|
|||||||
| Notki |
| Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2005
|
Szukam jakiegoś ciekawego miejsca do huntów z kolegami, ja jestem sorcem 18lvl 25 mlvl , koledzy to palak 8lvl 20 distansa, knight 13lvl skille ok 30/30. Najlepiej w okolicy Carlin-u. Może nie najwyższe lvl-e ale mi się znudziły roty, Amzonki i trolle.
I jeszcze jedno, ma ktoś jakieś probozycje na noob-ów na serwerach non-PvP, ja niemogę wytrzymać przy takiej ilości noobów, a nie lubię serwerów PvP. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Darashia
|
polecam bugi pod miastem <joke>
a na serio to lepiej zrobcie lvl-e po 30 wieksze, to wtedy pogadacie Propozycja na nooba - ignore mu daj i tyle @Down Hmm...pomyślmy. Średnia moich hitów wynosi ~35, czyli rot = 2 strzały. Wymagany czas - 4 sec. Będąc otoczony przez 8 rotów dostanę za ~20 w turę. Otrzymane obrażenia - ~40. Jak mam 285 życia, to starczy mi to na ~7 takich akcji, zanim użyje exury vity. Dodam, że jestem sorcem skilla 19. @2x down Z monkiem? A na non-pvp to nie wiem...
Ostatnio edytowany przez Memphis - 02-08-2005 o 16:16. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2005
|
A mi się bagi pod miatem podobają na nich nabiłem ten lvl, dużo, przyjemnie i blisko miasta. Nie preferuje rotów w większych ilościach bo dla sorca to może się skończyć użyciem czaru leczniczego lub w ostateczności nawet run. A przy niskim skillu broni to trzeba troche się natrudzić przy zabiciu ich, a bug to jeden cios i to piachu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
Ja chcialbym poskilowac moim palkiem bo ma okrpone skille 56/42 a level 20...
Gdzie najlepiej? Ostatnio edytowany przez Miłosz - 02-08-2005 o 16:16. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Usunięty
Imię: Slayer'the hunter
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 49
Poziom mag.: 54
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
@Niszczyciel Mati : Moze nie ma kolegów co mu monka summonują a po drugie moze On gra na No-Pvp --.^
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Stan: Tutor
|
Dla ostrych emocji mozesie pohuncic Dsa w drodze na family broocha , uh waste ale co tam...licza sie emocje jak ds wali po 190 +
![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
Czasy sie pozmienialy?
Od kiedy to na takich lvl expi sie na czym innym niz roty ?:/ Moziecie isc na slima...poison spidery idealne miejsce ,pod carlin ![]() Najlepiej jak sam chodzisz po mapce i odkrywasz dobre expowiska... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Stan: Tutor
|
@up
trening z rotwormami lub z jakims kumplem knightem na podobnych niskich skilach lub jesli ten kumpel ma lepsze to niech ten gorszy zalozy jakis armorek.
|
|
|
|
#12 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
|
uwielbiam ludzi expiacych na bugach w Carlin -.-V
trening - dwarfy/roty od 30/30 spokojnie mozna ( tylko trzeba dobrac bron tak zeby za szybko nie zabijac a trenic skutecznie - na poczatek hatchet/mace/sword na full def wystarczy )
|
|
|
#13 |
|
Exotyczny
Data dołączenia: 20 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Exorim
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 227
Skille: 105/105
Poziom mag.: 9
|
ale ja jestem paladynem wiec bardziej spear niż sword itp.
I ja mam skile 56/40 coś a nie 30/30 -.-" To gdzie moge na takich? |
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
|
Może dwarfy w kazo? Znam pewna miłą miejscówkę(dość mały resp ale mozesz czekajac na niego porobic hmmy albo uhy jeśli masz druida).Jest to browar na prosbe moge podpowiedziec jak tam dojsc.
Ja tem trenowałem do 60/48 albo coś koło tego.down 2x:a czy kazo jest aż tak daleko z carlin lub ab?
Ostatnio edytowany przez Impalable - 02-08-2005 o 23:08. |
||
|
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
ja jestem sorc i mam 10 lvl wole amazony niz roty na rotach to sie duzo hmm i lmm traci
|
|