| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  06-04-2004, 22:50 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 02 2004 Lokacja: Piła Wiek: 36 Posty: 125   |  Jak kupować pacc ? Niech mi ktoś napisze albo gdzie to jest napisane jak kupowac pacca ?? chodzi mi o takie rzeczy np jak płacić kartągdzie podać ten numer czy przelewem pls help 
				__________________ Name - Shivaki - Elite Knight | 
|   | 
|  | 
|  07-04-2004, 07:32 | #2 | 
| Użytkownik Forum |   Nie.... nie znowu.. i mamy kolejny temat. Ludzie macie manuale gdzie jest napisane czarno na białbym co i jak. Widać że czytacie komunikaty   Ten temat bym zakończył  Down : glupi ? hmmm lol jak czytam dzisiaj 6 temat o tym to mi sie dobrze robi . Ale słuszna uwaga i tak usuna ten temat   | 
|   | 
|  07-04-2004, 07:48 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 10 2003 Lokacja: Warszawa Wiek: 36 Posty: 314   |   Nie...... nie znowu...i mamy kolejny głupi komentaż. Do autora: W dziale Mainladn jest tema PACC Teraz by można zakończyć temat  
				__________________ Znowu troche na rook-u pogram. http://forum.tibia.pl/showthread.php...510#post156510 Chcesz wiedzieć jak umieścić zdjęcie w poście/na serwerze? | 
|   |