|
|
#2 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
Wyglądają tak samo i mają takie same staty. Jednak GSH można tylko z questa zdobyć (jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi). Przy najbliższej okazji sprawdzę dokładnie ten GSH, bo mam akurat jeden
![]() BTW: zmienię temat, bo to "ruzni" to naprawde razi po oczach ![]() EDIT: Sprawdziłem: 07:35 You see a giant smithhammer (Atk:24 Def:14). It weighs 68.0 oz. This cyclopean hammer seems to be an awesome smithing tool. Dokładnie to samo (musiałem się przekonać, czy na stronie jest dobrze )Czyli już wszystko wiadomo. Tylko wciąż pozostaje pytanie, czy można go zdobyć gdzieś oprócz questa ?(
|
|
|
#3 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
Pewnie nazwą
i miejscem występowania. Ale ja osobiście nigdy nie spotkałem się z Giant Smith Hammerem.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
@ Raynold
Można go zdobyć tylko na queście. A potrzebny jest on do (no quest spoling) i tyle co moge powiedzieć ![]()
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Jest bardzo prosty quest i gsh to poprostu cudo kowalstwa cyclopów (oni tak uwazaja ja uwazm ze ich cudem jest mls)
Aha i jest to kolekcjonerski item |
|