2005 o 17:34. |
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
Gratz masz racje tepic nie uczciwych macro userow. Ps
owiedz jaki loot plx |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
Hmm aby zabijac macro userów najpierw zabij siebie bo widzie Lightheck --.^
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ty jestes macro userem a zabijasz innych a pozatym z kąd wiesz że to macro userzy?? |
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2005
|
Cytuj:
moze stal przy nich jakies 10-20 minut i patrzyl ze sie nei ruszaja ani nic nie mowia i atakowal albo lurowal nic dziwnego ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Świat: Kyria
|
Ta oni marco userzy a ty Tibia gg user, normalka.....
------------ Nie gram w Tibie ! :d
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
|
Bardzo ladnie, niestety ludzi jak ty jest bardzo malo, wiec cipsoft sam postanowil sie za takich afkerow i innych wziasc wypuszczajac anty noobowski update.
Gratz, dobra robota!
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
|
Fajny sposób !! Coft niepowinien robić takiego upadme, np ze spearami?! i jak paladyn ma skilowac!? nikt wiencej niebędzie grać paladynem ta profesia zostanie zapomniana
przejdzie do legędy ... powinni zalecać zabijanie afkerow,tak jak widac na tych ss'ach... Dla wielu ludzi było by to lepsze, a dla afkerow wieksza strata , bo musiali by odzyskiwac lvl , a moze i cos z eq ![]()
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
Lokacja: STargard Szczecinski
|
No fajnie mowisz to macro user moze byli w wc mieli np zatwardzenie
nieszczescia chodza po ludziach a sam zapewne uzywasz macro |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
ale ładnie roz świetlony korytarz tibia ngg plax? albo TBI?to moze nie jest macro?! A weź ...
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
a ja używam TBI, mc i innych podobnych programów i mi sie chce śmiać z takich uczciwych debili jak wy, którzy muszą sie męczyć i łazić z torchami i mają o wiele mniej kasy od takich oszustów jak ja
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Stan: Aktywny gracz
|
wiesz co to znaczy?
to znaczy ze jestes poprostu glupi.... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
dobze tepic paly kture staja afk na botach,a jak sobie wlonczysz swiatlo to nic sie niestanie
![]() |
|
|
|
#15 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
Cytuj:
Od kiedy noszenie torcha jest męczące ? No i od kiedy 2gp na torch to jest jakiś wydatek ? Nieźle biedny jesteś że cie na niego nie stać... Jeżeli Tibia jest dla ciebie grą za trudną, przerzuć się na inną. A nie łazisz po forumach, i świecisz tym że grać nie umiesz. ~Lef. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Tarnów
|
Chętnie załączyłbym tutaj to o co prosił autor al posiadam juz 9 punktów karnych a nie chce dostać bana...
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
|
Cytuj:
wy poprostu robicie z siebie idiotow ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----
Imię: Isair of Xel'Rash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
|
zabijasz macro'erow a sam uzywasz tbi ....... heh smieszny jestes i siare sobie robisz -,-
ps. ci ktorzy nie wiedza o co mi chodzi niech przyjrza sie scianom na jego ssach ... dziwne cale odkryte sa... ![]()
_______________ HAIL RUTHLESS HAIL 14:17 Reno Sarox: accept time ring for boh ? Frontside - Droga Krzyżowa _/// SLIPKNOT 1. "Nie odpowiadamy nikomu" 2. "Nie przejmujemy sie trendami" 3. "Gramy to, co chcemy" 4. "Nie pozwolimy ludziom wplynac w jakikolwiek sposób na nasza muzyke"
Ostatnio edytowany przez Isair of Xel'Rash - 11-06-2008 o 22:14. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
@topic Ciekawe sam uzywasz macro i tepisz innych ech sam siebie wytep...
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Berylia
|
ja tez uzywam pomocy.. gra jest przyjemniejsza.. o ile w ogole chce mi sie grac.
wygodniej chodzic ze swiatlem na caly ekran i spoko jest postawic sorca na noc ;] pozdrawiam wszystkich oszustów ![]()
|